sandy_brown 05.01.09, 17:01 moja jedyna wyprzedazowa zdobycz- co o niej myslicie? z tym ze moja jest ciemno brazowa i lekko lakierowana. www.polki.pl/work/privateimages/formats/E/18049.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zanezar Re: taka torba 05.01.09, 22:34 bardzo fajny fason, mam o podobnym kształcie i rewelacyjnie się nosi; wygodnie coś znaleźć i w ogóle... cudeńko. a można spytać ile kosztowała ta wyprzedażowa zdobycz? Odpowiedz Link Zgłoś
amra24 Re: taka torba 06.01.09, 16:37 Nie podoba mi sie. Bardzo przecietna. Ale Tobie zycze milego noszenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: taka torba 06.01.09, 16:40 kolor do mnie nie przemawia, ale tak w ogole to ma fajny fason. taka sama czarna albo swliwkowa bylaby cudna. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: taka torba 06.01.09, 16:41 aaa, dopier teraz przypomnialo mi sie, ze twoja jest ciemniejsza. super torba ! Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: taka torba 06.01.09, 16:42 a dziekuje :) Mnie ujela wlasnie swoja prostota- musi miescic duze ilosci moich rzeczy i znosic wycieranie w miejskich autobusach :) Mnie najlepiej jest chyba w ndunej klasyce- gdyby zaczynam bawic sie w vintage czy inne style- wygladam jakbym przypadkiem zamienila sie z babcia na szafy :( Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: taka torba 06.01.09, 16:44 chyba ide sie kawy napic bo juz sie w ojczystym jezyku nie potrafie wyslowic :( Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: taka torba 06.01.09, 17:35 w porządku :) mam małe wątpliwości co do wersji lakierowanej, ale może moje obawy są nieuzasadnione ;) Odpowiedz Link Zgłoś