bebika Re: Ulubione sklepy 24.10.13, 17:00 szaleństwo w Housie -40% za zapisanie do newslettera, w Camaieu do -60%, do tego Cropp - 40, pull and Bear, stdenckie czwartki ze zniżka w H&M, patrzcie iloveshopping.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cooraline Re: Ulubione sklepy 27.01.14, 12:55 Oczywiście lubię sieciówi :) Buszowanie po sklepach jest fajne, ale pod warunkiem, ze nie jest taki zimno jak dzis :) i nie ma tysiac ludzi, z ktorymi przepycham sie przy wieszakach, dlatego ostanio kupuje glownie przez internet, np na etorba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lulaaaa Re: Ulubione sklepy 04.02.14, 17:28 A słyszałyście o tym, że banki rezygnują z systemu moneyback? Na pewno wiele z Was z tego korzystało (w zamian za płatność daną kartą zwracali część kasy za zakupy). W tym linku można to przeczytać. Widać, że banki wszędzie szukają oszczędności ... Odpowiedz Link Zgłoś
lulaaaa fasardi 14.02.14, 13:58 Hej dziewczyny. A znacie może sklep z ubraniami Fasardi: fasardi.com/ ? :) Ja od kilku miesięcy zamawiam tam ciuszki i zawsze jestem praktycznie zadowolona. Wszystko bardzo dobrej jakości, świetnie się nosi i bardzo fajnie wygląda. Ceny mają bardzo niskie - praktycznie w żadnym sklepie stacjonarnym nie widziałam nic w tak dobrych kwotach tak więc możecie sobie zajrzeć i poszperać. Może znajdziecie coś dla siebie. Oto moja ostatnia zdobycz: Odpowiedz Link Zgłoś
rudii20 Re: fasardi 01.03.14, 11:36 Fajny ten komplecik. Też się zastanawiałam nad zakupami u nich. W necie o nich głośno, opinie przeróżne, ale z przewagą tych dobrych. Ciuchy mają fajne i jak dla mnie nie są drogie. Chętnie skorzystam z ich oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa75 Re: Ulubione sklepy 26.03.14, 13:14 Moim ulubionym sklepem jest Simple, Reserved, KappAhl, C&A, Camaieu, Balladine i Stradivarious. Ostatnio też kupuję przez internet - większość tych sklepów posiada swoje sklepy online :) Prosto, szybko i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyblues Re: Ulubione sklepy 16.04.14, 20:42 A ja wcale niekoniecznie od razu biegam po znanych markach z galerii - czasem można w sieci znaleźć fajne ciuchy polskie - od naszych producentów, modnie skrojone, indywidualne i naprawdę ciekawe. Przykład: www.amstyl.pl/ - bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyblues Re: Ulubione sklepy 16.04.14, 20:43 bettyblues napisał(a): > A ja wcale niekoniecznie od razu biegam po znanych markach z galerii - czasem m > ożna w sieci znaleźć fajne ciuchy polskie - od naszych producentów, modnie skro > jone, indywidualne i naprawdę ciekawe. > Przykład: www.amstyl.pl/ - bardzo lubie. oczywiście link mi sie źle wkleił: www.amstyl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kosmetyczka0 Re: Ulubione sklepy 18.04.14, 23:51 Co się dzieje jak Twój facet zabiera Ci kołdrę? www.obczajbaze.pl/346/kobiety.html Odpowiedz Link Zgłoś
liliiiana Re: Ulubione sklepy 03.07.14, 09:47 Ja wolę polować na ciuchy w second-handach. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka88 Re: Ulubione sklepy 03.07.14, 09:56 Fajne kolekcje są teraz w H&M i zarze. Odpowiedz Link Zgłoś
rudii20 Re: Ulubione sklepy 24.07.14, 20:41 Ostatnio odkryłam sklep z ciuchami damskimi, gdzie bardzo podobają mi się tuniki e-kaan.pl/pl/198-tunika-szara.html . Ponadto szeroki asortyment ciuszków dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
cyferka Re: Ulubione sklepy 08.08.14, 13:12 Bardzo lubię internetowy sklep z ubraniami ANSWEAR - na pewno znacie. Znajdują sie tam ciuch marek, które najbardziej cenię czyli Mango, Solar, Sisley. Jest tam równiez kilka fajnych zagranicznych marek, których raczej nie znajdzie się w polskich sklepach. Gdybyście były zainteresowane to odsyłam do strony:<br /> okazje.co/kod-rabatowy-answear Na której można znaleźć kody rabatowe do tego sklepu. Znajduje się tam bardzo fajny kupon upoważniający do zniżki na najnowsza kolekcję w sklepie tak więc na moje oko warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_muss Re: Ulubione sklepy 11.08.14, 11:57 Ja często zaglądam do Reserved, Cubusa i Camieau. A z internetowych to mosquito,sugarfree, answear i balladine :) Odpowiedz Link Zgłoś
mm2014 Re: Ulubione sklepy 22.08.14, 20:28 kiedys moimi ulubionym sklepami był H&M i Reserved. Ostatnio niestety coraz trudniej kupić mi tam coś ciekawego. Nie wspomnę już o jakości kupowanych ubrań. Bluzka po 2 praniach nadaje się do wyrzucenia. Mam jeszcze rzeczy, które kupiłam np w Hm z 5 lat temu i nadal są dobrej jakości - niezmechacone. Te zakupione w tym roku w przyzłym już nie będą nadawały się do niczego. Nie wiem czym to jest spowodowane. Może tym, żeby ludzie kupowali jak najwięcej a może cięciem kosztów i robieniem rzeczy tańszych w produkcji a gorszych jakosciowo Odpowiedz Link Zgłoś
bifka fasardi 18.08.14, 14:39 ja kupuję w fasardi już jakiś czas i w sumie złego słowa nie mogę powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
wikip moda 22.08.14, 17:43 Ja akurat nie polecę konkretnego sklepu, bo już tyle dziewczyn się wypowiedziało, że ciężko jest jeszcze coś od siebie dodać, by nie powielać wcześniejszych. Bardziej mogę zwrócić na tę ciekawą stronę z poradami o modzie. Są też tam odnośniki do ciekawych sklepów, gdzie takie produkty można kupić, więc na pewno te porady będą przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
czwartkowa fasardi 28.08.14, 14:28 ooo ja właśnie szukam opinii na ich temat bo chcę zamówić ciuchy :) świetne mają te ubrania na stronie i opinii dużo pozytywnych widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbaraa27 Re: Ulubione sklepy 27.10.14, 09:23 Ja teraz najczęściej kupuję ciuszki dla synka, np. ostatnio strasznie mi się spodobały takie spodenki i chyba się zdecyduje, chociaż kurtka zimowa też by się przydała Odpowiedz Link Zgłoś
jola33 Re: Ulubione sklepy 30.10.14, 21:13 My w tym roku musimy właśnie kupić kurtki zimowe dla całej rodzinki. :) Mam tylko nadzieję, że znajdę dla siebie taką, żeby była i ciepła i w miarę modna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_s Re: Ulubione sklepy 30.10.14, 21:58 Ja bardzo lubię sieciówki, przy niezbyt dużym budżecie można się naprawdę fajnie ubrać, czasami znaleźć perełki. Nie mam jednego ulubionego sklepu, raczej miksuję co się da. Jak robię zakupy ciuchowe, to najbardziej lubię takie galerie, gdzie jest jak najwięcej sieciówek i multibrandów pod jednym dachem, moje ulubione w Wawie to Blue City, od kiedy jest tam też H&M i New Look, to właściwie nie muszę chodzić nigdzie indziej. Robię wtedy przejście po wszystkich sklepach po kolei, z przerwami na kawę, czasami to trwa pół dnia, ale dzięki temu nie kupuję nic przypadkowego, porównuję co jest w którym sklepie, jak w jednym coś kupię a w następnym znajdę coś lepszego, to mogę się od razu cofnąć i zwrócić. W ten sposób mam mix różnych ciuchów w różnych stylach, bo niestety jak ktoś jest ubrany od stóp do głów w H&M albo w Zarę, to widać z daleka :/ Odpowiedz Link Zgłoś