Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

żelazny zestaw dodatków

18.10.08, 22:29
    Proszę poradźcie co należy do żelaznego zestawu dodatków. Chciałabym się nauczyć jak dobierać dodatki i nie wydać całej kasy na kilogramy koralików. Żle się czuję z dużych "kalibrach", ciężkich koralach , wielkich bransoletach itp. Czy jest coś takiego na poczatek, taki zestaw podstawowy, jak w cichach np. czarny żakiet , biała bluzka..?
    Co mam sobie kupic, i w jakich kolorach? Będę wdzięczna za wskazówki :)
    Obserwuj wątek
      • magdal-ena2 Re: żelazny zestaw dodatków 18.10.08, 22:33
        a skąd mamy wiedzieć jaki styl preferujesz?:) dodatki muszą przecież współgrać z
        ubraniami.
        • gudrunn Re: żelazny zestaw dodatków 18.10.08, 22:58
          Narazie odbudowuję szafę po ciąży, bo mam większy rozmiar. Mój styl to raczej klasyka. Lubię jeansy, bluzki koszulowe, sweterki, golfy, żakiet czarny i oliwkowo zielony. Nawiasem mówiąc co to za styl). Nie umiem dobierać dodatków.
          • ensoleillement Re: żelazny zestaw dodatków 19.10.08, 11:33
            imo właśnie przy takim stylu możesz poszaleć z dodatkami. Czyli dzinsy plus
            koszula/sweterek- do tego apaszka dobrana kolorystycznie, duży wisior lub
            właśnie korale, kolczyki czy bransoleta. Wszystko zalezy od Twojej inwencji,
            ciężko powiedzieć, co konkretnie miałabyś kupić. Zaczęłabym od kilku kolorowych
            apaszek i dużego wisiora na długim łańcuszku.
      • hazel_dobkins Re: żelazny zestaw dodatków 19.10.08, 11:32
        wg mnie.."żelazne" zestawy nie istnieją
        • mausi5 Re: żelazny zestaw dodatków 19.10.08, 12:49
          Według mnie też nie. Skoro źle się czujesz w tym czy tamtym, nie kupujesz i już,
          bo jeszcze nigdy nikt nie wyglądał dobrze w czymś, w czym się źle czuł. Próbować
          trzeba i tyle!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka