Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ulubione sklepy

• Gość: SusannaChiic Re: Ulubione sklepy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 12:00
        Zara, H&M, Promod, Tally Weijl, Cubus :)
      • jive ulubione sklepy 02.07.09, 12:22
        ulubiony to H&M - jeszcze nie zdarzyło się, żeby coś tam nie wpadło mi w oko i
        do torby ;-) lubię też Zarę ale trzeba uważać co się kupuje bo z jakością bywa
        różnie - za to torby i buty mają obłędne !! Sympatią darzę też Vero Modę a i
        chętnie wpadam do Cubusa. Miszkając na wyspach uwielbiałam Top Shop, Dorothy
        Perkins i sukienki od Jane Norman. W Polsce kocham second handy !! ;-)
      • Gość: karolaa Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 12:41
        1. Terranova !!
        2. New Yorker
        3. Cropp
        4. House
      • Gość: malinka ;) Re: Ulubione sklepy IP: *.tktelekom.pl 02.07.09, 13:07
        zara, h&m, c&a, promod, reserved, crrop, diverse, nike, cubus, terranova, venezia,
        cocomore, orsay, kappAhl, lee,new yorker, solar,bijou brigitte, troll, bershkai to chba na
        tyle :-):-):-)

:-*
      • Gość: Karolina Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:50
        Moje ulubione sklepy są podzielone na:
        -MŁODZIEŻOWE: New Yorker, Cropp Town, Diverse, Converse
        - ELEGANCKIE : Orsay, Zara, , Massimo Dutti, Deni Cler
        OBUWIE: Converse, Nike (ale zazwyczaj Dunki, które można kupić niestety tylko ze
        Stanów np. na Allegro ;/), Ecco, Venezia

hmmm......myślę, że to wszystko :-S:-D Serdecznie pozdrawiam:-*
        • Gość: mila Re: Ulubione sklepy IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 13:55
          Moje ulubione sklepy to: Deichamman, Orsay, Reserved, H&M, Cubus, Zara, New
          Yorker, Tarranova.
      • Gość: gosc Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:08
        ja najbardziej lubie zarę, mango, stradivardiusa, bershke, cubus, h&m :-)
      • Gość: hh Re: Ulubione sklepy IP: *.cust.tele2.pl 02.07.09, 16:23
        CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Mii Re: Ulubione sklepy IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 16:31
        endorfina cropp nike( ale nie takie popularne tylko z warszawskiego sklepu
        "warszawska nike") akademix
      • Gość: M. Re: Ulubione sklepy IP: *.chello.pl 02.07.09, 17:12
        Mango! Peek&Clopeninburg, Zara, Levis, Venezia, La Senza;-) sporadycznie Lacoste
        badź Tommy
      • Gość: gość Re: Ulubione sklepy IP: *.silesiamultimedia.com.pl 02.07.09, 18:27
        H&M,Zara,Bershke,Dorothy Perkins,Pull&Bear i internetowy sklep net-a-porter
        • Gość: bibi Re: Ulubione sklepy IP: *.gdynia.mm.pl 02.07.09, 18:54
          KappAhl, H&M, Vero Moda, Camaieu, Cubus, C&A
      • nikki1610 Re: Ulubione sklepy 02.07.09, 19:28
        moje ulubione to zara, bershka i roxy:)
        • Gość: D ;) Re: Ulubione sklepy IP: 192.168.1.* 02.07.09, 19:42
          Ja najbardziej lubie River Island :D :serce::serce:no boski sklep tylko
          ceny troche maja xD ale nei jest źle :D no i Tally Weijl , Zara, H&M,
          Bershka, Pull&Bear
          , no i to z tych najczesciej odwiedzanych :P:cool::-D
      • Gość: agnieszka Ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 20:54
        mango
        topshop
        promod
        hunkydory
        camaieu
        zara
        tatuum
      • Gość: Paula Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:35
        Ja najbardziej lubię new yorker, cropp town, diverse i house :P .. tam najcześciej robię
        zakupy ;D .. chociaz w innych tez jak cos ciekawego ;d ^^ ..
      • strawberrygirl Re: Ulubione sklepy 03.07.09, 02:16
        Ja najbardziej lubie bershika,cropp,house,new yorker,h&m.. :-)
        • Gość: Gisć. Re: Ulubione sklepy IP: *.torun.mm.pl 03.07.09, 09:43
          H&M
          H&M
          H&M xD
          A jeszcze przetrawię Promod , Reserved , Camerieu nienawidze ponieważ nie wiem za
          co tam złapac tyle napchane jest w tym sklepie ; / , diverse czasami...
          Ale głównie to H&M : D
          • Gość: Abercrombie!!! Re: Ulubione sklepy IP: *.acn.waw.pl 03.07.09, 11:05
            ;( nikt nie napisał o moim ulubionym sklepie!!! - ABERCROMBIE&FITCH!:serce: Mam
            stamtąd większość ubrań, a tak poza tym, to:
            Zara (kocham :serce:)
            Berschka
            Stradivarius
            H&M
            • Gość: Claudia Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:28
              Ja uwielbiam Simple! Poza tym Mango, a ostatnio też polskie sieciówki jak Solar,
              Tauum, Reserved. A jeśli chodzi o sklepy obuwnicze to Ryłko i Venezia :D
        • Gość: zakupoholiczka . Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 15:19
          ja lubie -<br />
          1 . bershka<br />
          2 . zara<br />
          3 . pull & bear<br />
          4 . stradivarius <br />
          moje ulubione . :serce::serce:
      • Gość: zabiegana Re: Ulubione sklepy IP: *.ikp.kfa-juelich.de 03.07.09, 14:00
        Ulubionych do 'szperania' mam mnóstwo, ale jeśli wiem co chcę kupić to ZAWSZE
        idę pierwsze do New Yorkera. Jak tam nie ma, to szanse na udane połowy spadają i
        zwykle takie zakupy kończą się tylko obolałymi nóżkami ;-)
      • Gość: Nataklka Re: Ulubione sklepy IP: *.promax.media.pl 03.07.09, 14:37
        Ja najbardziej lubie kupowac w: H&M, Zara, Croop, Reserved, Troll, Nike , Puma, Top
        Shop, New Jorker, Hause :-S
      • Gość: anuś Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 14:37
        bershka, house, new yorker, c&a, cropp, funk'n'soul .
        • Gość: Add Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 15:34
          River Island, New Yorker, Cropp Town, Zara, House i spodnie Big Stara :>
        • Gość: : Re: Ulubione sklepy IP: *.ztpnet.pl 04.07.09, 14:51
          :piwo:
      • Gość: kasia Re: Ulubione sklepy IP: *.spray.net.pl 03.07.09, 22:38
        venture city leisure na ul. andersa 21:cool:
        • Gość: jam Re: Ulubione sklepy IP: *.chello.pl 04.07.09, 14:52
          uwielbiam mango, 90% mojej szafy to ten sklep, reszta to promod :-S
        • Gość: gość Re: Ulubione sklepy IP: *.89.72.162.static.crowley.pl 02.04.10, 12:40
          Venture??? czyli stadion, bo tylko tak się ten sklep da opisać. wszystko drogie klientki
          znajdziecie na stadionie dziesięciolecia i bez kompleksów, że nie ma dla was
          odpowiednich rozmiarów. ceny też są nieporównywalnie większe niż na stadionie. za
          sweterek, ktory kosztował w Venture 120 zł dałam tylko 20.
          P.S.
          Kasia to nie klientka tylko właścicielka. wiec co można mówić o wlasnym sklepie?:shock:
      • Gość: Tuska Re: Ulubione sklepy IP: *.centertel.pl 04.07.09, 16:11
        Ja lubie Zarę, New Yorkera, Pull&Bear i moje ostatnie odkrycie Attrattivo(:serce:)
      • Gość: GuCZi Re: Ulubione sklepy IP: 94.246.136.* 04.07.09, 19:39
        I :serce: H&M !
        Uwielbiam! Kupuje tam i buty i bieliznę i ubrania... bo tam można znaleźć
        naprawdę fajne rzeczy.
        Poza tym, lubię też COS (nie ma go w Polsce, a szkoda) ZARE i Bershke.
        • asia.j Re: Ulubione sklepy 08.03.13, 10:10
          H&M, Mohito, Mango, Reserved i nowy Sinsay to obecnie moje ulubione marki ;)
      • Gość: :)) Re: Ulubione sklepy IP: *.centertel.pl 05.07.09, 10:41
        Butik, C&A, Camaieu, Cropp, Cubus, H&M, Kappahl, Mango, Mohito, Reserved, River
        Island, Solar, Venezia i Zara /kolejność alfabetyczna!:-)
        • Gość: Żamarlena Re: Ulubione sklepy IP: 178.56.3.* 18.05.10, 17:42
          Ostatnio znalazłam fajny sklep na Ząbkowskiej w Warszawie. I mają tam końcówki:
          Zona Brera, Silvian Heach, More&More... tego prawie nie ma w PL! Także mam
          gwarancję, że nie trafię na osobę w takim samym ciuchu ;D
          Jakby co, to "Szmaty spod lady". Sama atmosfera sklepu sprawia, że chcę tam
          wracać :)
        • asap Re: Ulubione sklepy 19.11.12, 11:36
          Wszystkie, które wymieniłyście to sklepy które mozna spotkac w galeriach, ja natomiast preferuję łatwiejszy sposob na shopping;)
          w ostatnim czasie jesienno-prawiezimowym zaczęłam doceniac mozliwosc zakupu ładnych rzeczy w sieci :)
          Moim ostatnim odkryciem jest Swetrowo.pl - kupilam tam ostatnio sweterek i tunikę i jestem pozytywnie zaskoczona. W przeciwienstwie do tych wszystkich "masowek" w sieci, Ci mają naprawde świetną jakość!
          • fiollka Re: Ulubione sklepy 27.11.12, 12:48
            Ja tak bardzo w swetrach nie gustuję. A i w masówce można znaleźć coś ciekawego. Z internetowych ostatnio coraz częściej zaglądam do C&A, wcześniej zdarzyło mi się kupić kilka bluzek w top secret. W sumie to nie mam jednego ulubionego sklepu. Za to lubię obniżki cen, a to akurat w c&a jest. No i ciuchy mają sportowe, których nie widziałam w stacjonarnych.
      • Gość: shiriam www.la-style.pl i River Island IP: *.swidnica.mm.pl 05.07.09, 18:49
        mój ulubiony sklep z modą i biżuterią to www.la-style.pl :serce: (to w
        internecie) a tak to River Island :)
        • Gość: Janka Re: www.la-style.pl i River Island IP: 194.145.229.* 23.04.10, 13:47
          Butik La-style oszuści. Poczytajcie fora w internecie!!! Sama jestem ich
          ofiarą.:cry:
          • Gość: Ala Re: www.la-style.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.10, 10:13
            dziewczyny nie kupujcie w la-style.pl ewelina czuj jest oszustka!
            • Gość: bla Re: www.la-style.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 03:27
              bla bla bla
          • Gość: bla Re: www.la-style.pl i River Island IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 03:25
            bla bla bla
          • szaramyszkaaa Re: www.la-style.pl i River Island 10.07.10, 11:00
            na river island i top shop spogladam tesknym okiem, bo operacja zamawiania przez
            strone wydaje mi sie zbyt kosztowna, a w moim miescie nie ma tych sklepow.
            sposrod tych ktore mam pod nosem lubie (w kolejnosci od najukochanszego;))

HM
            reserved
            mohito
            orsay
            pull and bear
            bershka

generalnie jakbym miala dostac bon na kilkaset zl do jednego jedynego sklepu bez
            wahania wybralabym HM :)

pozdrawiam
            szara myszka
            blognife.wordpress.com/
            blogmkm.wordpress.com/

• magda.25 Re: www.la-style.pl i River Island 27.10.10, 08:59
            ASOS - jaka szkoda, ze nie funkcjonuje jako zmaterializowany sklep w moim miescie.
            co 2 z ich kiecek to moj must-have, ale ciezko mi kupic bez przymierzania :/
            ech.

pozdrawiam
            magda
            barwykobiecosci.blogspot.com/
      • Gość: MaLaGa Re: Kazar - buty, Tiffi i Solar- ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 12:37
        Jak buty to tylko Kazar:serce:
        Jak ciuchy to tylko Tiffi i Solar:serce:
        Jak bielizna to: Triumph:serce:
      • Gość: Dominisia naj naj :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:20
        Zara, Bershka, Tally Weijl :-)kooocham
        • Gość: hih moje ulubione IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.09, 15:49
          H&M stradivarius bershka house cropp pull and bear
          • blondie H&M i House ! 06.10.09, 12:52
            jw ;]
      • Gość: aaaaaa Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 19:55
        najbardziej lubie cropp'a bershka tez jest fajna :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka