pestka76 20.04.06, 19:22 Moja czteromiesięczna córka ma bardzo szorstką skórę i często pojawiają się na niej drobne krostki. Czy mogę stosować ten balsam bez konsultacji z lekarzem? Do kąpieli używam Balneum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marki0 Re: Lipicar baum La Roche 20.04.06, 23:15 ja stosowałam jak moja miała 3 m-ce. Zresztą czego ja juz u niej nie próbowałam. Dosc dobry tylko szkoda ze taki drogi ten lipicar. A nie wiesz przypadkiem gdzie mozna go taniej kupić. Może gdzieś w internecie? Moja teraz jaet na maści cholest czystej. Koszt 5 zł a ze wszystkich kosmetyków najlepiej na nia działa! Odpowiedz Link Zgłoś
pestka76 Re: Lipicar baum La Roche 21.04.06, 12:18 Niestety nie mam pojęcia czy jest do dostania gdzieś taniej. Wcześniej próbowałam Oilatum (jest trochę tańszy) ale niestety okazało się że było jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Lipicar baum La Roche 21.04.06, 12:29 Balsam Lipikar można stosować u niemowląt już po skończeniu 1. miesiąca. Ma naszą pozytywną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś