Dodaj do ulubionych

Skarb Matki-gdzie kupić?

23.08.04, 19:23
Witam,
lada chwila zostanę mamą i kompletuję wyprawkę dla mojej córeczki. Czytam tu
o kosmetykach "Skarb Matki", ale szczerze mówiąc pierwszy raz o nich słyszę.
Napiszcie jakiej to firmy i gdzie można je kupić. Z tego, co wyczytałam, są
dobre i niedrogie.
Dzięki, Ania
Obserwuj wątek
    • ewa.m.kaminska Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 24.08.04, 10:35
      Proszę wejść na www.skarbmatki.pl - firma ma własny sklep, kosmetyki można
      zamawiać przez internet.
      • blondyneczka20 Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 27.08.04, 09:32
        Kosmetyki "Skarb Matki" kupuję w aptece. Używam zasypki, płynu do kąpieli,
        kremu, oliwki i szamponu z tej firmy i jestem bardzo zadowolona smile
        Polecam gorąco.
        • hanka4 Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 27.08.04, 20:18
          Dziękuję za informacje, niestety w moim mieście aptekarze nawet nie słyszeli o
          tej marce, więc będę musiała skorzystać ze sklepu internetowego. Pozdrawiam
          wszystkie mamusiesmile
          • apolka Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 10.09.04, 09:14
            a czy wiadomo, jakie są koszty prtzesyłki z tego sklepu, ktoś zamawiał? (na
            stronie nie mogę znaleźć)
            a.
            • hanka4 Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 20.09.04, 15:45
              No, właśnie, ja też nie znalazłam. Wiem tylko tyle, że jeśli zamówisz na kwotę
              powyżej 30 zł, to przesyłka jest gratis.
              A tak a propos - już jestem mamą!!! Urodziłam moja Lenkę 9 września śliczną i
              zdrową!
              Ania
            • mikus1 Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 20.09.04, 23:46
              WITAM,JA TEZ JESTEM MAMA MAM SWIETNEGO CHŁOPCZYKA,I JESTEM ZAKOCHANA PO USZY.A
              DO PIELEGNACJI POLECAM KOSMETYKI NIVEA BABY.SA SUPER .POLECAM ZACZAC OD SERII
              DLA SKÓRY SUCHEJ I BARDZO WRAZLIWEJ,PONIEWAZ Z TAKA SKÓRA RODZA SIE NASZE
              POCIECHY.JA MAM I JESTEM ZADOWOLONA

POZDRAWIAM ,ZYCZE ZDROWIA
              • polczyslawa Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 14.10.04, 15:01
                Ostatnio kupowałam mydełko w płynie w Smyku na Głebockiej - wiec myslę, że
                mozna kupić w kazdym Smyku? a do mikusia to mam wrażenie, ze wypowiedź jest nie
                na temat. troszkę złośliwie podejrzałam kilka postów autorstwa mikus1 i mam
                wrazenie ze są baaardzo i podejrzanie tendencyjne...
              • mam2 Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 18.11.04, 19:16
                Droga Mikus1,
                dzieci rodzą się ze skóra normalną...tylko trzeba im pomóc tę normalność
                zachować i rozwijać. Akurat kosmetyki o których mówisz powodowały paskudną
                pokrzywkę u mojej córki. A wątek do którego się dopisujemy ma w temacie
                zapytanie o Skarb Matki...kosmetyków Nivea nie trzeba szukać.
    • dodzo Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 27.09.04, 16:17
      W sklepie internetowym jest średnio 30% drożej niż w hurtowni Akpol w Gdańsku.
      Wiadomo-jeśli hurt to inna cena i dla sklepu i dla jego klientów.
      A kosmetyki są rzeczywiście tanie i rewelacyjne.
      Oliwka ok. 6 zł, to samo kremiki i płn do kąpieli, pianka do mycia ok. 9
      zł,olejek na ciemieniuszkę ok 12 zł.
    • matura5 W aptekach są tańsze! 16.10.04, 17:32

Na Tarchominie są dostepne w każdej aptece.
      • hanka4 Re: W aptekach są tańsze! 16.10.04, 22:05
        to może ktoś napisze gdzie można je kupić we Wrocławiu?
        • kasia_de Re: W aptekach są tańsze! 27.10.04, 15:08
          Ja kupowałam ze strony internet. producenta i jestem zadowolona. Nie wiem jak
          ceny mają się do hurtowych, ale w porównaniu z tymi ze Smyka, to są niższe.
          Przy zakupie powyżej 30 zł dostawa pocztą gratis. Czekałam około tygodnia. A,
          gratis dostałam mydełko.
          Pozdrawiam
          Kasia
          • apolka Re: W aptekach są tańsze! 28.10.04, 09:02
            Jeszcze niewiele mogę powiedzieć o samych kosmetykach, ponieważ używam (a
            właściwie moja córcia) ich od kilku dni (żadnych podrażnień, uczuleń, bardzo
            delikatny zapach, podoba mi się konsystencja oliwki - wydaje mi się, że jest
            gęściejsza od innych, ładnie się rozprowadza, olejuszka- rewelacja, ale mała
            miała małą ciemieniuszkę), natomiast jeśli idzie o dostawę: sprawnie (po
            złożeniy zamówienia aneksowałam je mail-em, dostałam wszystko tak jak
            chciałam), przesyłka gratis powyżej 30 zł, też dostałam w prezencie kostkę
            mydełka.
            Jak na razie jestem bardzo zadowolona (jeszcze nie używałam płynu do kąpieli).
            Polecam również dlatego, że to polska firma!
            • hanka4 wspierajmy polski przemysł 12.11.04, 23:56
              Zamówiłam w końcu przez internet i już dostałam. Potwierdzam powyższe
              wypowiedzi - kosmetyki są super. Ładny, delikatny zapach, dobra konsystencja.
              Podoba nam się zwłaszcza mleczko do ciała. Smarując oliwką wydawało mi się, że
              zatyka pory i skórka nie oddycha. Poza tym umówiłam się w sklepie zielarskim,
              że mi zamówią co będę chciała. Polecam z całego serca. Wspierajmy polskie
              produkty!
              • mam2 Re: wspierajmy polski przemysł 18.11.04, 19:28
                Hanko4!!!
                Podpisuję się pod Twoim ostatnim zdaniem...
                A odnośnie miejsc, gdzie można kupić, to widuję w Smyku przy Kruczej, nawet
                kiedyś przy kasie były wszystkie produkty Skarbu Matki wystawione.
                Wiem, że apteki mogą zamawiać i w hurtowniach i bezpośrednio u producenta
                (www.mackar.com.pl- o ile dobrze pamiętam).
                Co do samych kosmetyków SM- używam od ponad 3 lat, teraz już przy dwójce dzieci
                i nigdy nie miałam problemów. Są naprawdę dobre.
    • roxi_hart Re: Skarb Matki-gdzie kupić? 24.11.04, 09:18
      Proponuje popytac sie w sklepach z artykulami dla dzieci-panie sprzedawczynie czesto je rozprowadzaja no i wiekszosc poloznych w kazdym szpitalu.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka