rusalka3 22.02.09, 16:34 jakie znacie najlepsze sklepy online? wszystkie poprzednie wątki dotyczące tego tematu są już dosyć stare.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensoleillement Re: najlepsze sklepy online 22.02.09, 17:26 ja regularnie korzystam z www.butyk.pl www.asos.co.uk poza tym ebay.co.uk :) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: najlepsze sklepy online 22.02.09, 17:30 a ja nigdy nie kupiłam nic online....jakoś nie ufam, że mój rozmiar będzie na mnie pasował, zawsze wolę przymierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
klucha82 Re: najlepsze sklepy online 23.02.09, 09:16 www.wylegarnia.pl www.pakamera.org www.gendai.pl www.deezee.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vivicafox Re: najlepsze sklepy online 24.02.09, 11:16 owszem były kiedys takie wpisy... u mnie bez zmin, ja nadal polecam www.she.pl i nie zawsze prawda jest ze jak sie kupi przez internet to nie pasuja...ja znam swoje wymiary i na prawde te stroję leża dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: najlepsze sklepy online 24.02.09, 11:56 Nawet fajne niektóre stroje na she.pl, tylko jak można kupić strój przez net skoro mają taką głupią rozmiarówkę- 36, 38... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: najlepsze sklepy online 24.02.09, 13:45 dlaczego rozmiarowka 36 38 jest glupia? Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: najlepsze sklepy online 24.02.09, 13:58 Może się mylę, ale jak na mój gust to troche za mało przy doborze odpowiedniego stroju kąpielowego, zwłaszcza stanika. To tak jak 1, 2, 3, 4 w Intimmissimi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: najlepsze sklepy online 24.02.09, 14:10 No racja, jak mozna dopasowac w ten sposob stroj kapielowy? Dobrze, ze w porzadnych netowych sklepach z bielizna mozna kupic stroje kapielowe ze stanikami w stanikowej rozmiarowce, nie odziezowej. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja-a-a Re: najlepsze sklepy online 25.02.09, 10:52 kum-nye napisała: > Nawet fajne niektóre stroje na she.pl, tylko jak można kupić strój przez net > skoro mają taką głupią rozmiarówkę- 36, 38... ...odnosnie "głupiej rozmiarówki" tez na to zwróciłam uwage, ale jak juz wybierzesz riozmiar, to dalej w formularzu mozna to uszczegółowic, tak było kilka m-cy temu kiedy ja zamawiałam... hmm i nie wiem czy to spam czy nie, ale akurat mi sie udało kupic cos fajnego, a o czym wczesniej nie miałam pojecia... tak samo jak jedną z sukienek prezentowanych w wątku "studiówkowym"... może jestem troche naiwna, ale dopóki nie strace na tym, albo ktos nie zrobi ze mnie pośmiewiska, to nadal bede czytała te wasze rady i opinie... pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye tak! 24.02.09, 14:04 Tam gdzie vivicafox, tam w wątku pojawia się firma she. uż Ci to kiedyś wytknęłyśmy . Nie bez powodu Twoje wpisy zostały usunięte z forum! I nie pisz (vivico) znowu jak pierwsza naiwna ,ze na forum dziewczyny wymieniają firmy i Ty też robisz to w dobrej wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary butyk.pl 25.02.09, 11:46 Same sprzedawane tam buty to już kwestia gustu, natomiast zachwyca mnie sama ich strona - nie znam (a chętnie poznam) innego sklepu tak dobrze technicznie zrealizowanego. Zdjęcia butów z każdej perspektywy, komentarze, rozbudowany system wyszukiwania. Ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
sumer-time Re: najlepsze sklepy online 25.02.09, 12:33 www.kufersklep.pl przejrzyście zrobiona strona, śliczne ciuszki i ceny mają fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
fq1 Re: najlepsze sklepy online 02.03.09, 14:28 biust.pl - moze nie najlepszy, ale na pewno sprawdzony i dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: najlepsze sklepy online 02.03.09, 20:20 kupiłam kiedyś sukienkę na www.saltandpepper.pl/ zamówiłam 4, poprzymierzałam przed lustrem w domu, odesłałam 3. Zwrócili mi pieniążki w ciągu 10 dni, bez problemu. Zapłaciłam za przesyłke tylko raz, bo oni wysyłają za darmo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: najlepsze sklepy online 03.03.09, 10:11 Jeśli idzie o bieliznę, nie spotkałam lepszego sklepu niż Dopasowana: www.dopasowana.pl Bardzo polecam także: www.peachfield.pl/ ebras.pl/ oraz www.intimo4you.com/ m. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement butyk nie jest taki fajny! 03.03.09, 10:49 zawsze bardzo lubiłam ten sklep, ale moje ostatnie kontakty z nimi to jakis koszmar- buty wysłali dwa tygodnie po zaksięgowaniu wpłaty, po dwóch moich telefonach przypominających, na mejla nie odpowiedzieli mi ponad tydzień i już pewnie nie odpowiedzą, nie przeprosili. Na odpowiedz na pytanie o pewien model butów czekam od czwartku. Masakra jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lafere Re: butyk nie jest taki fajny! 03.03.09, 13:38 Ja lubię butyk, ale musze przyznać, że nie wszystko u nich działa jak trzeba. Nie polecam płacenia tymi szybkimi przelewami - powinni widziec wpłatę od razu, a tak nie jest. Zapłaciłam w ten sposób u nich ze dwa razy i zawsze był ten sam problem - musiałam się do nich dobijać, żeby sprawdzili, że już wpłynęły pieniądze.Jeden raz był szczególnie przykry, bo mimo że buty już dawno były u mnie, ja ciągle (przez jakiś miesiąc) dostawałam maile z ponagleniem do wpłaty:/ Pisałam do nich, żeby zmienili mi status zamówienia, żeby automat przestał mi wysyłać przypomnienia, ale chyba to olali. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: butyk nie jest taki fajny! 03.03.09, 18:13 to z wezwaniem do zapłaty to standard, zawsze tak mam mimo że buty dawno u mnie. Ale myślałam, że chociaz kontakt z nimi jest ok, bo wiadomo że zawsze coś tam sie może sypnąć- ale gdzie tam. Odpowiedzi dalej nie ma. Zostawie niezadowolony komentarz, może się obudzą Odpowiedz Link Zgłoś
marrgaretta Re: butyk nie jest taki fajny! 03.03.09, 14:30 To samo mam z Bucikowem, tyle że czekam już dwa miesiące :/ Odpowiedz Link Zgłoś
vintazystka Re: najlepsze sklepy online 03.03.09, 20:28 Moge sie podzielic doswiadczeniem second-handami on-line. Zdecydowanie polecam: www.madamemumu.pl -mile gratisy, dodatkowo odziez nowa w asortymencie www.stylografia.pl-ciekawe okazy vintage, czysciutkie ubranka i fajne broszki w dziale hand made www.kufersklep-ubrania nowe i uzywane www.vintageshop.pl-troche drogie, niezbyt mila obsluga klienta, ale bogaty wybor i czysciutkie i wyprasowane ubrania nie polecam (subiektywna opinia, bo akurat mialam przykre doswiadczenia) vintage-agi.pl-sfilcowana spodnica i 2 godz skubania, bo spodnica mi sie podobala i nie chcialam jej zwracac vintagedoll.pl-kupilam sweterek z puszczonym oczkiem i spodnice z totalnie rozdarta podszewka o innych dam jeszcze znac... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: najlepsze sklepy online 09.03.09, 20:02 Droga Vintażystko, mogłaś spódnicę zwrócić jeśli jej stan odbiegał od opisanego. A jeśli spódnica była rzeczywiście do "skubania" to na pewno było to zaznaczone w opisie i cena była adekwatna :) Może pokażesz tę spódnicę lub podasz jej numer? :) pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
cortijo_blanco Re: najlepsze sklepy online 20.04.09, 10:39 No tak, to jest bardzo polskie podejscie do klienta. Zamiast napisac 'przykro mi slyszec, ze mialas negatywne doswiadczenia zwiazane z zakupami na naszej stronie intenetowej, jak mozemy to naprawic?' to wlascicielka pisze, ze klientka mogla zwrocic towar, jezeli jej sie nie podobal. Polecam zapisac sie na dobry kurs 'customer service'. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier [...] 20.04.09, 17:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alexien Re: najlepsze sklepy online 04.03.09, 19:52 ja polecam chyba całkiem świeży sklep modaodzyskana.pl, wcześniej go nie widziałam. świetne ciuchy i vintage i trendy. wybór jest i ceny rozsądne.któraś już kupowała? Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_panna Re: najlepsze sklepy online 10.03.09, 17:10 ojej mam ich kilka :) Bardzo lubię robić zakupy na: www.decobazaar.com/ www.gendai.pl/index.php www.retrome.pl/ mogę spokojnie polecić te trzy, jak wypróbuję kolejne - napiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
papapagazeta Re: najlepsze sklepy online 20.04.09, 10:31 polecam www.haloart.pl naprawdę świetne rzeczy - często pojedyncze egzemplarze Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: najlepsze sklepy online 11.03.09, 01:25 Lubie www.asos.com, www.my-wardrobe.com, www.net-a-porter.com. Odpowiedz Link Zgłoś
mufineczka7 Re: najlepsze sklepy online 14.03.09, 12:23 tanie i bardzo modne ciuchy www.oraya.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: najlepsze sklepy online 14.03.09, 21:14 www.yoxx.com Maja sporo przecen, duzo vintage, wielu producentow, 14 dni na bezplatny zwrot, place za pomoca paypala, wiec bezpieczniej niz karta. Odpowiedz Link Zgłoś
ooldea Re: najlepsze sklepy online 20.04.09, 11:11 mufineczka7 napisała: > tanie i bardzo modne ciuchy > www.oraya.pl > > polecam Właśnie weszłam na sklep www.oraya.pl i wcale nie jest tak tanio. Wręcz drogo powiedziałabym Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: najlepsze sklepy online 20.04.09, 11:30 www.shopbop.com/ www.revolveclothing.com/ W shopb droga wysyłka, ale rev wysyla za darmo przy zakupach powyżej 100 usd. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: najlepsze sklepy online 20.04.09, 19:34 w Revolve jeszcze nic nie kupilam ale shopbop uwielbiam :) duzo kupuje na net-a-porter i my-wardrobe polecane wyzej i lubie tez hautelook (ale tu trzeba sie zarejestrowac) Odpowiedz Link Zgłoś
fede_rika Re: najlepsze sklepy online 22.04.09, 21:46 Ja dość często kupuję ubrania w www.kufersklep.pl/ Co do butów to jakiś czas temu trafiłam na 1but.pl/ zazwyczaj kupuję tam. Mają atrakcyjne ceny, bardzo duży wybór i cała operacja zakupu jest bezproblemowa, łącznie z możliwością ewentualnej wymiany jakby coś z rozmiarem było nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mezi000 Re: najlepsze sklepy online 23.04.09, 20:57 second hand www.ciuchosfera.com, ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś