zizi00 06.04.04, 16:37 Jakie kosmetyki dla dzieci z serii A-Dermy na bazie owsa mozna kupic? Wiem o mleczku na slonce SPF 25 i co jeszcze?? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zizi00 Re: A-Derma 06.04.04, 16:55 Wlasnie znalazlam strone aptekacentrum.com/Dermokosmetyki_ADERMA.htmDziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: A-Derma 08.04.04, 13:18 Tych kosmetyków jest bardzo dużo. W Instytucie Matki i Dziecka przebadaliśmy z pozytywnym skutkiem (to są bardzo dobre kosmetyki!) następujące kosmetyki z serii A-DERMA: mydło w kostce, żel pod prysznic Gel Moussant), krem przeciw podrażnieniom (Creme de Soin), krem i mleczko Exomega, krem regenerujący Epitheliale, mleczko (Sensi Fluid), krem przeciw podrażnieniom z tlenkiem cynku (Dermalibour II), krem Eryase (także z tlenkiem cynku), płyn do kąpieli Exomega (Bain), olejek Exomega do kąpieli i pod prysznic (Huille de Douche et Bain), mleczko SPF 25 z filtrami fizycznymi (Ecran Total), lotion z tlenkiem cynku (Cytelium). Cała seria powinna być do nabycia w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama