lydka 10.03.05, 12:45 Witam, Panie doktorze mam pytanie, moja 8 miecięczna córka zgrzyta zębami( a ma ich tylko 4)o co chodzi? Czy nie ma to zupełnie znaczenia? Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nosferatu21 Re: Zgrzytanie zębami 10.03.05, 16:11 nic sie nie martw,to normalne.synek zaczal zgrzytac majac 4 zabki(7mies)i skonczyl majac 8 zabkow(9mies).ponoc kazdy maluch to robi.nam przechodza ciarki,a dla malucha nie ma to znaczenia.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: Zgrzytanie zębami - pasożyty?-poddenerwowanie? 10.03.05, 18:51 Mój mały ma 9m i 8 zębów, zgrzyta, że wytrzymać nie można. Nie wiem czy nie zniszczy sobie szkliwa. Mam zamiar zrobić kał na pasożyty - lamblie, bo dostaje banany od dawna. Jakie moga być objawy pasozytnicy u malucha? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.ogorek Re: Zgrzytanie zębami 13.03.05, 19:20 Droga Pani! Proszę się nie obawiać. Wszystko jest ok. "Zgrzytanie " zdara się i w tym wieku nie jest związane z żadną chorobą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś