malwina79 05.09.09, 17:56 Spotkałam się na Allegro z butami sygnowanymi G&R z opisem, że to Gino Rossi. Wiecie coś na temat serii butów G&R? Z tego co widziałam to buty są tańsze niż w salonach Gino Rossi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysia_laska Re: G&R- Gino Rossi ??? Pytanie... 05.09.09, 18:24 Na Allegro nie takie cuda bywają... Odpowiedz Link Zgłoś
nunu Re: G&R- Gino Rossi ??? Pytanie... 05.09.09, 18:48 Kupilam zeszlej zimy kozaki G&R. Na metce przy butach i na pudelku jako producent widnieje Gino Rossi S.A., Owocowa 24, Słupsk. Odpowiedz Link Zgłoś
rannie.kirsted Re: G&R- Gino Rossi ??? Pytanie... 05.09.09, 19:22 G&R to taka "podmarka" Gino Rossi. sa bardzo ladne i wcale nie tanie - np buty a la balerinki z paseczkiem kosztuja grubo powyzej 200zl Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: G&R- Gino Rossi ??? Pytanie... 05.09.09, 22:18 No właśnie wygooglałam sobie G&R i są dwie strony internetowe Gino Rossi, jedna jako G&R, a druga jako Gino Rossi. Chciałam się dowiedzieć jakie macie doświadczenia z tymi butami? A to że na Allegro różne cuda się zdarzają to ja wiem i dlatego pytam tutaj bo wcześniej nie spotkałam się z tą "marką". Odpowiedz Link Zgłoś