nuova 25.03.09, 13:14 Co sadzicie o kupowaniu jednej bluzki [w jednym rozmiarze] w dwoch roznych kolorach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 13:18 nie kupuję takich samych rzeczy w różnych kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 13:24 paulinaa napisała: > nie kupuję takich samych rzeczy w różnych kolorach jakis czas temu kupilam sobie bluzke a wczoraj spotkalam te sama, lecz w innym kolorze. Pomyslalam, ze pasowalaby mi [ta nowo-upatrzona] do marynarki wiosennej, wiec pomyslalam sobie, ze ja kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 15:03 no to w czym problem? kupuj! Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 13:34 mnie się takie zakupy trafiły 2 razy: w przypadku kiecki /czarna + biała/ i torby /miodowa + khaki/ powiem wiecej zdarza mi się kupować w dwóch egzemplarzach te same rzeczy, w tym samym kolorze, jesli są idealnie dopasowane, tak mam w przypadku białych koszul Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 13:42 Moze koszul nie bede porownywala do moich bluzek, ale kiece jak najb., czyli nie jest ze mna tak zle ;) dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 14:03 nie jest.sama mam ochote na zielona sukienke,ktora juz kupilam w kolorze rozowym Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 14:47 biorąc pod uwagę, że po jednym założeniu nudzi mi się nawet najfajniejszy ciuch, raczej nie wchodzi to w grę w moim przypadku:) no chyba że zwykły tank top Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 14:57 jak trafia sie cos fajnego i safundusze to mozna barc i oczywiscie jak sie ma garderobe czyli miejsce do skladownia :) ja mam tak z butami czesto zaluje, ze nie wizleam doch par, ale ciezko przewidzec ktore okaza sie super wygodne a ktore beda tylko staly w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
nickita3 Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 15:03 A ja niestety nie umiem dokonywać wyborów i choć już wiele razy obiecywałam sobie, że nigdy więcej...bardzo często zdarza mi się kupować dwie bluzki,torebki,koszule,a nawet dwie pary identycznych butów,tyle, że w różnych kolorach. Moje szaleństwo poszło o krok dalej i kupuję często identyczną rzecz w dwóch rozmiarach (bo zwykle ubrania o rozmiarze S są ciut za małe, a M ciut za duże). Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 16:02 foamclene napisała: > jak trafia sie cos fajnego i safundusze to mozna barc ano sa :) > i oczywiscie jak sie ma garderobe czyli miejsce do skladownia :) > ja mam tak z butami czesto zaluje, ze nie wizleam doch par, ale > ciezko przewidzec ktore okaza sie super wygodne a ktore beda tylko > staly w szafie yyy z butami tez tak mam (w tym miesiacu tak mnie naszlo), tej wiosny marzy mi sie druga para tych samych, ktore juz kupilam, oczywiscie w innym kolorze, ale raczej nie zrobie sobie dobrze - za drogi wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 15:02 Topy i podkoszulki z dlugimi rekawami, stanowiace ciuchy bazowe, kupuije czesto w kilku kolorach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 15:09 t-shirty regularnie mam podkoszulki jednej firmy: jasnoszare (2), ciemnozielony, wrzosowy, fioletowy (po jednym) a nie, wrzosowe były dwa, tylko jeden musiałam już wyrzucić tudzież innej firmy dwie czy trzy identyczne t-shirty Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: jeden model, dwa kolory 25.03.09, 15:34 Oczywiście. Wszelkiego rodzaju koszulki i bluzki, zakładane jako uzupełnienie np. kostiumu, mam w kilku kolorach Odpowiedz Link Zgłoś