syropnakaszel 12.06.08, 16:06 Jakby komuś było mało: www.se.pl/wydarzenia/kraj/oszuka-mnie-burmistrz_56759.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syropnakaszel Re: Stan Borys a Dni Łomianek cz.2 12.06.08, 16:13 Dziwne jest to, że w papierowym wydaniu tego dzisiejszego Super Expressu trudno w Łomiankach znaleźć ten artykuł. Byłem w kilku miejscach i wszędzie brak rozkładówki, na której był wydrukowany. Powyjmowali czy co? Ciekawe kto i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bronia_0 Re: Stan Borys a Dni Łomianek cz.2 12.06.08, 17:28 Aj waj, straszne te Omiankowskie draby, wybrali Borysowi stronę z każdego dostarczonego do Omianek brukowca. Straszne rzeczy. A tak na marginesie, czego się nie robi by zareklamować dziadka pra pra! Odpowiedz Link Zgłoś
turyfiury Re: Stan Borys a media 14.06.08, 22:29 bronia_0 napisała: > > A tak na marginesie, czego się nie robi by zareklamować dziadka pra >pra! Zaistniał na chwilę medialnie w kraju nad Wisłą ale w marnym stylu. Jak obrażony mały Kazio któremu nie dano pobawić się zabawkami. Na gębę to można umówić się z kolesiami na koncercik na rogu 23 i 24 ulicy, z wyłożonym na chodnik otwartym futerałem od gitary. Odpowiedz Link Zgłoś
krosman Re: Stan Borys a Dni Łomianek cz.2 12.06.08, 17:26 Widzę, ży tu macie niezły grajdoł. Co tam u nas w Dzierżoniowie podobny. Tyle, że mi się udało Borysa z zespołem posłuchać. Był u nas niedawno. Nasze chłopaki. Grali jak się masz. Ale przyjechało też kolejne wcielenie Boney M i robiło za gwiazdę - żenada. Współczuję wam tej Ingrid. Żeby za takie coś 35 tysięcy zabulić. Sorki, ale uważam, że to wywalona kaska. Odpowiedz Link Zgłoś
xomek88 Re: Stan Borys a Dni Łomianek cz.2 13.06.08, 12:03 A tam zaraz szkoda. My w Słomiankach pieniężni i na nic nam nie jest szkoda kasy wydawać. Na nic! Nawet na rurę z woda lub z fekaliami. Oczyszczalnię mamy, a co? A do niej zadna rura nie prowadzi. Prowadzą zaś samochody szambonurków. My XXIII wiek. Jełoropa z uniom. Odpowiedz Link Zgłoś