mamadominiki 01.10.04, 22:11 Czy ktoś wie gdzie w Krakowie lub okolicach znajduje się stadnina/klub jeżdziecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadominiki Re: Kucyki 01.10.04, 22:17 Za szybko wysłałam... Poszukuję miejsca, gdzie moja córka mogłaby pod okiem instruktora pojeżdzić na kucyku. Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Kucyki 02.10.04, 10:22 z tego co sie oriętuje to jest stadnina w Hucie ja sie jedzie na oś. Stoki a druga jest na Ruczaju za osiedlem na Szuwarowej tylko czy mają kucyki nie wiem Poszukaj w Panoramie firm i najlepiej zadzwioń Odpowiedz Link Zgłoś
morjan Re: Kucyki 14.10.04, 20:00 W Hucie na Łowińskiego jest jeden kucyk a w Mogile( nie pamietam ulicy) chyba dwa Odpowiedz Link Zgłoś
flaska Re: Kucyki 19.10.04, 23:58 Kucyki są w okolicy Rybitw - nie pamiętam jak nazywa się to osiedle - można jechać od strony Biezanowa w strone Rybitw , za przejazdami kolejowymi i wiaduktem skręca się w prawo , jezdzi tam jakis autobus (chyba 205). Niestety cięzko tam kogos zastać jesli sie wcześniej nie umówilo. Mam numer do pani z którą sie umawialam , ale to było rok temu - nie wiem czy jest jeszcze aktualny. 1/2 godz. kosztowalo 10 zł. Nie ma tam hali , więc nie moze padać. Mogę zapytać w Swoszowicach ( tam widziałam kucyka , ale nie wiem czy dzieci na nim jezdza). Chyba ze nie musi być kucyk - na pewno jest spokojny kon do hipoterapii - ale duzy. W Swoszowicach bede w czwartek to zapytam. Jeśli chcesz ten numer tel. to pisz : eflaska@interia.pl ewa Odpowiedz Link Zgłoś