Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Złota Sukienka

IP: *.bialystok.vectranet.pl 19.07.09, 10:45
    Mam mały problem. Kupiłam sobie Złotą sukienkę na wesele siostry które bedzie we
    wrześniu. I nie mam pojęcia jakie dobrać do niej dodatki. mam ciemniejsza złotą torebke,
    ale nie wiem jakie buty i bolerko ??
    Obserwuj wątek
      • mika Re: Złota Sukienka 20.07.09, 11:12
        unikałabym złotych dodatków ponieważ będziesz wyglądać mdło. Nie piszesz jak
        wyraźny jest kolor (intensywny) w zależności od odcienia należy dobrać dodatki.
        Dobrze jest aby buty, torebka i bolerko kontrastowało z sukienką - podkreśli to
        jej kolor i nada wyrazistości. Nie bałabym się czarnych dodatków, które stonują
        złotą sukienkę (jeśli to krótka typowa sukienka a nie długa balowa) Mimo
        wysokiej temperatury założyłabym pełne buty albo peep toe, nie sandały. A
        torebka -tylko kopertówka.
        Biżuteria - bardzo subtelny delikatny akcent.
      • lula.pl Re: Złota Sukienka 24.07.09, 15:12
        Cześć,
        zauważyłyśmy, że szukasz wskazówki, co dobrać do Twojej sukienki.
        Tutaj mamy dla Ciebie
        propozycję.

A przy okazji, dziewczyny, gdy prosicie o radę w kwestii ubrania, warto dość
        dokładnie je opisać albo wkleić zdjęcie (tej lub w miarę podobnej rzeczy) - to
        sprawi, że porady będą bardziej trafne. (Tutaj macie krótki
        poradnik,
        jak wkleić fotkę na forum
        .)
        Serdecznie pozdrawiamy,
        Redakcja Lula.pl
        • Gość: Izia Re: Złota Sukienka IP: *.saite.com.pl 10.10.09, 23:31
          Hej,
          Bardzo prosiłabym o poradę odnośnie dodatków do mojej złotej sukienki. W
          rzeczywistości jest troszkę ciemniejsza niż na zdjęciu. Mam straszny problem z
          dobraniem butów i biżuterii. Dodam tylko, że mam zamiar ubrać ją na ślub\, który
          odbędzie się w listopadzie.
          BARDZO PROSZĘ O RADĘ:-)
          [img]http://gfx.efotek.pl/images/uxysjiz6irj92dqf9ktz.jpeg[/img]
      • Gość: Mika Re: Złota Sukienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:15
        Dodatki do złotej sukienki... najbezpieczniejsza raczej czerń, można najłatwiej
        dobrać coś, co już mamy w szafie. Jeśli nie boisz się eksperymentów, to
        turkusowy lub głęboki zielony też powinny pasować. Tak samo granatowy, ale
        musisz spróbować i sama stwierdzić czy to pasuje do stylu sukienki. Jeśli to
        długa, stylowa suknia to raczej jednak czerń. Jeśli to fikuśna mini sukieneczka,
        to możesz zaszaleć. Powodzenia ! ;-)
        • Gość: milena Re: Złota Sukienka IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 16:46
          Do złota najbardziej pasuje czerń. Nie dodawaj w zadnym wypadku srebra!
          Czarne buty(glagiatorki) i torebka(plikowana, na łańcuszku) i szoroki pas w talii -
          będziesz wyglądałą modnie. Także życzę Ci powodzenia :)
      • Gość: DariA Re: Złota Sukienka IP: *.radom.vectranet.pl 05.08.09, 14:42
        Kochana ja mialam niedawno wesele brata i takze kupilam zlota sukienke, dokupilam do
        niej ciemniejsze zlote butki i w podobnym kolorze torebeczke, a bolerko mialam czarne,
        kazdy mi mowil ze slicznie wygladam...:-)
      • Gość: palka Re: Złota Sukienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 17:29
        Moze czarne bolerko i buty ...
      • Gość: Nata Re: Złota Sukienka IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.09, 15:40
        Proponuję czarne dodatki bo do wszystkiego pasuje no i bedziesz mogla nosic je
        tez do innych strojow:)
        Fajne buty ( ale wysoki obcas) to na przyklad te:
        www.we-dwoje.pl/damskie;buty;i;dodatki;hm;-;jesien-zima;09;10,artykul,14857.html?foto_id=4lub
        www.we-dwoje.pl/obuwie;i;torebki;menbur;-;sezon;jesien;zima;09;10,artykul,14095.html?foto_id=10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka