Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czekoladowe rurki :]

25.02.09, 10:55
    nie, nie z kremem ;]

kupiłam sobie żakiecik, ale niestety nie było do niego spodni na
    mnie :( standard :(
    więc muszę znaleźć jakieś w miarę pasujące. Pomyślałam, że mogły by
    to być rurki koloru gorzkiej czekolady (lamówki, guziki i te paski z
    boku są właśnie takiego koloru)
    tylko GDZIE znajdę spodnie takiego koloru?

disa.pl/wp-content/uploads/2009/02/z-225x300.jpg
    Obserwuj wątek
      • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 12:26
        może w sklepie?
        • pendlare Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 12:50
          mmhmhmhhm niech pomyślę....
          może w sklepie??
      • tralalumpek Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 12:50
        jak wyzej, pewnei w sklepie
        ja mialam fendi czekoladowe rurki :)
        • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 13:45
          zjezdzilam juz wszystkie butiki ;(
          wlazlam nawet do tanich sklepow :(

nie ma :(
          • bye-bye NAWET do TANICH? to musiała być trauma 25.02.09, 13:53
            bo normalnie to niżej chanel nie schodzisz?;-)))))))
            • disa Re: NAWET do TANICH? to musiała być trauma 25.02.09, 14:00
              raczej nie twoja sprawa jest jakie nosze marki i co dla mnie jest
              tanie a co drogie ;]
              ale wyjasnie Ci... poszlam nawet do KDT ;]
              • bye-bye Re: NAWET do TANICH? to musiała być trauma 25.02.09, 16:11
                „Nie Twoja sprawa jakie noszę marki”

dokładnie, nie moja sprawa i nawet w to nie wnikałam, więc nie wiem
                dlaczego tak napisałaś:-)
                Ja tylko skomentowałam Twoje stwierdzenie, że byłaś „nawet w
                tanich” sklepach. Jakby to było ostatnie miejsce gdzie można Cię
                spotkać;-) podczas gdy przez Twoje wątki wiecznie przewija się ,ze
                coś było tanie i jak czegoś szukać to żeby było TANIE, bo
                oszczędzasz czy coś tam , to tak mi się kojarzysz. No więc się
                zdziwiłam i tyle:->
                • disa Re: NAWET do TANICH? to musiała być trauma 25.02.09, 16:18
                  wiesz "tanie" to pojęcie względne :D

dla jednego tanie beda spodnie za 50zł dla innego za 300zł a dla
                  jeszcze innego za 500zł
                  ;]

ja piszac TANIE mam na mysli, ze jestem w stanie kupic odpowiednie
                  portki nawet na bazarze, a nawet wygrzebac ze smietnika -żart ;] ale
                  mam problem z rozmiarami, a jeszcze mi sie zachcialo CZEKOLADOWYCH
                  spodni -a mam problemy z normalnymi ;]
      • disa no dobrze w którym sklepie ? 25.02.09, 13:43
        bo, ze w sklepie to chyba oczywiste.
        ale rozumiem, ze dla niektorych taka oczywistosc nie jest
        oczywista ;] bywa
        • nihania Re: no dobrze w którym sklepie ? 25.02.09, 13:46
          ja kiedys kupilam w Mango ladne czekoladowe rurki
          • disa Re: no dobrze w którym sklepie ? 25.02.09, 13:49
            chyba bylam w Mango, ale jeszcze raz porzadnie poszukam ;]
        • dakota77 Re: no dobrze w którym sklepie ? 25.02.09, 13:46
          W Zarze moze? Pamietam, ze mieli kiedys moze nie rurki, ale cygaretki w kolorze
          gorzkiej czekolady, nadajace sie do zakietow.
          • disa Re: no dobrze w którym sklepie ? 25.02.09, 13:51
            nie wiem czy cygaretki dla mojej figury są odpowiednie
            • dakota77 Re: no dobrze w którym sklepie ? 25.02.09, 13:55
              Te spodnie mialy waskie, proste nogawki- nie wiem, czy to cygaretki na pewno:-).
              • disa Re: no dobrze w którym sklepie ? 25.02.09, 14:06
                byle nie za waskie hahaha bo ja dzisiaj wzielam spodnie i sie
                zastanawialam KTO sie w to wciska hahahahaha chyba pajeczaki po
                czrnobylu ;]
      • dakota77 Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:04
        Obejrzalam wiecej zdjec zakietu na twoum blogu i jednak mysle, ze lepiej byloby
        go polaczyc z szarymi spodniami, niezaleznie od tych brazowych dodatkow.
        • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:08
          tez patrzylam, ale mdle to wygladalo ;]
          • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:09
            mdło.
            a może czarne wobec tego? albo beżowe? albo w kratę?
            • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:11
              znalazlam czekoladowe w kratke, ale odpada bo zakiecik na cos a'la
              jodelka

wiec spodnie musza byc gladkie

czarne spodnie wygladaja fajnie, ale chcialam jeszcze jakies inne ;]

bezowe tez sprawdzalam, siwe, liliowe i dosc ciekawie to wyglada
              • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:15
                skoro wygląda ciekawie to czemu ciągle szukasz tych brązowych, których nie
                możesz nigdzie znaleźć?
                • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:17
                  bo to bedzie zestaw IDEALNY, a ja sie nie zadowale czyms bo jest po
                  prostu ...dostepne

musze miec czekoladowe rurki, albo skinny ;]
                  • pendlare Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:22
                    to idz kup materiał i poproś krawcową aby Ci uszyła. I ot po problemie!
                    • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:28
                      nie rozumiem za bardzo jakiej pomocy w takim razie oczekujesz od forumowiczek
                      • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:30
                        pomysl.... to nie jest trudne... czego mozna oczekiwac zagadac
                        pytanie o ubranie????

moze tego, ze jesli ktoras widziala spodnie w kolorze czekolady to
                        napisze
                    • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:28
                      termin u dobrych krawcowych -ktore namierzyłam- jest za 3 miesiace,
                      znalezienie brazowego jeansu na metry jest trudniejsze niz
                      znalezienie szukanych jeansow

ale dziekuje za chec pomocy
                      • nioma Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:40
                        a moze podzwon po sklepach z dzinsami? powinno byc szybciej i
                        wygodniej.
                        • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:42
                          dziewczyno, nawet nie wiemy z jakiego jesteś miasta to jak Ci mamy pomóc? ja
                          widziałam milion czekoladowych spodni w moim mieście no i pomogło Ci to?
                          • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:45
                            wiesz, moje pytanie jest skierowane do tej MYSLACEJ czesci forum ;]
                            juz nawet nie chodzi o to czy ktos wie z jakiego ja jestem miasta,
                            ale wiesz jest takie cos jak MARKA jak SKLEP i w wiekszosci sklepow
                            jest ten sam asortyment nie zaleznie od tego cyz to gdansk, wroclaw
                            cyz warszawa -JA WIEM to trudne do ogarniecia

wiec jesli nie mozesz pomoc nie trolluj dla poprawy swojego humoru ;]
                            • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 14:53
                              no wyobraź sobie, że w każdym mieście w sklepach może być coś innego :) ja krążę
                              między warszawą a Łodzią i te ubrania są kompletnie inne.
                              poza tym napisałaś że już przeszłaś wszystkie butiki i nie było, no to o co Ci
                              jeszcze chodzi?
                              • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 15:04
                                o to, ze nie przeszlam wszystkich i o to, ze byc moze cos
                                przeoczylam...

ale zainteresowalo mnie o co chodzi Tobie ;] bo na pewno nie o to
                                aby mi pomoc w poszukiwaniach
                                • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 15:16
                                  ano i tu się mylisz. ja znam bardzo wiele sklepów nie sieciówek w których można
                                  kupić bez problemu eleganckie spodnie we wszystkich kolorach tęczy i bym mogła
                                  pomóc gdybyśmy były z tego samego miasta.
                                  podejrzewam, że inne forumowiczki też mogłyby Ci w taki sposób pomóc, ale skoro
                                  wolisz iść na około to idź. podejrzewam, że nie uda Ci się znaleźć.
                                  • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 15:35
                                    ja szukam jeansow

nie szukam eleganckich spodni w kolorach teczy

a jestem glownie z Warszawy i Rzeszowa, ale po ODPOWIEDNIE spodnie
                                    moge jechac wszedzie jesli tylko beda na moj chudy tylek i dlugie
                                    nogi :/ i jesli nie bede w tym jak pajak po czarnobylu wygladala to
                                    moge ruszyc sie nawet 6godzin piechotą -TAK az tak zdesperowana
                                    jestem bo nigdy nic na siebie nie moge znalezc :(
                              • foamdeane Re: czekoladowe rurki :] 26.02.09, 09:51
                                Przyznam ,ze tez nie wiem o co jej chodzi,mysle ze jak zwykle sama tego nie wie.
                            • vickydt Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 15:40

> wiesz, moje pytanie jest skierowane do tej MYSLACEJ czesci forum ;]
                              a nie zauwazylas, ze kazda Twoja wypowiedz wzbudza niechec? W zyciu rzeczywistym
                              tez masz taki problem?
                              • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 15:42
                                oczywiscie !!! na dodatek nie mam znajomych, nikt mnie nie kocha i
                                mieszkam sama pod mostem
                                na dodatek chodze nago bo mnie w sklepie nie obsluguja ;]
                              • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 15:43
                                ale moja?
                                • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 16:15
                                  nie, nie ma tak dobrze :D
                                  o moje wypowiedzi chodzilo :D

nie wiedzialas, ze ja ZŁA istota jestem? ;]
                                  • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 16:59
                                    że zła to nie wiedziałam.
                                    ale, że nieuprzejma i nerwowa to owszem.
                                    • disa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 17:14
                                      nieuprzejma i nerwowa to tylko małe oznaki mojego ZŁOSTWA ;]
                                      • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 17:20
                                        to musisz mieć ciężko w życiu
                                      • serduszko0 Re: czekoladowe rurki :] 26.02.09, 01:26
                                        disa jak tam kotek?
                                • vickydt Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 23:11
                                  Nie Lesialesia, autorce odpowiadalam. Bo zalozyla wątek a strzela focha na każdą
                                  odpowiedz.
                                  • kluska0 Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 23:32
                                    vickydt napisała:

> Nie Lesialesia, autorce odpowiadalam. Bo zalozyla wątek a strzela focha na każd
                                    > ą
                                    > odpowiedz.
                                    Przeczytałam ten wątek i merytoryczne wypowiedzi znalazłam raptem dwie/trzy.
                                    Dlatego absolutnie nie dziwię się autorce wątku.
                                    Kobiety nie piszcie dla samej potrzeby pisania lub dogryzienia, wyłapania
                                    nieścisłości.
                                    • vickydt Re: czekoladowe rurki :] 26.02.09, 08:41
                                      > Kobiety nie piszcie dla samej potrzeby pisania lub dogryzienia, wyłapania
                                      > nieścisłości.

A moge nie miec potrzeby pomocy widzac postawe roszczeniowa, ktora mnie mierzi?
      • marwiksa Re: czekoladowe rurki :] 25.02.09, 18:25
        kupiłam w sprinfield w kolorze o ton jaśniejszym od czekoladowego
        (przynajmniej w moim mniemaniu ;)
        to była kolekcja z wyprzedaży, nie wiem, czy są w nowej
        no i nie w Pl, ale chyba wszędzie jest mniej więcej to samo...

jak dla mnie sporo za długie (mam 166cm)
        • kkkkk4 Re: czekoladowe rurki :] 26.02.09, 09:32
          Kupiłam ostatnio czekoladowe bryczesy w mexx oraz brązowe 2 pary
          zara w ciuchlandzie. Na początku zimy upiłąm brązowe rurki w bershka-
          teraz widziałam ze są na wyprzedaży. Mam kilka par brązowych
          spodni, bo uwielbiam ten kolor-nie miałam nigdy problemu z zakupem
          po wzg koloru-bo w sklepach brąz przeważa- czasem był problem z
          rozmiarem bo jestem wysoka.
          • 4justyna Re: czekoladowe rurki :] 26.02.09, 10:01
            a ja poszukuje szarych chociaż takie czekoladowe też mi się podobają :) a jaki
            macie najdziwniejszy kolor rurek? :p
            • razlemongrass Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 12:46
              Aż przeczytałam 2 razy cały wątek i stwierdzam że macie nieźle pojechane w
              głowie:/ Disa pyta gdzie może znaleźć czekoladowe rurki a reszta odpowiada że
              pewnie w sklepie, tak jakbyście nigdy nikomu innemu nie odpowiadały na podobne
              pytanie, czyli gdzie znajdę/widziałyście żółtą torebkę/czarne oficerki/koronkową
              bluzkę :/
              Odpowiadacie na pytanie złośliwie i stwierdzacie że Disa jest złośliwa,
              nieuprzejma i strzela fochy na każdą odpowiedź:/ Dziwne jesteście czasem.
              • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 12:48
                :D głupie pytania= głupie odpowiedzi :D
              • razlemongrass Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 12:52
                Acha już wiem z czym to jest związane! Jeśli ktoś ma założony blog, do tego ma
                go w sygnaturce, jest pewny siebie i zdystansowany, kupuje drogie ciuchy i się z
                tego jawnie cieszy (np hotally) to jesteście złośliwe, niemiłe i nastawione
                bojowo. Ciekawe dlaczego?:D
                • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 13:18
                  i tu się mylisz :). to głupota wywołuje niechęć i szyderstwa. a głupota jest
                  dziełem przypadku i trafia zarówno na bogatych jak i biednych, pewnych siebie i
                  zakompleksionych ;)
                  • dariaaa1 Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 13:37
                    Czy Wy wszystkie hurtem macie PMS ??
                    Ja nie wiem czego nadzwyczajnego się doszukiwać w pytaniu Disy.Pytanie proste
                    jak włos Mongoła,tysiące identycznych zadawano tu na forum setki razy i jakoś
                    Was tak straszliwie to nie gryzło w oczy.

N/t - czekoladowe rurki widziałam w Zarze ale miały krój bardziej sportowy
                    niestety(pasek i kieszenie z tyłu z patkami)
                    ale krój miały świetny.
                    Możesz także zajrzeć do Bershki i nie dam sobie ręki uciąc ale wydaje mi się,ze
                    brązowe rurki (no ale to nie była taka gorzka czekolada niestety) widziałam w
                    Espricie.
                  • razlemongrass Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 13:45
                    Ja tam nie wiem gdzie ty widzisz w postach disy głupotę ale najwidoczniej z
                    autopsji dlatego tak to rozumiesz.
                    • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 13:47
                      głupotą jest sądzić, że we wszystkich sklepach w każdym mieście będzie ten sam
                      asortyment.
                      • razlemongrass Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 13:59
                        disa napisała:

<ale wiesz jest takie cos jak MARKA jak SKLEP i w wiekszosci sklepow
                        cyz warszawa -JA WIEM to trudne do ogarniecia>

Nie napisała że "we wszystkich sklepach w każdym mieście będzie ten sam
                        asortyment" - tak jak ty przed chwilą napisałaś, tylko "w większości jest ten
                        sam asortyment". Przyczepiasz się do słówek, podkreślasz czyjeś błędy a sama nie
                        potrafisz poprawnie przytoczyć (przeczytać i zrozumieć) jednej wypowiedzi:D
                        Naprawdę to jest dla Ciebie trudne do ogarnięcia:D
                      • razlemongrass Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 14:01
                        disa napisała:

<ale wiesz jest takie cos jak MARKA jak SKLEP i w wiekszosci sklepow
                        cyz warszawa -JA WIEM to trudne do ogarniecia>

Nie napisała że "we wszystkich sklepach w każdym mieście będzie ten sam
                        asortyment" - tak jak ty przed chwilą napisałaś, tylko "w większości jest ten
                        sam asortyment". Przyczepiasz się do słówek, podkreślasz czyjeś błędy a sama nie
                        potrafisz poprawnie przytoczyć (przeczytać i zrozumieć) jednej wypowiedzi:D
                        Naprawdę to jest dla Ciebie trudne do ogarnięcia:D
                        • lesialesia Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 16:43
                          to tak samo jak Ty tylko, że ja się czepiam Disy a Ty mnie :)
                          idź na jogę to pomoże się zrelaksować i przyjmować wypowiedzi na forum nieco
                          mniej serio ;)
                          • razlemongrass Re: czekoladowe rurki :] 27.02.09, 17:36
                            Oj i znowu nie potrafisz czytać i interpretować tekstu pisanego:D Wszystkie moje
                            wypowiedzi były okraszone szerokim uśmiechem, więc w porównaniu do ciebie jestem
                            jak najbardziej zrelaksowana:D
                            A z tą jogą to kiedyś spróbuję jak tak polecasz;)
                          • razlemongrass Re: czekoladowe rurki :] 28.02.09, 18:38
                            Czepiam się ciebie bo ty mi odpowiedziałaś:D Przecież nie wywołałam cię do
                            odpowiedzi imiennie:D
                            • disa nie ma co się sprzeczać ;] 28.02.09, 20:40
                              sporo osob jak by mogło to by zrobilo sobie kupe na monitor zeby
                              miec wrazenie, ze obsralo inną osobę -w tym mnie ;] zeby nie pisac
                              glownie MNIE bo bym popadła w próżność ;]

wiem obrzydliwa jestem :D
      • nihania Re: czekoladowe rurki :] 28.02.09, 17:03
        dziesiatki dziewczyn zadaja na tym forum pytania typu 'gdzie znajde
        czerwone/zielone/niebieskie spodnie, rozowa/fioletowa/krotka/dluga spodnice
        itd', zazwyczaj odpowiadaja osoby ktore cos takiego widzialy, taka jest chyba
        idea tego typu pytan- wiesz, podpowiedz, nie wiesz, nie odpowiadaj,
        a ile razy Disa o cos zapyta na tym forum zaczynaja sie jakies personalne
        wycieczki, ludzie, ona zapytala o spodnie, dajcie spokoj,
        nie czytalam wszystkich wypowiedzi, po 10 sobie darowalam, ale przeypuszczam ze
        dalej jest to samo,
        czy wy nie macie co robic?
      • najpiekniejsza.w.klasie Re: czekoladowe rurki :] 02.03.09, 12:40
        czekoladowe rurki widziałam w tamtym tygodniu w bershce oraz w
        cubusie (wyprzedaż, chyba 39 zł). katowice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka