Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

duże fajne t-shirty

20.08.09, 20:10
    cześć! gdzie można dostać takie duże t-shirty z jakimiś nadrukami fajnymi czy
    rysunkami?
    do rurek by się przydały a nie wiem nawet jak na allegro szukać.
    jak coś proszę o linki :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: pattusssia Re: duże fajne t-shirty IP: *.dream.net.pl 20.08.09, 20:22
        w tally weijl są takie t-shirty :-)
        • black_filofunka Re: duże fajne t-shirty 08.07.10, 14:59
          Jeśli lubisz rock, to na stronie rockmetalshop.pl są długie koszulki z zespołami rockowymi.
          • Gość: martucha Re: duże fajne t-shirty IP: *.chello.pl 14.07.10, 18:24
            A ja podłączę się do prośby - szukam fajnego t-shirtu dla męża na urodziny (mam jeszcze
            dwa tygodnie ale lepiej dmuchać na zimne. Problem jest tak, że chciałby coś z klimatów rpg,
            anime albo gier komputerowych.
            • energia Re: duże fajne t-shirty 15.07.10, 16:05
              Hm, poszukałam troche w sprawdzonym miejscu i mam dla ciebie kilka typów. Co o
              nich sądzisz:

www.tanisport.pl/nike/Koszulka_Nike_267639100/Product.aspx
              www.tanisport.pl/nike/Koszulka_Nike_284515010/Product.aspx
              www.tanisport.pl/Gruca/Koszulka_Gruca_Subnatural_HDSBC/Product.aspx
              Mi się chyba najbardziej ostatni motyw podoba, ale to twój facet, więc tylko ty
              będziesz wiedziała co mu najbardziej sie będzie podobało :)
              • szaramyszkaaa wieksze tiszerty do rurek 16.07.10, 16:07
                w reserved i h&m pogrzebałabym
                new yorker moze tez miec cos w tym stylu
                szczegolnie teraz w czasie wyprzedazy

pozdrawiam
                szara myszka
                blognife.wordpress.com/
                blogmkm.wordpress.com/
              • Gość: majkamajka Re: duże fajne t-shirty IP: *.chello.pl 19.07.10, 21:34
                O fajna ta ostania. :) Podoba mi się może nawet ja taką R. kupię.
                Jeśli chodzi o typowo męskie, takie dla twardzieli to kumpel ostatnio kupił coś takiego:
                level77.eu/aion/t-shirts/aion-warrior-t-shirt.html
                Tylko to raczej dla faceta rozkochanego w ciemnych klimatach. Ale w tym sklepiku są
                jeszcze takie z humorem z J!nxa.
                • Gość: monaliza Re: duże fajne t-shirty IP: *.finemedia.pl 31.10.10, 21:54
                  Dzieki majkmajka spadłaś mi z tym sklepem jak z nieba właśnie czegoś takiego potrzebuję.
                  A te jinxa - myślę, że się mojemy małżowi spodobają.
            • alfacentauri Re: duże fajne t-shirty 02.03.11, 10:40
              Klimaty komputerowe? To może coś takiego? Zresztą na tej stronie jest więcej t-shirtów w tym stylu, poza tym możesz zamówić taką z własnym projektem - więc jeśli Twój mąż uwielbia animę, możesz przygotować mu koszulkę z księżniczką Mononoke :)
      • lebiodka Re: duże fajne t-shirty 18.07.10, 16:18
        nie wiem jakie duuże mają, ale mają fajne na www.trendandcoffee.pl
      • darka23 Re: duże fajne t-shirty 03.08.10, 20:02
        ja kupiłam na allegro
      • Gość: Markoweee Re: Markowa odzież na każdą kieszeń! IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 22:17
        Sklep www.markowe-ciuchy.pl zajmuje się
        sprzedażą nowej, oryginalnej markowej odzieży typu OUTLET znanych i lubianych marek
        zachodnich takich jak Zara, Vero Moda, Jennyfer, Avanti, G&C, Amisu, Bershka, H&M,
        Fishbone, Next, Adidas, Nike, Reebok, Nike, Puma i wiele innych.

Swoją ofertę kierujemy do osób ceniących wysoką jakość i wyjątkowy styl odzieży.
        Odzież damska, męska, młodzieżowa i dziecięca na każdą kieszeń!
        Atrakcyjne ceny! W naszym sklepie czeka na Państwa w 100% oryginalny i sprawdzony
        towar oraz profesjonalna obsługa. Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji oraz
        atrakcyjne rabaty dla stałych klientów!

Sklep www.markowe-ciuchy.pl zaprasza!
      • dziokowa Re: duże fajne t-shirty 07.09.10, 19:27
        Polecam nowo otwarty sklep www.Japan-Style.com.pl Dostępne są w nim najnowsze
        kolekcje pochodzące prosto z rąk najwybitniejszych japońskich projektantów
        mody. Aktualnie w sklepie dostepnych jest bardzo duża ilośc ciuszków
        dostepnych w wyprzedaży oraz po promocyjnych cenach. Dodatkowo zapisując sie
        do profilu sklepu na naszej klasie badz na facebooku otrzymujemy 5 % rabat na
        zakupy w sklepie. Na prośbę klienta jest mozliwość zrobienia zdjec realnego
        wygladu produktu.

www.japan-style.com.pl
      • zabciiia Re: duże fajne t-shirty 03.11.10, 12:46
        Chcesz zdobyc bon na zakupy w Top Secret ? Wystarczy wejść w ten link:
        www.wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=99128724859420
      • trendsetter Re: duże fajne t-shirty 21.11.10, 19:20
        takie bluzki są prawie wszędzie wystarczy kupić je w rozmiarze L lub XL :-)
      • Gość: marika Re: duże fajne t-shirty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 15:21
        Na stronie fiberya.com masz po prostu gigantyczny wybór tego typu koszulek. Są tam koszulki ze śmiesznymi nadrukami, napisami oraz te klasyczne. No i są zrobione z bardzo dobrego materiału, także na pewno będziesz je nosiła bardzo długo.
      • bakier_ewa Re: duże fajne t-shirty 31.01.11, 13:23
        nie wiem, a też szukam, może coś w środmieściu Krakowa???
        • Gość: offoonek Re: duże fajne t-shirty IP: 94.75.119.* 27.02.11, 13:13
          sprawdźcie T-way, świetne motywy czasem się zdarzają, ale koszulek jest zawsze limitowana ilosc wiec trzeba sprawdzać na bieżąco co mają w sklepie
      • ruda86 Re: duże fajne t-shirty 01.03.11, 10:51
        ja mojemu chłopakowi kupiłam fajne właśnie na allegro
      • Gość: anialeg duże fajne t-shirty na vesto24.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.11, 01:03
        polecam super jakośc i tanio!!!
        przykładowy t-shirt rozmiar 44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka