Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu?

20.04.09, 22:19
    mi się bardzo podobają 'boyfriend jeans'
    https://stylefrizz.com/img/katie-holmes-boyfriend-jeans.jpg
    - na początku nie byłam przekonana, ale coraz bardziej mi odpowiadają,
    odpowiednio podkręcone mogą być super seksi :) no i gladiatorki - wiem, że to
    nie nowy trend, ale to są najfajniejsze buty na lato:
    factivegrl.com/wp-content/uploads/2008/08/sandals.jpg
    Obserwuj wątek
      • blastigirl Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? 20.04.09, 22:20
        blastigirl napisał(a):

> mi się bardzo podobają 'boyfriend jeans'
        > https://stylefrizz.com/img/katie-holmes-boyfriend-jeans.jpg
        > - na początku nie byłam przekonana, ale coraz bardziej mi odpowiadają,
        > odpowiednio podkręcone mogą być super seksi :) no i gladiatorki - wiem, że to
        > nie nowy trend, ale to są najfajniejsze buty na lato:
        > factivegrl.com/wp-content/uploads/2008/08/sandals.jpg
        https://factivegrl.com/wp-content/uploads/2008/08/sandals.jpg
      • tordis Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? 21.04.09, 08:15
        Podobaja mi sie harem pants - sa wygodne, a przy tym wystepuja w tylu roznych
        wersjach, ze mozna znalezc egzemplarz na kazda okazje. Szerokie ramiona w
        stylu lat 80. i afrykanskie, plemienne inspiracje tez mi sie podobaja.
      • mika a ja sama nie wiem 21.04.09, 08:59
        trend trendami ale nie wszystko każdemu pasuje. Ja chyba nadal pozostanę przy
        tradycyjnych prostych spodniach i długich sukienkach. Tak wygodniej i bardziej
        komfortowo dla mnie :) za to uwielbiam wszelkiego rodzaju bluzki i koszulki na
        ramiączkach :) to jest to! ;)
      • yagmur. Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? 21.04.09, 14:14
        Ja również obstawiam harem pants aczkolwiek są kontynuacją sezonu letniego '08.
        No i oczywiście boyfriend jeans ale nie na mnie;) a rzymianki/gladiatorki - NIE.
      • Gość: shava Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 16:39
        Podobają mi się style safari glamour
        (www.elle.com/Runway/Ready-to-Wear/Spring-2009-RTW/RALPH-LAUREN/RALPH-LAUREN
        )
        i marynarski glamour
        (www.elle.com/Runway/Ready-to-Wear/Spring-2009-RTW/D-G/D-G)
        • Gość: koliber Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 12:14
          Ja rzeczywiscie mam ulubiony trend sezonu i nawet ulubione rzeczy: buty i torebki z
          wężowej skóry w kolorze beżu i zieleni marki Kazar , tuniki i sukienki marki Promod i
          Reserved. Super hity! wygląda sie w tym zwiewnie, modnie, elegancko i bardzo sexy.
      • conchit marynary 21.04.09, 18:23
        A mnie przeraża powrót marynarek w stylu lat 80. Mam metr pięćdziesiąt w
        kapeluszu, jak jeszcze zarzucę marynarę...=O
      • miss.pussy Hippie! 28.04.09, 15:55
        Powrót do stylu hippie. Falbaniaste kolorowe sukienki to jest to! Spodnie jak u
        Katie też są super! ;]
        https://www.runwaydaily.com/runwaydaily/images/2008/04/15/celebs_in_maxi_dresses_recently.jpg
        • conchit Re: Hippie! 12.05.09, 17:59
          hippie jest super! to fakt. ale te sukienki, które pokazałaś na zdjęciu, są tak
          totalnie nie dla mnie... Jestem za mała... NIe mogłam znaleźć nic na siebie w
          tym stylu, ale się uparłam, kupiłam, obcięłam i.... nadal wyglądam kiepsko...
          kojarzycie dziewczyny jakieś sukienki w stylu hippie, ale odpowiednie dla
          niskich dziewczyn z niemałym biustem???
          • mujer82 Re: Hippie! 12.05.09, 18:18
            Kwiaty-we wzorach, w dodatkach, na butach; róż,frędzle na torebkach, styl
            marynistyczny (lubię to zestawienie kolorów, szczególnie czerwień i granat),
            mocne kontrasty czystych barw,koszule w kratkę, rockabilly, wzory zwierzęce. Ja
            tam zawsze znajdę coś dla siebie.Trendy jakoś zawsze układają się po mojej myśli.
            • miss.pussy Re: Hippie! 20.05.09, 16:06
              To w sumie tak jak ja! ;}
              Też ostatnio wszystko to co mi się podoba t najnowszy trend!
              Jednak...:-( no niestety środki finansowe mnie ograniczają... ;\:-/
              • juni Hippie i Rock 20.05.09, 16:31
                Ooo ja też uwielbiam styl hippie, ale lubie również styl rockowy i wgl takie zadziorne
                ciuszki ;p
                A poza tym lubię łączyc trendy np. nosze długą sukienke w stylu hippie z tzw.
                ramoneską czyli skórzaną kurtką [taką motocyklową] :-D
                • juni Re: Hippie i Rock 20.05.09, 16:33
                  A poza tym lubie jeszce jak powiedziała autorka- gladiatorki i podobają mi się marynarki
                  z szerokimi ramionami ale nie moge niestety takich nosic bo i tak mam szerokie ramiona
                  i wgl mi nie pasują :-(
            • Gość: jaaaa Re: Hippie! IP: *.chello.pl 20.05.09, 21:46
              styl hippie <33 z tym ze ja tak prawie codziennie sie ubieram, nie tylko od sezonu na
              takie ciuchy :P

fascynuje mnie cala kultura hippisowska, nie tylko pod względem ubioru <3
      • avanti Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? 20.05.09, 21:39
        mi najbardziej podobają się motywy z piórami:) torby, kolczyki, naszyjniki...
        bluzki też mogą być;P
      • Gość: m Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.toya.net.pl 20.05.09, 23:11
        buty na koturnie :D szczególnie na koturnie który jeszcze w środku ma otwór
        (wiecie o co mi chodzi), oprocz tego marynarki lekko za duże z podwijanymi rękawami
      • Gość: juturna Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.ozarow / 192.168.1.* 21.05.09, 08:39
        bardzo mi sie podobają gladiatorki (nawet fajne można kupić w sklepie ambra za
        50 zł :-D ) , buty na koturnie a także torby z frędzlami
        • Gość: Lola Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.p3.InterArena.pl 21.05.09, 15:24
          gladiatorki x33
          bluzki takie lużne w kwiaty, orginalnie.
          no i oczywiście rurki forever ;D
          • kassie Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? 21.05.09, 16:11
            Kolczyki z piór!
            • Gość: Gość Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:50
              Jestem za jeżeli chodzi Wam o pumpy. Ogólnie to podoba mi się wszystko co jest
              modne.
              Czyli gladiatorki i rzymianki również.
              Właściwie tak jak mówicie że nie wszystko pasuje do każdego, choć można
              pokombinować i problem z głowy. :-D

• Gość: Mrówksa Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:08
                A mnie najbardziej podobają się rzeczy,których nie można dostać w wielkich
                Galeriach handlowych i w Polsce :) Butiki włoskie i francuskie,a także od czasu
                do czasu jakaś wycieczka za granice.Uwierzcie,że w takich butikach w polskich
                miastach ciuchy są w tej samej cenie,a nie spotkasz drugiej dziewczyny na ulicy
                w tym samym ciuchu :) Poza tym ciuchy za granicą są o wiele tańsze! Kiedyś
                prezentowany płaszczyk z Top Shopu w Złotych Tarasach kosztował 800PLN,a na
                wyspach przymierzałam go kilka miesięcy wcześniej za 380zł!
      • ricia93 . 24.05.09, 12:00
        mi się bardzo dużo trendów podoba, jednak nie wszystkie mogę zrealizować :-|
        no cóż.
        a co lubię:
        - długie sukienki w stylu hippie i boho
        - marmurki (może to nie trend tego roku, ale jednak ;-) )
        - gladiatorki
        - styl pin up girl
        :piwo:
      • Gość: anna Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.ghnet.pl 27.05.09, 18:08
        takie szerokaśne spodnie... skrywają to coskrywać powinnam
      • Gość: nikapinup Pin up IP: 77.231.17.* 29.05.09, 01:18
        Pin up, od zawsze i na zawsze nie tylko na ten sezon, denerwuja mnie te dziewczyny co
        nosza tego typu ubrania tylko dlatego ze teraz zrobily sie modne:-/, trudno niedlugo im
        przejdzie.
      • Gość: gosc Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.szczecin.mm.pl 29.05.09, 18:44
        mój ulubiony ,to ciuchy w stylu lat 80 i okulary ray-ban !! kocham wszytsko co jest związane z tymi latami a najbardziej muzyke :serce:
      • Gość: kika Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.enterpol.pl 29.05.09, 19:33
        dla mnie trendem sezonu są spodnie rurki najlepiej czarne albo ciemno szare i do
        tego botki czarne, albe te takie sznurowane. Wypatrzyłam taki zestaw na jednej
        ze stron gdzie są gry
        dla dziewczyn
        , do tego laska miala świetną bluzke, zwiewną, nieco
        prześwitującą, brozowo jasno truskusową wyobrażacie sobie? dla mnie swietny
        zestaw, kto by pomyslał ze
        gry ubieranki mogą
        być inpiracją :pp W każdym bądz razie od tamtego czasu czesto zaglądam na takie
        strony gdzie są ubieranki i sobie szukam
        fajnych zestawów, pozniej na zakupach latwiej mi jest szukac tego co naprawde mi
        sie podoba :]
      • duffka Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? 30.05.09, 19:31
        https://3.bp.blogspot.com/__qI03239StM/SWtNtwjaJ6I/AAAAAAAAAGA/Gv06PabLEuU/s400/balmain+jacket.jpg

boksi żakiet od balmain i cała kolekcja <3
      • Gość: SusannaChiic Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:50
        Glagatorki, jeans (starty marmurki), pastele, kwiaty, panterka
      • Gość: mych Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 21:51
        panterka i wet look:)
        • vanila Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? 08.06.09, 10:42
          ja również jak założycielka tematu - jestem wielką fanką trendu boyfriend's jeans! ja nosze Levisy męski, idealnie nadają się do takich stylizacji

img196.imageshack.us/img196/8827/boyfr.jpg
          drugi styl to boho, jestem zakochana w tych kwiecistych kiecach! Pisałam juz o tym stylu na forum, także może przekleję:
          "Ostatnio na forach modowych głośno o stylu boho (od dłuższego czasu oczywiście). Co polecacie w związku z tym stylem? podsyłam linki do kwiatowyc sukienek Solara, dzwonów Levisa, kraciastej tuniki Tally Weijl i rzymianek Vagabonda"

img197.imageshack.us/img197/5998/solarkwiatowa.jpg
          img197.imageshack.us/img197/2466/solarkwiatowa2.jpg
          img197.imageshack.us/img197/8215/solarkwiatowa3.jpg
          img197.imageshack.us/img197/4605/solarkwiatowa4.jpg
          img510.imageshack.us/my.php?image=dzowny.jpg
          img198.imageshack.us/img198/4846/sukienkawkratetallyweij.jpgyfrog.com/5cvagabondrzymiankij

• vanila tak tak, pin-up! 08.06.09, 11:16
            aaa i zapomniała jeszcze o jednym trendzie!
            pin-up girl wraca!
            zawsze byłam fanką takich ciuszków
            a teraz na moje szczęście Tally Weijl wypuściło w tym sezonie całą kolekcję pin-up!
            jak byłam w ich sklepie to nie wiedziałam za co sie łapać ;-)

dużo fot z najnowszej kolekcji:

www.zeberka.pl/art.php?id=3619
      • retromania ja stawiam na vintage! 19.07.09, 19:05
        Ja stawiam na vintage, ale taki łączony z nowoczesnymi elementami. Właśnie
        odkryłam boską stronkę: www.retrofuturo.pl i jestem od dziś ich fanką ;)
        Letnie sukienki i koszule z wielkimi bufiastymi rękawami - cudo!
      • Gość: zapytajka Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 18:12
        marmurki ;-)
      • Gość: sisi Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.centertel.pl 29.07.09, 12:01
        Moim ulubionym trendem sezonu są kolorowe adidaski do kostki! xD Sama posiadam
        już parę par i obecnie poluję na takie:
        https://www.canonshoes.fr/blog/public/reebok-courtee-mid-w-so83416-2-0.jpg
        • Gość: mimi Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: 77.255.99.* 10.08.09, 22:17
          mam takie ;) sa cudowne i bardzo wygodne ;)
          • karolcia13201 Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? 17.08.09, 21:18
            mnie się podobają ale nie mam ochoty ich zakupić jakoś tak :-/
        • Gość: Gość Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 14:15
          Moim zdaniem hitem będzie
          to:www.we-dwoje.pl/kolekcja;marki;zara;dla;kobiet;-;jesien-zima;09;10,artykul,14108.html
          • Gość: Jata Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.09, 13:30
            Dla mnie hitem sezonu jest ta kolekcja !!!!:)
            www.we-dwoje.pl/dior;-;kolekcja;jesien-zima;2009;2010,artykul,14291.html
        • Gość: AneQ Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 19:26
          Mi się one podobaja one sa zajebiste. mam zamiar sobie takie kupic wiem gdzie sa.
          :-D
      • szaramyszkaaa Re: jaki jest wasz ulubiony trend tego sezonu? 02.04.10, 13:40
        spódnice tulipany :)
        blognife.wordpress.com/2010/03/09/sweet-sweet-tulipan/oraz
        wszystko co fuksjowe, amarantowe, fioletowe, niezaleznie od tego jakie kolory
        "obowiazuja";)
        blogmkm.wordpress.com/2010/03/19/unurzana-w-rozu/
        pozdrawiam:))
        szaramyszkaaa
        blogmkm.wordpress.com/
        blognife.wordpress.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka