jojgop 31.03.09, 10:31 www.groszki.pl/groszki/51,95942,6423542.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esceven Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 31.03.09, 10:49 Na fotach świetne. Zobaczymy jak będzie w realu:/ Tak jak z sukienką z bilbordów (taka zebrowata). Wygląda super tylko, że jest calutka przezroczysta. Może ktoś ma pomysł jak to nosić? Świecenie tyłkiem odpada - chyba, że zrzucę parę kilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 31.03.09, 11:06 esceven napisała: > Na fotach świetne. Zobaczymy jak będzie w realu:/ > To już klasyka, pewnie zgodnie z powiedzeniem "miało być tak dobrze, a wyszło jak zawsze";) Podobają mi się dwie rzeczy: garnitur electric blue www.groszki.pl/groszki/51,95942,6423542.html?i=4 i lekko origamiczna kiecka www.groszki.pl/groszki/51,95942,6423542.html?i=6 z cyklu "Matthew Williamson dla.." posiadam portfel Matthew Williamson for debenhams, bardzo ładne żywe kolory i dobrze pomyślane wnętrze. Wygląda jak kopertówka do ręki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 01.04.09, 12:56 ja mam ta zebrowa kiecke i nosze ja zczarnymi legginsami Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 31.03.09, 20:40 bardzo ladne szmatki moj entuzjazm ostudzily ceny! www.hm.com/nl/press/pressreleases/fashion/fashionpressrelease.ahtml?pressreleaseid=761&nodeid=334 Odpowiedz Link Zgłoś
nihania Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 31.03.09, 22:26 No rzeczywiście przesadzili z cenami, a juz się zastanawialam czy nie wybrać się do Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 31.03.09, 22:35 Prawie nic mi się nie podoba. Podoba mi się fuksjowa bluzka z haftem, bez rękawów, skórzana krótka kurtka i kobaltowa marynarka, ale nie do tego stopnia, bym rzucała się na nie w dniu premiery kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
geekygurl Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 01.04.09, 12:06 Cud miod i powidla :) Ciekawie, bedzie to do kupienia w Galerii Baltyckiej czy tylko w Warszawie jak zazwyczaj?... Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 01.04.09, 12:53 heh...zazwyczaj to głównie dostępna jest na aukcjach, allegro- sprzedawczyki czuwają i masowo czatują w dzień premiery, biorąc naręcza rzeczy...inna sprawa, że to co im nie zejdzie, trafia potem z powrotem na wieszaki... Odpowiedz Link Zgłoś
jojgop Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 23.04.09, 10:11 no, byłam dziś i pełno tam zagranicznych dziewczyn, nie wiem co to za język, w każdym razie biorą naręcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 23.04.09, 11:21 ja też byłam obok, do pracy szłam i pomyślałam, że z ciekawości może zajrzę. jak ujrzałam pędzące do wieszaków panie i naręczami zgarniające wiszące tam kurtki/sukienki/bluzki etc. i pana, który biegał za jedną z takich pań i błagał "ja pani zapłacę, naprawdę!" i panią odpowiadającą "ale mnie nie chodzi o pieniądze..." (to kurczę o co jej chodzi?????) to uciekłam ze sklepu. z bliska widziałam tylko spodnie od tego niebieskiego garnituru (w rękach jakiejś pani) i wyglądały ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jojgop Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 23.04.09, 11:29 torebka wyglądała bardzo ładnie. ale widziałam ją tylko w rękach innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 23.04.09, 11:37 Była tam jakaś torebka? Odpowiedz Link Zgłoś
jojgop Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 23.04.09, 11:42 tak, zielononiebieska. Z kolei spodni żadnych nie widziałam (w Krakowie) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 23.04.09, 11:53 aaa, to ja w warszawie na marszałkowskiej byłam i pewnie dlatego zadnej torebki nie widzialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva dziewczyny jest po co jeszcze iść w Krakowie? 23.04.09, 12:19 Chciałam sobie w sumie kupić ten komplet kobaltowa marynarka + spodnie, ale chyba nie bede miała po co iść jak widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jojgop Re: dziewczyny jest po co jeszcze iść w Krakowie? 23.04.09, 12:29 w ogole nie widziałam tego kompletu. ale sukcesywnie coś tam ekspedientki dowieszały, więc zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
ekler.ka Re: dziewczyny jest po co jeszcze iść w Krakowie? 23.04.09, 12:44 tego kobaltowego kompletu w ogole mialo nie byc w krakowie,zobacz sobie na stronie h&m, przy kazdej rzeczy jest dostepnosc w sklepach. dlatego tez odpuscilam sobie dzis rano ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bajeczka3 Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 23.04.09, 12:58 Właśnie wróciłam, byłam ok 12, Marszałkowska -na wieszaku 2 długe sukienki, jedna krótka-czarna w różne "mazaje", kobaltowa marynarka rozmiar 42 oraz tunika z cekinów, myślałam że to żart. Sukienkę krótką zmierzyłam, akurat 38 H&M mi pasuje, ale...bez rewelacji. O torebkach tudzież czymkolwiek innym można było zapomnieć, nić raczej nowego się nie pojawiało. Z H&M wyszłam z reklamówką Matthew Williamson dla H&M:) tyle że w środku była zwykła spódnica z wieszaka obok "kultowego" wieszaka z 4 sztukami odzieży:) Odpowiedz Link Zgłoś
shlasa Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 23.04.09, 21:26 ja właśnie weszłam na allegro i... skórzana kurtka, która w hm kosztowała (o zgrozo!) 799 pln - jest wystawiona w opcji kup teraz za 1400 pln! ciekawe, czy znajdzie się chętna. chyba niektórym opłacało się wstać rano... pzdr! ps. ciekawe, kto zrobi kolejną specjalną kolekcję Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva Kurtka, sukienka, sweterki, mrynarka - allegro 24.04.09, 07:57 właśnie patrzyłam - zobaczcie same na ceny!!! Rozumiem kupic pochodzić i odsprzedać. Świństwo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
jojgop Re: Kurtka, sukienka, sweterki, mrynarka - alleg 24.04.09, 08:20 fajna ta torebka, ale nie ma co dawac zarobić wstrętnym sprzedawczykom. choć pewnie i tak będą chętne na sukienkę za 1300. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Kurtka, sukienka, sweterki, mrynarka - alleg 24.04.09, 08:38 heh...za każdym razem ta sama sytuacja jeśli idzie o kolekcje limitowane, jedyna szansa na nabycie to późniejsze zwroty do sklepu, w razie braku chętnych na aukcjach ja jakoś specjalnie niczego nie żałuje, bo nie było w tej kolekcji jakiegoś "must have" jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 07.05.09, 23:05 14 maja nowa kolekcja. www.hm.com/pl/#/mw2/ Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Kolekcja Matthew Williamson dla H&M 08.05.09, 08:58 kilka rzeczy mi sie podoba (ale na zywo nie widzialam wiec nie jestem na 100%) - w Londynie kolekcja byla masowo reklamowana jestem pewna, ze byly tlumy i przepychanki wiec nawet nie probowalam, sczegolnie, ze do HM zagladam rzadko a wlasciwie nigdy :) sadzac po jakosci innych rzeczy w tym sklepie to raczej nie wiele stracilam - "prawdziwego" williamsona mozna kupic za rozsadne pieniadze na wyprzedazach i w firmowym outlecie wiec nic straconego :) Odpowiedz Link Zgłoś