Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kurtka - prośba

28.01.09, 10:35
    Witam
    Mam do Was pytanie dziewczyny. Przeglądając internetowe sklepy natknęłam się
    na taką oto kurtkę, czy płaszcz.
    www.sklep.house.pl/pl/open/catalog/on/product/id/27924/sortby/pcreateddate#
    Czy któraś z Was widziała ją może na żywo? Kurtka jest ze sklepu House, jest
    tam napisane, że to kolor ciemny granat, ale wygląda jak fiolet. Kusi mnie
    przede wszystkim cena, bo jest przeceniona z 220 zł na ok. 40zł. Nie wiem czy
    warto bo nigdy nie wchodzę do tego sklepu. Jeśli widziałyście, to czy ten
    kolor na zdjęciu jest taki sam w realu? I z jak z jakością tej kurtki? Nie
    jestem specjalnie napalona ale za taką cenę….. Z góry dziękuję:)
    Obserwuj wątek
      • ensoleillement Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 10:37
        u mnie na monitorze jest zielona, cyba trzeba uwierzyć opisowi
        • justka079 Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 11:09
          Chyba źle wkleiłam link, ale to chodzi o tę niby granatową.
          • razlemongrass Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 11:57
            www.sklep.house.pl/pl/open/catalog/on/product/id/27924/sortby/pcreateddate#
            Chodzi Ci o ten kolor? Niestety nie widzialam jej na żywo ale jest bardzo
            fajna:) A zamawialas juz cos przez ta strone? Mi tez sie spodobala jedna kurtka
            i tez za smieszne pieniadze 40zł;)
      • gargamelja Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 12:14
        Faktycznie, dziwny kolor taki filoletowy granat i w sumie cena
        ciekawa. Wiesz może jaka jest cena wysyłki? Może sobie zamówię bluzę.
        • razlemongrass Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 12:26
          www.sklep.house.pl/house_zam.html gargamelja tu jest info o cenach wysyłki

Ja też sobie zamówiłam bluzkę, kurtkę, kamizelkę, koszule i koszulkę dla faceta
          a w koszyku jest do zapłaty 130zł;) Żyć nie umierać:D
          • gargamelja Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 13:24
            Razlemongrass wielkie dzięki za linka, nie mogłam znaleźć - coś
            dzisiaj u mnie z głową chyba nie tak. A jaką koszulę męską zamówiłaś?
            Też chciałabym coś fajnego mojemu kupić. Ale permanentnie nie mam
            czasu chodzić po sklepach i nie wiem co teraz faceci noszą.
            • razlemongrass Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 14:20
              Nie martw się u mnie też dzisiaj nie tak z głową, chyba przez ciśnienie;) Źle
              złożyłam zdanie. Zamówiłam dla siebie koszulę a dla faceta koszulkę:) O taką:
              www.sklep.house.pl/pl/open/catalog/on/product/id/27531/sortby/pcreateddate
              tylko że szarą, musiała być ostatnia bo teraz jest tylko granatowa:)
              Jeszcze nie widział ale mam nadzieję że się spodoba, nawet jeśli nie, to nie
              będzie żal oddać (do sklepu albo komuś) bo ciuchy są naprawdę tanie:))
              Ja też jak mam chodzić po sklepach z odzieżą męską i coś wybrać to słabo mi się
              robi;) Pozdrawiam:)!!
        • justka079 Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 16:39
          Moja siostra zamawia z tego sklepu, powyżej 100 zł przesyłka jest za darmo.
          Paczka bardzo szybko przychodzi kurierem. Chyba zaryzykuję ten kolor, za taka
          cenę...
          • razlemongrass Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 16:53
            Justka rzeczywiście przesyłka jest za darmo przy zakupach powyżej 100zł:) I
            czytałam że łącznie przesyłka ma dojść za 7 dni roboczych (5dni roboczych ma
            House na wysłanie towaru, 2 dni kurier na dostawę), mam nadzieję że mniej więcej
            w tym czasie przyjdzie:) Nie zastanawiaj się Justka, kurtka jest bardzo ładna i
            kolor (jeśli chodzi Co o ten zalinkowany) też jest fajny:) Chciałam też zamówić
            taką samą ale niestety w biodrach bym się nie zapięła;) Wzięłam krótszą:) Ach za
            taką cenę to naprawdę można sobie kupić, nawet jeśli nie będzie super wykonana:)
            Pozdrawiam:)
            • gargamelja Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 17:01
              Ja chyba zaryzykuję koszulę męską. A kurtka b. mi się podoba.
              Szczególnie, jak przypomnę sobie jak mierzyłam w GC tak ze dwa
              miesiące temu czarnego potworka za o ile dobrze pamiętam 450 zł.
              • justka079 Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 18:15
                Dziewczyny, zamówiłam. Zamówiłam też kurtkę i rękawiczki mężuśkowi, ciekawe co
                przyjdzie. W sumie za dwie kurtki niecałe 100 zł. Nawet gdyby mi się nie
                podobały to 100 zł to nie pieniądze a mogę też bez problemu zwrócić.
                • lady_devil Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 18:57
                  ja zamawiałam w wakacje butki stamtąd:) ale zanim doszły (2-3 dni,
                  naprawdę ekspresowo) "odpodobały" mi się;P
                  ze zwrotem nie miałam absolutnie żadnego problemu, chociaż ciężko mi
                  było na początku się do nich dodzwonić, a chciałam wypytać najpierw
                  o formalności związane z tym zwrotem
                  no ale.. takie zakupy u nich robicie... pewnie wszyscy zapracowani;P
                  rąk do podnoszenia sluchawek zabrakło;PPP
                  • razlemongrass Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 20:23
                    Tez czytałam że ze zwrotem nie ma żadnego problemu, a lady do przesyłki nie
                    wrzucili wniosku a ewentualny zwrot? Tak coś wyczytałam w regulaminie:)
                • razlemongrass Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 20:24
                  I super że zamówiłaś:) Niech się dobrze nosi:)
                  • justka079 Re: Kurtka - prośba 28.01.09, 21:20
                    zobaczymy:), A co do zwrotów to nie ma najmniejszego problemu, moja siostra tez
                    zwracała. W paczce jest druczek o odstapieniu od umowy. Paczka dochodzi
                    ekspresowo. W ogóle nie robią problemów. Tak, że nie ma ryzyka.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka