athani 11.01.09, 23:27 Jak wyżej. Ciekawa jestem głównie ceny przesyłki butów do polski. BAAARDZO pragnę jednego modelu butów niedostępnego w PL ;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
athani Albo inne pytanko: 11.01.09, 23:58 Czy są w Polsce dostępne buty Jessici Simpson, model Gusla? Odpowiedz Link Zgłoś
2122joan Re: Albo inne pytanko: 13.01.09, 05:39 www.zappos.com/n/bs?q=gusla&x=49&y=8 Ja kupuje w zappos.com wysylka zawsze jest za darmo.Wiele razy juz tam kupywalam buty i zawsze bylam zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Zappos 13.01.09, 11:05 Czy w zappos bywają konkretne wyprzedaże, bo teraz widzę, że są b.symboliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
athani Zappos? 13.01.09, 12:13 1. z tego co wyczytałam na stronie - nie wysyłają do polski. Mylę się? 2. Niestety nie o ten kolor mi chodzi, tylko o te czarne. Dzięki za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia_cynamon Re: shoebuy.com - zamawiał ktoś stamtąd buty? 14.01.09, 23:32 kupowalam na shoebuy na poczatku zeszlego roku - wszystko ok poza tym ze przyslali mi inny kolor niz zamawialam, a procedura odsylania i reklamacji jest dosc droga, wiec machnelam reka i sprzedalam buty na allegro. Druga para jest boska, rozmiar ok itd. Natomiast jedna rzecz mmnie troche odstraszyla - clo! Za buty, ktore kosztowaly w sumie ok. 230 zl(obie pary razem) zaplacilam clo w granicach 100 zl - jak dla mnie sporo. Nie pamietam juz niestety dokladnych kwot ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Re: shoebuy.com - zamawiał ktoś stamtąd buty? 15.01.09, 05:19 Dobrze miec znajoma osobe w USA, podac jej adres jako docelowy, a ona wysle Ci do Polski za grosze bez zadnego cla. Odpowiedz Link Zgłoś
athani Re: shoebuy.com - zamawiał ktoś stamtąd buty? 15.01.09, 09:45 No pewnie ,że dobrze :P Ja niestety nie mam :) ale już sobie poradziłam. Wymolestowałam sprzedawców z allegro żeby mi te buty sprowadzili :P Czekam na przesyłkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
2zuzik Re: shoebuy.com - zamawiał ktoś stamtąd buty? 15.01.09, 12:50 a czy mozesz podac ktorego sprzedawce wymolestowalas? moze sie ta informacja przydac w przyszlosci ktorejs z nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
athani Re: shoebuy.com - zamawiał ktoś stamtąd buty? 15.01.09, 17:11 Nie wiem czy tak mogę :P Jak nie to niech ktoś zgłosi do usunięcia post. Pani o nicku 'incor'.Polcam gorąco! Jeszcze nie dotarły do mnie buty ale jak dotąd kontakt ze sprzedającym świetny! :) Odpowiedz Link Zgłoś