izia30 12.04.05, 12:51 czy jest on bezpieczny, czy lepsze są kremy z tlenkiem cynku? niedawno była na foru dyskusja na ten temat i chcę usłyszeć zdanie eksperta. dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprytka Re: kwas borny w maściach 13.04.05, 07:19 Nie jest bezpieczny. Poszukaj w archiwum, co drugi wątek jest o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: kwas borny w maściach 17.04.05, 19:30 Pisałam już na ten temat dziesiątki razy - nie wolno stosować u dzieci do ukończenia 3 lat. Proszę wrzucić temat w przeglądarkę, wyskoczy dużo wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: kwas borny w maściach 18.04.05, 12:55 nie chodzi o mnie ale kolezanka juz w szpitalu dostała recepte na maśc na pupę właśnie z tym spacyfikiem. dla noworodka. własnie znalazłam rozporzadzenie rady ministrów z 2002 roku na ten temat. dlaczego wiec lekarze to każa stosowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: kwas borny w maściach 18.04.05, 15:15 Bo niestety, nie wszyscy o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś