Dodaj do ulubionych

"Babski" wątek i "wścibskie" pytanie do Pani Dr :)

08.08.06, 09:16
Pani Ewo,
Przyznaję się bez bicia, że z czystej ciekawości chciałam zapytać o Pani
ulubione kosmetyki smile - kremy, tusze, itp smile))))))

Mam nadzieję, że "wolno" Pani odpowiedzieć na to pytanie i nikt tego nie
potraktuję jako reklamę bo przecież wybór kosmetyków jest sprawą
indywidualną - wynikającą z potrzeb skóry, która u każdego jest inna. Ale
żeby nie było to może ja podam swoje typy....
Ostatnio bardzo mi odpowiadają kremy La Roche Posay - Na dzień Active C XL i
pod oczy Active C (stuknęła mi 30tka) a na noc bardzo symatyczny jest Hydra
Zen Nuit Lancom'a. Bardzo tez lubię tonik łagodzący z serii Lirene Dr Ireny
Eris. Tuszu ulubionego nie mam - zadowolona byłam z Le Coup de Teatre
Bourjois. W zasadzie używam kosmetyków bardzo mało.

Tak mi się zachciało dowiedzieć się, co lubi nasz ulubiony formuowy Ekspert smile
Pozdrawiam-babsko-plotkarsko smile
Gosia
Obserwuj wątek
    • ewa.m.kaminska Re: "Babski" wątek i "wścibskie" pytanie do Pani 08.08.06, 10:44
      Powinnam zacząć od tego, że z racji wieku stosowane przeze mnie kosmetyki są
      znacznie silniejsze od używanych przez Was, a poza tym często stosuję
      ich "płodozmian". Lubię kremy Erisu (seria Fortissimo), Dermiki i Sorai
      (ostatnio używam kremów Beauty Creator)), ale lubię też czasami poczuć się
      luksusowo, jeśli trafi mi się krem Heleny Rubinstein (np. Face Sculpture).
      Jednak na szaleństwo takiego zakupu pozwalam sobie jedynie za granicą (u nas
      ceny przyprawiają o zawrót głowy) albo używam próbek. Ostatnio odkryłam świetną
      polską serię torfową Tołpy i bardzo mi z niej odpowiada tonik i krem pod oczy
      Stimular, krem do rąk, a także doskonały piling i balsam do ciała na bazie
      borowiny. Lubię błyszczyk Lancome`a Juicy Tubes, podkład Clinic Repairwear,
      puder Chanel. Kiedyś uważałam, że najlepsze maskary na świecie ma Lancome,
      dopóki nie odkryłam "złotej" maskary YSL. Do kąpieli płyn z oliwką Nivea Baby,
      raz na jakiś czas szaleństwo kąpieli z lawendową kuląsmile)), a pod prysznic coś
      aromatyzującego, cytrusowego lub energetyzującego. Serdecznie pozdrawiam,
      czasem fajnie poplotkować o kosmetykachsmile)))
      • penelina Re: "Babski" wątek i "wścibskie" pytanie do Pani 08.08.06, 11:29
        > że z racji wieku stosowane przeze mnie kosmetyki są
        > znacznie silniejsze

No, no - Pani Ewo ! smile
        Czy Pani nie przesadza ?
        Na zdjęciu dobrze widać, że młoda i piękna z Pani kobieta !

> Do kąpieli [...]

Mam nadzieję, że nie zapomina Pani o kieliszeczku czerwonego wina ! smile

Pozdrawiam !
        • ewa.m.kaminska Re: "Babski" wątek i "wścibskie" pytanie do Pani 08.08.06, 15:55
          Penelinko!!! To wszystko przez trafnie dobrane kosmetykismile)))))))))))) A o
          winie pamiętam, i o świeczkach zapachowych też. Echhh, dziewczyny, jak ja Was
          lubię... Pozdrawiamsmile)
          • malwes Re: "Babski" wątek i "wścibskie" pytanie do Pani 08.08.06, 18:04
            Pani Ewo - serdecznie dziękuję za odpowiedź. Nie wiem dlaczego ale trzy posty
            tylko a już mi się humor poprawił po ciężkim dniu i dobrze, że Penelinka o tym
            winie wspomniała smile))))))))

A skoro już plotkujemy - to może inne emamy tez się dopiszą i będzie na forum o
            kosmetykach dziecięcych taki mały wątek o ulubionych kosmetykach dziecięcych
            mam wink?!

Pozdrawiam
            • aniakra Re: "Babski" wątek i "wścibskie" pytanie do Pani 15.08.06, 19:28
              Hmmmm....
              Ulubiony krem to chyba Vichy Termal S1, żel do mycia twarzy z serii Toleriane
              La Roche Possay, mascara to 2000 Calories Max Factor - ewentualnie Intensifique
              L'oreala. Do włosów kosmetyki Welli choć w sytuacjach kryzysowych bardzo pomaga
              szampon Dermena albo Neril. Kosmetyki kolorowe - zdecydowanie Isa Dora, choć
              niektóre kredki do oczu Avon też mi odpowiadają. Balsam do ciała - Vichy
              Lipidose 1.
              • dyzurna Re: "Babski" wątek i "wścibskie" pytanie do Pani 13.09.06, 21:46
                Ale Pani Ewa jest fajowa smile) co nie dziewczyny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka