kruszynkaa 27.08.04, 15:02 Dzień dobry Czy może orientuje się Pani, czy Fenistil żel jest bezpieczny dla malucha 15m. Maluszka ugryzła szczypawa i inny owad czy moge smarować miejsca pogryzione? pozdrawiam Ewa Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: Fenistil żel 28.08.04, 19:44 Mozesz spokojnie posmarować. Jedynym ostrzeżeniem jest to, że u niemowląt i małych dzieci nie wolno stosować na duże powierzchnie skóry, zwłaszcza uszkodzonej lub zmienionej zapalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patryk0404 Re: Fenistil żel 29.08.04, 23:09 Witaj, Przed moim wyjazdem na urlop, pediatra zapewniła mnie, że w przypadku jakichkolwiek ukąszeń bez problemów mogę zastosować u swojego 4 misięcznego brzdąca Fenistil żel. Nie przydał się, ale na przyszłość wiem, że można go zastosować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Fenistil żel 30.08.04, 14:29 Można stosować, ale to już Pani wie od dziewczyn, które miały szybszy refleks niż ja. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś