mojave 02.11.05, 11:59 Znacie ta firme? Co sądzicie o okapach jej produkcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arorat4 Re: ciarko 03.11.05, 13:25 raczej nie ciekawe-psują się. ja polecam Mastercook, amica,Fagor Odpowiedz Link Zgłoś
ilsa_l Re: ciarko 03.11.05, 16:47 ja mialam ciarko i wszystko bylo ok. z ciekawostek dodam, ze sasiadka, ktora kupila okap Amica wyczytala drobnym drukiem napis, ze dla Amica produkowane przez Ciarko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: ciarko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:02 ..i dla Wrozametu- też.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: ciarko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:45 Amica i Mastercook :) Psują się z elektroniką, ale nie tylko. Każda firma ma w swojej ofercie coś psujacego się, albo jakaś partia jest bardziej "felerna".Fakt, że Ciarko ma kilka propozcyji w swej ofercie nad którymi mozna sie zastanowić... Ogólnie - wolę więcej dodac, ale kupić okap wyprodukowany z lepszej stali i ogólnie lepszej jakości. To tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ciarko IP: *.starnettelecom.pl 05.11.05, 21:08 Mam uzywam i bardzo sobie chwale :-) Dziala od dwoch lat bez zarzutu :-) Z reguły uzywam 1 badz 2 stopnia pracy okapu bo wystarczajaco na tym poziomie wyciagaja opary. Moj model po odciagnieciu szybki okapowej ma automatyczne wlaczenie swiatła z ktorego korzystam do oswietlania blatu kuchennego przy przygotowywaniu posiłkow. Wczesniej przewidywalam zamontowanie dodatkowych swiatelek pod szafkami do oswietlenia blatów ale przy tym okapie sa one zbedne. Wiec korzysc mam na plus z zaoszczedzonych pieniedzy na dodatkowe swiatełka :-) Odpowiedz Link Zgłoś