subotka 05.11.06, 23:34 zauważyłam cos tak jakby kawałek "miąska" w dupce u małego,co to dokładnie może byc? czy to faktycznie polip i czy może byc groźny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgorzata.jazdzyk Re: polip w dupce? 07.11.06, 20:06 Moim zdaniem dziecko powinien obejrzeć lekarz pediatra lub chirurg dziecięcy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
subotka do Pani Małgosi 27.11.06, 14:05 byłam dziś u chirurga i po obejrzeniu stwierdził że to "raczej" nie jest polip tylko coś jakby narośl z boku w odbycie. oczywiście zakwalifikował to do wycięcia ale do końca nie wiedział dokładnie co to jest. martwi mnie tylko że zabieg odbywałby sie przy pełnej narkozie. czy to nie jest zbyt obciążające dla tak mlodego organizmu? (synek ma 2,5 miesiąca) chciałabym sie poradzić jeszcze jakiego innego chirurga dziecięcego ale niestety w moim mieście (Płock) nie ma tego rodzaju specjalistów. proszę mi doradzić w jaki sposób mogę się dostać do specjalisty do Warszawy i gdzie najlepiej się kierować? Odpowiedz Link Zgłoś