lafere 06.08.09, 11:10 Robiłyście juz zakupy w sklepie deezee? Wszystko było w porządku? Bo właśnie się przymierzam do zakupów, a że zależy mi na czasie to wolę sie upewnić czy u nich wsystko szybko i sprawnie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eenso Re: kupowałyście juz coś w deezee? 06.08.09, 11:14 ja kupowałam ze dwa lata temu, przesyłka i obsługa ok, za to buty plastikowe i brzydsze niż na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lafere Re: kupowałyście juz coś w deezee? 06.08.09, 11:19 Hm, szczerze mówiąc wiele się po tych butach nie spodziewam - potrzebuję na konkretne wyjście,a niestety nie mam teraz kasy żeby wydać więcej na naprawdę porządne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
peppita Re: kupowałyście juz coś w deezee? 06.08.09, 11:28 Ja kupowałam raz letnie balerinki, takie z płótna. Obsługa sprawna, paczka doszła szybko, a buty się sprawdziły. Oczywiście nie jest to najwyższa jakość, ale stosunek ceny do jakości oceniam całkiem nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kupowałyście juz coś w deezee? 06.08.09, 12:20 jak szukasz gow...nianych butow ktore po kilku zalozeniach sie rozpadna. dziadostwo to i tak za duzo na okreslenie ich asortymentu. poza tym poszukaj w wyszukiwarce bo temat byl walkowany wiele razy Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: kupowałyście juz coś w deezee? 06.08.09, 14:22 Z osbługą wszystko ok, dość szybko poszło, co do jakości, w sam raz na jeden raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kupowałyście juz coś w deezee? 06.08.09, 15:31 polecam komentarze na snobce: www.snobka.pl/artykul/6652/trampki_deezee www.snobka.pl/artykul/6600/wyprzedaz_w_deezee ilosc krytycznych komentarzy jest zatrwazajaca Odpowiedz Link Zgłoś
lafere Re: kupowałyście juz coś w deezee? 07.08.09, 12:16 Dzięki dziewczyny! Te negatywne komentarze mnie znięchęciły. Znalazłam takie same buty na allegro u sprzedawcy który ma jednak lepsze komentarze.Może kupię u niego.A moze polecicie mi jakiś sklep z tanimi butami?Jak juz pisałam - potrzebuję na jedno konkretne wyjście (wesele),więc nie muszą być niezniszczalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eenso Re: kupowałyście juz coś w deezee? 07.08.09, 13:24 deichmann, tanie, w większości wytrzymałe i wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
carrie.p Re: kupowałyście juz coś w deezee? 08.08.09, 09:08 Kupiłam jedne- czarne tenisówki, obsługa w porządku, szybko dostarczone. Moje tenisówki są jak najbardziej ok, nic sie z nimi nie dzieje, mimo częstego chodzenia,więc mogę je polecic, co do innych butów nie wypowiadam się Odpowiedz Link Zgłoś
iguuuu Re: kupowałyście juz coś w deezee? 07.10.09, 21:47 więc tak . odradzam zamawianie butów na deezee.pl nie wiem gdzie mam to opublikować , tak żebyście w końcu ponieśli konsekwencję tego co robicie , więc piszę to tu . zamówiłam buty po raz drugi . za pierwszym razem wszystko było elegancko . za drugim razem , nie dość , że nie zgadzały się rozmiary butów (były zaniżone) to jeszcze ich wygląd rzeczywisty nie odpowiadał temu przedstawionego na zdjęciu : inny materiał , inne wykończenia - całościowo jedna wielka tandeta . złożyłam oczywiście reklamację , odesłałam buty. do tej pory jednak nie doczekałam się wymiany obuwia , bądź zwrotu pieniędzy . po prostu to się w głowie nie mieści . to jest jak kradzież . nie mam butów , nie mam pieniędzy , nie mam nic . mam nadzieje , że ktoś to przeczyta , i zastanowi się dwa razy zanim coś kolwiek tu zamówi ! Odpowiedz Link Zgłoś