Gość: hihi IP: *.waw.pdi.net / *.waw-smy.leased.ids.pl 22.06.04, 15:19 Może zainteresujecie się Forum Kraj? Zobaczcie, co się tam dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Admini, aesi 22.06.04, 15:22 Gość portalu: hihi napisał(a): > Może zainteresujecie się Forum Kraj? Zobaczcie, co się tam dzieje. No właśnie, automat antyspamowy nie załatwiłby wszystkiego, ale takim świrom na pewno utrudniłby życie. Przecież te wszystkie wątki zostały założone w ciągu 5 minut. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Admini, aesi 22.06.04, 17:55 automat nic nie da. Różne tytuły, różne treści (o ile to treścią można nazwać), bez słów niecenzuralnych. W takim przypadku trzeba ręcznie, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:00 ale chyba dzialacie w rekawiczkach? (to brudna robota jest) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:25 no przecie na specjalne życzenie zdjęliśmy mundurki! Teraz tniemy gołymi ręcami. Wiesz, jakie odciski mamy? Popłakać się można :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:26 aha i na pewno manikir Wam odpryskuje od tych szczegolnie chropowatych postow Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:32 lakier tryska na boki, a skórki dęba stają z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:34 yhy wyrywacie ich z korzeniami i bez znieczulenia? kazdy dentysta Wam zazdrosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admini, aesi IP: 212.20.131.* 22.06.04, 18:37 kropka napisała: > automat nic nie da. Różne tytuły, różne treści (o ile to treścią można nazwać), > > bez słów niecenzuralnych. > W takim przypadku trzeba ręcznie, niestety Nieporozumienie. Miałem na myśli inny automat, którego jeszcze nie ma i wg. wypowiedzi Maas raczej nie będzie. Taki automat nie pozwalałby zbyt często temu samemu użytkownikowi zakładać nowych wątków, bez względu na ich treść. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:42 no, ale to byłoby ograniczenie możliwości wypowiedzi. Skąd automat miałby wiedzieć, czy wątek mądry czy spamowaty? Przy szybkim łączu i mądrej głowie można kilkanaście wątków/postów machnąć w pół godziny. Wyobrażasz sobie, że Ci nagle automat pisze STOP KAPELA? Mnie szlag trafił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admini, aesi IP: 212.20.131.* 22.06.04, 18:50 kropka napisała: > no, ale to byłoby ograniczenie możliwości wypowiedzi. > Skąd automat miałby wiedzieć, czy wątek mądry czy spamowaty? > Przy szybkim łączu i mądrej głowie można kilkanaście wątków/postów machnąć w > pół godziny. Wyobrażasz sobie, że Ci nagle automat pisze STOP KAPELA? > Mnie szlag trafił :) Zartowałaś, prawda? Przecież to forum, a nie czat. Zobacz ile postów walnął ten spamer w ciągu 5 minut. A wyobrażać sobie nie muszę, bo już to przeżyłem na niemieckim forum i szlag mnie nie trafił. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:52 i nie wstydzisz sie tak przy dziecku mowic po niemiecku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admini, aesi IP: 212.20.131.* 22.06.04, 18:56 Ja tam założyłem polskie forum i wyobraź sobie, że żadni admini nie kasowali, chociaż posty były w języku dla nich niezrozumiałym. A spamu nie było, bo załatwiał to automat. Jura A przy dziecku mówię czasem i po niemiecku i nie wstydzę się. Moje dzieci to toleranty (Pollak - achtung) i nie śmieją się z moich błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:58 Gość portalu: Jureek napisał(a): > A przy dziecku mówię czasem i po niemiecku i nie wstydzę się. Moje dzieci to > toleranty (Pollak - achtung) i nie śmieją się z moich błędów. Ty mi dawno na zakamuflowanego toleranta wyglądałeś. Ale dzieci germanić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admini, aesi IP: 212.20.131.* 22.06.04, 19:07 pollak napisał: > Gość portalu: Jureek napisał(a): > > > A przy dziecku mówię czasem i po niemiecku i nie wstydzę się. Moje dzieci > to > > toleranty (Pollak - achtung) i nie śmieją się z moich błędów. > > Ty mi dawno na zakamuflowanego toleranta wyglądałeś. Ale dzieci germanić? ;) Zakamuflowany? No coś Ty, przecież chyba pisałem, że na UW głosuję. A co do germanienia - nie grozi, ani ja je, ani one mnie. Czasami powie się coś po niemiecku, ale to tylko z czystego lenistwa, do tej pory mam problemy ze zgrabnym przetłumaczeniem na polski pewnych niemieckich zwrotów. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:58 nie żartowałam. A co zrobisz z dyskusjami w wątku? Czasem dyskusja jest tak błyskawiczna, że nie dąży się odświeżać strony, a biorą udział 2-3 osoby. Nie spamują przecież. Nie, wydaje mi się, że to nie jest dobry pomysł. Społeczni są lepsi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admini, aesi IP: 212.20.131.* 22.06.04, 19:03 kropka napisała: > nie żartowałam. > A co zrobisz z dyskusjami w wątku? > Czasem dyskusja jest tak błyskawiczna, że nie dąży się odświeżać strony, a > biorą udział 2-3 osoby. Nie spamują przecież. > Nie, wydaje mi się, że to nie jest dobry pomysł. > Społeczni są lepsi :)) No właśnie - szybciej piszesz, niż czytasz. Pisałem o ograniczeniu w zakładaniu nowych wątków, a nie dyskusjach wewnątrz wątków. Przecież Piotruś jest ich w stanie założyć kilkadziesiąt w ciągu paru minut, a potem onanizuje się patrząc na stronę forum składającą się tylko i wyłącznie z jego wątków. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Admini, aesi 22.06.04, 19:20 o.k. Piotruś to poważny argument. Dodam jeszcze paru "swoich" :)) Ale natychmiast znajdzie się kilka osób, które będą krzyczeć o ograniczeniu wypowiedzi i inne miłe rzeczy. A poza tym nie wiem, czy taką maszynkę dałoby się zrobić. Wiesz, najbardziej mnie wkurza, że przez paru oszołomów powazni ludzi muszą tracić czas nad konstruowaniem blokad, antyspamów i innych takich. Nie prościej byłoby łapy przetrącić? Tylko nie krzycz, że społeczny i sadysta. Prywatnie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admini, aesi IP: 212.20.131.* 22.06.04, 19:26 kropka napisała: > o.k. Piotruś to poważny argument. Dodam jeszcze paru "swoich" :)) > Ale natychmiast znajdzie się kilka osób, które będą krzyczeć o ograniczeniu > wypowiedzi i inne miłe rzeczy. > A poza tym nie wiem, czy taką maszynkę dałoby się zrobić. > Wiesz, najbardziej mnie wkurza, że przez paru oszołomów powazni ludzi muszą > tracić czas nad konstruowaniem blokad, antyspamów i innych takich. > Nie prościej byłoby łapy przetrącić? > Tylko nie krzycz, że społeczny i sadysta. Prywatnie jestem :) Nie będę krzyczał, nawet gdybyś napisała to służbowo. Z takimi spamerami zrobiłbym to samo. A maszynka jest technicznie możliwa, bo znam bardzo wielkie forum, gdzie to dobrze funkcjonuje. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wykorzenic umiejetnosc czytania i pisania 23.06.04, 11:37 kropka napisała: > Ale natychmiast znajdzie się kilka osób, które będą krzyczeć o ograniczeniu > wypowiedzi i inne miłe rzeczy. Rozpowszechnic analfabetyzm. To katole cwiczyli wiekami i lud nie pieprzyl trzy po trzy. Czasami wywolywal jakies wojny chlopskie to sie poslalo trocze wojska i etos rycerski wzrastal. Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: wykorzenic umiejetnosc czytania i pisania 23.06.04, 16:18 To katole cwiczyli wiekami i lud nie pieprzyl trzy > > po trzy. Święte słowa, wystarczy jak lud będzie się wyłącznie pieprzył ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: wykorzenic umiejetnosc czytania i pisania 23.06.04, 16:25 glonik napisała: > Święte słowa, wystarczy jak lud będzie się wyłącznie pieprzył ;P Yhy, jestem za. Byleby się niektórzy nie rozmnażali ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admini, aesi IP: 212.20.131.* 23.06.04, 12:18 kropka napisała: > o.k. Piotruś to poważny argument. Dodam jeszcze paru "swoich" :)) > Ale natychmiast znajdzie się kilka osób, które będą krzyczeć o ograniczeniu > wypowiedzi i inne miłe rzeczy. Ejże, czyżbyście tak przejmowali się "ujadaniem"? Przecież widać, że jak administracja coś postanowi, to przeprowadzi to, niczym się nie przejmując. Przyznaj się lepiej, że nie chcesz maszynki, bo gdyby maszynka zadziałała, to jako aesi mielibyście mniej roboty, a Ty przecież lubisz być potrzebna, prawda? Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Admini, aesi 23.06.04, 14:12 pewnie, że lubię. A Ty nie? :) Z przyjemnością przyjmę taką maszynkę, ale odmawiam odpowiedzi na liczne mądre pytania i udziału w dyskusji na temat cenzury :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Admini, aesi 22.06.04, 18:45 Grupy interwencyjne już zostały wysłane. A nawet wróciły. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Ups, przepraszam 22.06.04, 18:49 zapomniałem że jeden kotek stał się pokraczny. Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Ups, przepraszam 22.06.04, 18:56 Uśmiechnęłaś się! Bardzo dobrze :) śmiech to zdrowie. A poważnie. Były jakieś ofiary (to warczenie musiało coś oznaczać)? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Ups, przepraszam 22.06.04, 18:59 nie, wszyscy żyjemy :) Choć czasem mam koszmary senne. I na niektóre nicki reaguję nerwowo bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Ups, przepraszam 22.06.04, 19:05 kropka napisała: > Choć czasem mam koszmary senne. I na niektóre nicki reaguję nerwowo bardzo :) Wiem wiem. Syndrom poaesowski. Wiem. (tu kiwam ze zrozumieniem głową) Co do nicków, to gdy widzisz coś pokracznego, odrwacaj głowę. Jak będę blisko to przepędzę. W razie jakby co. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Ups, przepraszam 22.06.04, 19:22 dzięki wielkie. Jakby co - będę głośno pisać :)) A wiesz jaka to satysfakcja wysłać chamstwo w krzaki? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Ups, przepraszam 22.06.04, 19:39 późno Twoje dzieci chodzą spać. Uważaj, bo jak się przyzwyczają, to będa z latarkami pod kołdrą do rana czytać :) p.s. Czego Tobie i dzieciom zycze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Ups, przepraszam 22.06.04, 19:47 uważam. one się odzwyczajają od spania. w sumie po co życie przesypiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ups, przepraszam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.04, 20:33 iddzcie na mecz. dzis maja pasc az 4 bramki. tp bedzie excytujacy mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Ups, przepraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 23:12 Cześć Tebe. Mam krótką sprawę, chodzi o to że trzeba jednego takiego wyciąć na dobre. PS. ;))) PS2. Miałem na myśli siebie. Bo coś za dużo czasu tu spędzam. :) Odpowiedz Link Zgłoś