Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

boyfriend jackets

IP: 77.255.138.* 24.08.09, 10:42
    Potrzebuje pomocy. Po prostu zakochałam się w boyfriend jackets ale nie wiem
    gdzie takie cudo można dostać... słyszłam coś o top shop ale mieszkam w Łodzi
    a tu go nie ma :( Prosze pomożcie bo szkukam szukam i nic a nocami spac nie
    moge bo tak bardzo chcę to mięć :)
    Obserwuj wątek
      • groszki.pl Re: boyfriend jackets 26.08.09, 17:21
        Witaj Miętówka!
        Boyfriend jacket spotkasz w kolekcjach innych znanych sieciówek: Camaieu, Mango,
        Reserved, Mohito, Stradivarius, Zara, Orsay. Najbardziej pożądany żakiet jesieni
        możesz też wykonać sama - wystarczy, że kupisz w SH męską lub chłopięcą
        marynarkę bliską Twojemu rozmiarowi i jej rękawy podszyjesz materiałem w
        prążki. Potem wystarczy podwinąć mankiety tak, by podszewka była widoczna i gotowe!
        • manilla Re: boyfriend jackets 27.08.09, 21:18
          ja 3 lata temu trafiłam idealnie-kupiłam nie przymierzając czarną, długą
          marynarkę w Simple. ani razu w niej nie wyszłam bo okazała się za duża i co
          gorsza za szeroka w barach. ale jednak doczekała się na swoje 5 minut! teraz
          fason ma idealny(niestety też ciut przytyłam więc to też na pewno pomogło;])
          noszę ją do rurek lub boyfriends jeans z jakimś fajnym t-shirtem pod spodem
          • Gość: Mietówka Re: boyfriend jackets IP: 77.255.202.* 29.08.09, 11:18
            Dziękuje bardzo za pomoc :) Wybieram się na polowanie do sklepów, a jeśli się
            nie uda to trzeba bedzie pogrzebać w szafie mamy i cioci może znajde jakieś cudo :)
      • Gość: aaa Re: boyfriend jackets IP: 212.160.111.* 14.09.09, 20:37
        allegro.pl/item742831776_boyfriend_jacket_h_m_marynarka_topshop_vintage.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka