disa 12.10.08, 17:15 ;] Macie jeszcze jakies wizje z cyzm je laczyc co by nie było traumy ;] disa.pl/wp-content/uploads/2008/10/bk11-225x300.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencia22 Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 17:33 mozesz je łączyc ze wszystkimi swoimi ciuchami, na pewno nie bedzie traumy:) twoje kozaczki są super i w ogole nie kojarzą mi sie z tzw. białymi kozaczkami w sensie tipsiarstwa,blacharstwa i laleczkowatości:)tez mam białe(no..kremowe) kozaki i łącze je z kazdym plaszczykiem(fioletowym, kremowym, czerwonym..) kurtką skórzaną karmelową..z czarnymi okryciami tez mozna ale wtedy lubie dla równowagi omotac się kremowym szalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 17:42 nie sa białe-BIAŁE ;] maja w sobie lekki odcień szarosci ;] Ja mam wizje one+czarne spodnie +ta brazowa kurtka + białawy szal i czapa -z daszkiem (szal i czapa z takiej grubej włóczki) tylko na razie nie znalazlam idealnego kompletu szala+czapki+rekawiczek :( Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 17:35 Łącz ze wszystkim,bo ze wszystkim bedzie jeden efekt- kicz,brzydota.Same kozaki paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 17:37 typowo złośliwy, peły zawiści i nic nie wnoszący komentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:00 Zawiści ze względu na co? Białe kozaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:16 no chociażby, ze potrafila znalesc ładne i niekiczowate, co nie jest proste bioroąc pod uwage ogrom tandety w sklepach.. a co niektore z was widze mierzą wszystkie białe kozaki jedną miarką,jakby sam kolor decydował o kiczowatości itp. Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:26 silencia22 napisała: > no chociażby, ze potrafila znalesc ładne i niekiczowate, > co nie jest proste bioroąc pod uwage ogrom tandety w sklepach.. Ale przedmówczyni ewidentnie nie uważa tych kozaczków za ładne. Więc zazdrości autorce wątku umiejętności znalezienia nieładnych kozaczków? > a co niektore z was widze mierzą wszystkie białe kozaki > jedną miarką,jakby sam kolor decydował o kiczowatości itp. Ja się w sprawie samych kozaczków nie wypowiedziałam. Zwróciłam jedynie uwagę na kretyńskie podejście "jak krytykuje znaczy się zazdrości". Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:23 Gdy 3lata temu "lansowalam" sie w czerwonych butach zarowno na ulicy jak i tu... slyszalam, ze w czerwonych butach to tylko do lozka, albo burdelu ;] teraz czerwone bytu juz nawet nie sa modne -ten okres maja za soba...są PRZECUĘTNE ;] BYC MOZE to smao czeka biale buty ;] ale ciasnosc umysly co niektorych potrafi mnie jeszcze zadziwic i... zaskoczyc ;] Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:28 Ah... trendsetterka... mam padać na kolana? :) Ciasnota umysłowa to uznawanie, że krytyka musi wynikać z zawiści. A wybór kozaczków moim zdaniem ze zdolnościami umysłowymi to niewiele ma wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:56 tez 3 lata temu "lansowalam" sie w czerwonych kozakach z migdalowym noskiem na słupku...:D juz ich nawet nie mam bo sie zdarły choc byly ze skóry ale ze podeszwy tez mialy skórzane i ch nie pozelowalam to i podeszwy sie zdarlły Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 disa ,silencia.... 12.10.08, 19:11 Nie jestem złosliwa,nie mam ciasnego umysłu;-),nie zazdroszcze niczego;-)Po prostu-kozaki sa brzydkie,niegustowne,i pisze to wprost.Jest tyle ładnych butów w sklepach,poogladaj tez zdjecia niektórych forumowiczek,i oceń obiektywie te buty.Z drugiej strony,disa ktora zawsze potepiała białe kozaki ,sama takie nabyła??? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: disa ,silencia.... 12.10.08, 19:14 aha,fason buta ze wzgledu na prostote i brak jakichkolwiek ozdób- ujdzie,jednak kolor dyskwalifikuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 17:40 skoro klasyka jest dla Ciebie kiczem to Toja ocene odbieram za naprawde swietny komplemencik ;] ania rozumiem, ze tesknilas za mna? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:07 Do klasyki to im daleko. Mnie się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:13 Na zdjeciu na stronie VS wygladaja fajnie. Ale jakos w tym zestawie ich nie widze, w innym zreszta tez nie. Ewentualnie z kalsycznym, eleganckim czarnym plaszczem i jakims jasnym szalem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:15 Wiedziałam, że będzie taki wątek:)! Wg mnie połączenie całkiem fajne - nic dodać, nic ująć. Ja mam jeszcze wizję z czarnym płaszczem i białymi dodatkami (szal, czapa)... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:21 O NIE, CZARNY PLASZCZ I biale dodatki = troche kiczowato biale kozaczki trzeba przycmic troche buntowniczym stylem ;] ide w tym zestawieniu do ludzi opowiem jutro co i jak HAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 09:58 disa napisała: > O NIE, CZARNY PLASZCZ I biale dodatki = troche kiczowato taki sam efekt osiągniesz zakładając czarne spodnie & białą bluzkę z czarnym napisem. Znacznie lepiej będzie jeśli założysz do nich coś szarego np szare rurki & biały top (koniecznie w wersji casual!) albo sukienka np www.promod.co.uk/dresses/mohair-mix-knitted-dress-forest-green-R5200081030N1Z1.html Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 10:03 Przyznam się, że nad szarym nie myślałam... ;] pomysl mi sie podoba wyzej padl tez kolor wrzosowy i tez mi sie spodobalo ;] Ja wczoraj to przelamalam brazem wiec dalo sie zniesc ;] sukienki/spodnice nosze tylko do trzewiczkow (inna wersja wyglada dziwnie na mojej figurze) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia o! przykład :) 13.10.08, 10:44 blog.baghaus.com/images/boots.jpg Nicole (w środku) moim zdaniem nosi białe kozaczki tak że nawet da się je strawić, ten zestaw jest bardzo fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: o! przykład :) 13.10.08, 10:59 Właśnie kurka ta panna z linka jest dużo szersza od ciebie i na niej ten zestaw wygląda fajnie. Na tobie - jakoś tak pospolicie:/ Może jakbyś sobie te PUMPIAKI uszyła..:) Zawsze by ci trochę tyłka dodały:)No chyba, że nie chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: o! przykład :) 13.10.08, 11:06 mój tyłek a przytyć ;p no pumpki były by fajne ;] ale mi to trzeba doradzić: jaki materiał, ile materiału, no i GDZIE kupić i dac namiary na krwacowa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
seriabolesnychzastrzykow Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 10:29 arbuzunia napisała: > albo sukienka np > www.promod.co.uk/dresses/mohair-mix-knitted-dress-forest-green- R5200081030N1Z1.html To dość rewolucyjny pomysł, połączyć w jednym stroju tipsiarstwo z moherem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:34 mnie też się podobają, nosiłabym do żywszych kolorów (ale Ty chyba nie lubisz?) i szarości...Do dzinsów chyba tez, w sumie to ciężko mi tak stwierdzić musiałabym próbować, bo jednak białe buty to dla mnie abstrakcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:35 Kozaki mają piękny fason i fantastyczny obcas. No, ale są białe... :) Absolutnie nie mój styl i nie moja kolorystyka, ale torebka na zdjęciu jest świetna do nich. Na tym bym budowała - brązowy płaszczyk przed kolano, gruby szalik o wyraźnej fakturze, w kolorach torebki, najlepiej w pasy. Czapka beżowa, też gruba. Ogólnie łączyłabym je raczej z brązem niż czernią. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 18:36 kozaki fajne - lubię prostotę trochę szkoda, że kolor obcasa tak się odcina ;) Mnie podobają się w zestwieniach Luca Luca z 2007 img216.imageshack.us/img216/6830/ll0rc6.jpg img413.imageshack.us/img413/2219/ll1sg7.jpg cache.daylife.com/imageserve/0fufg0b2I6g5B/340x.jpg cache.daylife.com/imageserve/02Gjc5qerYfFv/340x.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: hazel_dobkins 13.10.08, 17:08 Bardzo fajne kozaczki ,te ktore pokazalas w linkach. Wlasnie ten kolor obcasa jest rowniez fajny ,byle nie czarny- masakra. Od dawna nosze biale kozaczki z takim kolorem obcasa i nigdy bym nie kupila innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 19:07 Moze takie cos? img242.imageshack.us/img242/4563/darylkfall07fv0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 19:27 disa, ja rozumiem, ze kazdemu moze zdarzyc sie odpal i skoro juz ci sie zdarzyl, to juz idz na calosc. zestawienie z dzinsem uwazam za niewypal, pomysl na czapeczke z daszkiem - tragedia. samych kozakow nie komentuje, bo sa w sumie klasyczne, ale niestety biale wpadajace w szarosc, dlatego polaczylabym je z kolorem szarym i wrzosem w dodatkach. zadnych obcislych spodni tyko szare pumpy do kolan, ze swietnej mieciutkiej welny, takie, zeby ladnie splywaly na biodrach. na gorze widze przepastny, bezczelny i ladnie ukladajacy sie dlugi kardigan + szal. czapa z grubej welny jest doskonalym pomyslem i we wrzosie mapeno byloby ci do twarzy. torebka jest genialna i ladnie sie wkomponuje w moj projekt . Odpowiedz Link Zgłoś
szamaneczka Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 19:55 Ja &Białe kozaczki. Co za ja?????????????Powinnam Cię znać???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 20:59 moja przyjaciolk a ma ładne jasne kozaki ale wtakim wlasnie szarawym odcieniu,troche ciemnjesze od twoich.i nosi do nich swietny plaszcz w stalowym kolorze.wyglada to naprawde ładnie.te zestawienie jakos mi sie nie widzi bo przez tiszert moze wyjsc tandetnie Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 12.10.08, 21:26 może białe kozaczki mogą mieć jakiś urok, ale tak naprawdę nie wyobrażam sobie zestawienia, w którym nie będą wyglądać kiczowato i obciachowo. No może z białymi spodniami i białym futrem ... tak jak nosiła się Wilhelmina Slater w Ugly Betty. ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTY1OTU5OTk4NF5BMl5BanBnXkFtZTYwNzM1NDc3._V1._SX483_SY322_.jpg Albo dla panny młodej na ślub w białe Boże Narodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
zamszowa Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 08:31 no niestety nie da się wyglądać z klasa w białych kozakach na wysokim obcasie. przykro mi. zastanawiam się też czy w ogóle masz pojęcie co to znaczy "klasyka" i jak w tymże pojęciu pomieściłaś białe kozaki:)no chyba , że Dorota Rabczewska to dla ciebie klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 09:03 To niestety JEST trauma. I nic tego nie zmieni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 09:08 Zarowno t-shirt z nadrukiem, jak i czapka z daszkiem dobija niestety te buty. Maja bardzo ladny fason, ale gdyby byly ze 4 tony ciemniejsze ;) Poza tym sa chyba troche niepraktyczne co? Ale w sumie do samochodu to i tak sie nie zniszcza. Ja bym nosila do klasycznych zestawien Odpowiedz Link Zgłoś
disa Obalamy mit BK 13.10.08, 09:53 ;] Klasyczny but to taki który mimo zmiennej mody nawet tej najbardziej ohydnej jak wielki podwinięty czub jest modny. Zrobiony jest z dobrej jakości materiału (w tym wypadku biała skóra), jego krój jest PROSTY, bez zbędnych dodatków. Kształt ma opływowy i nie inwazyjny. Pamiętajmy, że nawet najbardziej klasyczna i ponadczasowa „mała czarna” może być kiczowata i tandetna ;] Zdaje sobie sprawę, że BK jest uznawany, za symbol kiczu i tandety ;] ale jak już wyżej pisałam czerwone bytu jeszcze nie tak dawno temu były przypisywane tylko „do łóżka i domu publicznego” ;] Mam buty o tym samym kroju w kolorze: czarnym, czekoladowym i rudym i są uznawane za KLASYCZNE i PIĘKNE więc nie uważam, aby sam kolor BIAŁY sprawił, że nagle stał się tandetne ;] Równocześnie WIEM, że są inne od tych przedstawianych tu na stronie... zazwyczaj saszki i buty babo-chłopskie, rzadko kiedy widać jakieś zgrabne i ładne ;] Sama muszę się przełamywać psychicznie żeby je ubierać bo BK mają opinie jaką mają ;] ale TYPOWE BK mają najczęściej szpic, ćwieki, frędzle -lub to wszystko naraz ;] a zazwyczaj towarzyszy im MINI mini i skóra po solarium ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Obalamy mit BK 13.10.08, 10:05 disa, obalaj sobie mit BK we wlasnym zakresie, bo mnie do glowy by nie przyszlo fotografowanie dziewczyn zle ubranych (tzn. w bialych kozaczkach) i szydercze pokazywanie tych zdjec na forum.... mam nadzieje, ze sie ...rozumiemy ? hmmm? ;) nos sobie co ci sie podoba i jak ci sie podoba, bo to jest tylko twoja sprawa i malo kogo tutaj interesuje czy bedziesz miala stopy na brazowo czy na bialo. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Obalamy mit BK 13.10.08, 10:10 SANKANDA wiem, ze masz problemy z Pamiecią ;] ale do owej dziewczyny w BK i złotych łańcuchach przypisana była opowieść o zagranicznym sponsorze, jej braku znajomosci jezyka i zakupach kolejnych "złotych łancuchów" w Aldo ;] tak tylko dla przypomnienia owej historyji ;] moze Ciebie to nie interesuje, ale innych tak ;D i zamiast wylewac frustracje MIMO iz srednio im sie widza BK potrafia dac jakas fajna radę... Ty potrafisz.. NIC i pewnie dlatego atakujesz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Obalamy mit BK 13.10.08, 10:17 dziewczyno, ataki za dwa grosze, to nie moja specjalnosc. na pamiec nie narzekam, a twoja jest wybitnie wybiorcza. reszta twojego postu jest ponizej pasa, wiec nie moj poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Obalamy mit BK 13.10.08, 10:21 skoro wypomnialas mi ze zamiescilam zdjecie od tylu laski powinnas mi wypomniec tez opisana przy owym zdjeciu historie o ktorej przypomnialam Ci powyzej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Obalamy mit BK 13.10.08, 10:24 nie tobie dawanie lekcji "co powinnam" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Obalamy mit BK 13.10.08, 10:28 oczywiscie, że nie ;] od na Twoja slaba pamiec ;] bo w tamtej kwestii glownie chodzilo o sytuacje, a nie tylko zdjecie ;] rozumiem jednak, ze mozesz tego nie pamietac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Obalamy mit BK 13.10.08, 10:31 JEDNAK "rozmumiesz" ? zawsze to cos... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Obalamy mit BK 13.10.08, 10:34 moze niedlugo i Ty zaczniesz ;] ..nadzieja jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miminko magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 09:54 ze kazda ich wlascicielka uwaza, ze jej sa najpiekniejsze i najbardziej wyjatkowe na swiecie co czyni ja sama jeszcze bardziej wyjatkowa, w ogole, dodaje jej swietlistego halo. zeby nie bylo ze sie nabijam, tez jestem wlascicielka bialych botkow z zary sprzed kilku sezonow, w stylu wiktorianskim, ktorych po prostu nie moge wyrzucic (awansowaly do kategorii vintage) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:05 hmmm no ja widziałam moich HAHAHAHAHAH ;] BK to jedne z moich 9 kozaków wiec sa zachcianką Mam wizje unormalnic, a raczej POSKROMIC BK ahahahaha przynajmniej czasami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:07 wow! masz , disa, jakies inne zyciowe challenges ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:11 podobno Cie nie interesuja moje biale kozaczki i moje zycie :D a jednak wcinasz sie we wszystko ;] niesamowite ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:18 oj, czy ty przypadkiem nie masz zbyt wygorow Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:18 anej opinii na swoj temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:22 patrząc po ilosci Twoich wpisow tuz w kazdym innym MOIM wątku... NIE ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:26 oh , disa napisza o tobie w nastepnej francuskiej ELLE ! Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:35 oby nie... popuzytlacza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:36 *** oby nie popularnosc mnie przytłacza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:26 Buty mi się podobają. Przecież widać, że to nie BK tylko po prostu kozaki w białym kolorze:))) (nazwa "białe kozaki" jest zbyt nacechowana:). To jak je zestawiłaś - nie podoba mi się. Zakładałabym je do wełnianych sukienek (o pastelowych kolorach, żadnych intensywnych). Ale jak napisałaś - chcesz je przełamywać "buntem":)) To może pumpy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:28 nie, nie...ta zaproponowana przez mnie opcja kompletnie odpada, przeczytaj wczesniejsze posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:30 Nie chce mi się przedzierać przez utarczki słowne:))) Przeczytałam tylko kilka postów, jak powtórzyłam propozycję to sorki:) Nie celowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:32 nie ma problemu, chleba nikomu nie zabralas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:33 ;] nie przejmoj sie Ona tylko wylewa swoje frustracje ;] Niestety pump na siebie nie znajde :( szukalam przez jakis czas dosc intensywnie, ale niestety :( malo wymiarowa jestem :( Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:31 aaaaaaaaaa to dlatego jestes zlosliwa.... bo nie zaakceptowalam Twoich pomyslow ;] musze Cie pocieszyc bo pomysl szargo wrzosu mi sie bardzo spodobal, ale znalezienie na mnie pump graniczy z cudem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:36 disa, mozesz sobie zalozyc nawet zajecze uszy zamiast kapelusza czy czapki, bedzie mi to calkowicie obojetne :) jesli moglam cie w jakis sposob natchnac, to bardzo sie ciesze, jesli nie... wisi mi :) i to nie jest zlosliwosc, tylko zupelnie normalne podejscie do calej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:37 disa, ciuchy mnie nie frustruja ;: ) ty tez nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:38 hmmm ;] myślisz, że zajęcze uszy pasowały by do moich "krowich" bucików? (na pewno je pamietasz) Hmmm Halloween niedługo -czas myśleć nad przebraniami :D Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:39 krowie buty pamietam i cala polemike na ich temat tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:41 nadal uważam, z są fajne !!!!!! Hahahahaha ;] zreszta na mnie ludzie i tak sie gapią i tak (za chuda i za wysoka) więc czy BK czy krowie znaczenia juz nie ma bo i tak sie gapią i obgadują :D Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:49 ;...ale juz ich nie nosisz ...?........... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:59 hmm miałam je 2 razy HAHAHAH ale PLANUJE je jeszcze wlożyć PLANUJE tylko na razie nie mam wizji ;/ ale się nie ciesz, że odeszły w zapomnienie ;p leżą z innymi bucikami :D Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 11:05 disa napisała: > hmm miałam je 2 razy HAHAHAH ale PLANUJE je jeszcze wlożyć PLANUJE > tylko na razie nie mam wizji ;/ > > ale się nie ciesz, że odeszły w zapomnienie ;p leżą z innymi > bucikami :D I kto tutaj ma problemy z pamiecia ? przeciez ja bylam ZA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 11:07 o !!! zakodowane w glowie, ze atakujesz wszystko moje na NIE ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 11:12 jest z toba gorzej niz myslam.... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 11:14 yyy chyak zaprzeczyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:37 Dlaczego graniczy z cudem? Przecież to dość uniwersalne spodnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:43 Mam chudy tyłek, chude nogi i długie. Długie spodnie pumpy koncza mi sie przed kostką, a spodnie pumpy "w kolanko" mi koncza się PRZED kolankiem, a ja wole kolanek nie pokazywac ;] by by wyszlo buty...chuda noga-kosciste kolanko-wielkie pumpy Hihihihi nieeee to za duzo nawet jak dla mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 10:47 to sa idealne spodnie na twoja sylwetke. nie namawiam, zebys sobie specjalnie uszyla, ale to zawsze jest jakies wyjscie. wystarczy zrobic sporo zaszewek i tylko ty bedziesz mogla takie pokazowe pumpy noscic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 11:02 wiem, że są i niby uszycie to nie problem, ale wiecznie czasu brak :( ale musze się wybrać bo OCZYWISCIE spodni z materiału też dla mnie nie ma :( tzn spodni z materiały a,la szwedy bo w innych wygladam jak pajak po Czarnobylu ;/ wiec malo powaznie ;/ Może rusze dupsko w koncu uszyc.. zastanawialams ie jak by na mnie wygladały pumpy... długie Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 11:06 Właśnie moim zdaniem dobrze bo takie spotdnie maskują takie rzeczy jak chudość nóg albo ich KRZYWIZNA:)))))) (dlatego je noszę:))) Szwedy dają inny efekt - jakby zaczepić na chudej dupce wielkie, niekształtne belki:) Pumpy mają ściągacze na dole, są luźne na tyłku i biodrach. Dzięki temu - całość jest w miarę równomierna. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 11:06 doskonale, najlepiej takie naprawde szerokie jak szarawary i sciagniete w kostce. nie zartuje, sama bym takie nosila gdybym byla wyzsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 11:09 No nie wiem... no nie wiem.... nie mam wizji.... moge w tym troche dziwnie wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 11:18 wygladac inaczej - tak, ale napewno nie dziwnie. tak bardziej malowniczo, o ! Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 17:19 ,ze trzeba miec odwage ,zeby je zalozyc:D Pamietam ,jak kilka lat temu disa nasmiewala sie z bialych kozakow ,ze to nosza wiesniary tipsiary itp Te ,ktore disa kupila zupelnie nie podobaja mi sie ,ale to rzecz gustow i guscikow. Odpowiedz Link Zgłoś
pies-li-kot Re: magia bialych kozakow polega na tym 13.10.08, 17:43 są gusta i guściki albo to rzecz gustu:) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 18:48 Hmm... buty same w sobie sa OK- proste, bez zadnych udziwnien itd. Kolor.. no coz, powiedzmy, ze jest to trudny kolor ;) W tym zestawieniu zupelnie mi sie nie podobaja te buty. Ale moze do jakiejs stonowanej, np. szarej, "welnianej" sukienki? Nie wiem, musialabym pomierzyc ;) Ale w tym zestawieniu zdecydowanie na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 18:50 ha ha ha Disa Wy naprawdę z ally kiedyś razem mieszkałyście??:):) no nie mogę...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 22:27 zaraz po tym jak się przeprowadziłam do Warszawy, ale nie chciałabym aby to rzucało cień na mnie teraz ;/ więc proszę o łaskawość i nie poruszanie tego tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 14.10.08, 19:23 nie no ja nie mam nic do Ally ani do Ciebie, po prostu ciekawie żeście się dobrały:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 19:37 podobają mi się buty, ale ten zestaw nie bardzo. ja bym je założyła do jasnoszarej reszty -np. dzianinowa sukienka, wielki bezkształtny sweter albo pumpy (haremy) i golf Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 19:50 żyje :)) właśnie oglądam zaległe wątki z serii co masz na sobie i już wyłowiłam u Ciebie kilka perełek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 22:04 ha ha miło :) dla mnie Ty zawsze byłaś guru tylko kurcze zniknęłaś za szybko:/ pewnie teraz wyglądasz jeszcze lepiej (jeśli to możliwe) poka poka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 13.10.08, 22:29 OOOO ciak Ty moja inspiracyjo szare spodnie i wielgachny beżowy sweter :D ale czas na BK bedzie dopiero za min. 2 tyg ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Ja & Białe Kozaczki ;] 14.10.08, 09:35 bardzo ładne białe kozaczki stylowe do wielu rzeczy pasuja nos bez obaw pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś