2nati 30.09.07, 18:20 Dziewczyny ja wy uzywacie fridy ja nie umiem nia odciacnac babolkow synkowi mimo ze psikam mu do noska Marimer i klade na brzuszku. Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarmonika Re: frida na zapchany nosek 03.10.07, 13:30 Ja też mam problemy z odciąganiem Fridą, ale możliwe, że nie mam dość siły, żeby wciągnąć. Mojemu mężowi idzie to dużo lepiej.Tak więc u nas wygląda to tak, że ja przytrzymuję Fridę przy nosku, a mąż wciąga z całych sił Odpowiedz Link Zgłoś
nes-kaa Re: frida na zapchany nosek 16.10.07, 11:10 Mi też nie bardzo idzie... Chyba mam za słabe pluca, poza tym mały nie miał jeszcze wielkiego kataru, tylko pojedyncze glutki, za to głęboko. Skróciłam ten wężyk i wyjęłam filtr, żeby mocniej ciągnąć. Moj mąż nie chce wyciągać, bo sie przydzi . Zamówiłam 'katarek', może będzie lepszy. www.katarek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yoaha Re: frida na zapchany nosek 16.10.07, 11:41 Ja mam sopelek 2. Dziś użyłam pierwszy raz i nie miałam z tym większych problemów. Polecam, tym bardziej,że jest niedrogi. To podobno tańszy odpowiednik fridy. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia020707 Re: frida na zapchany nosek 01.11.07, 23:02 Ja też mam fride ale mam coś znacznie lepszego, co praktycznie nie wymaga żadnej ingerencji bo te "babolki" wyskakują same, rewelacje, są to kropelki do rozpylania w nosku EUPHORBIUM. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkap Re: Ja tez polecam Euphornium krople. 02.11.07, 03:58 Nasz synek ma 13 miesiecy i przez ten okres te krople pomogly bardzo wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edynia81 Re: Ja tez polecam Euphornium krople. 06.11.07, 21:55 tak, kropelki są super . A z Fridą, której również używalam chyba nalży uważać i robić to bardzo delikatnie, bo można dziecki zniszczyć śluzówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
awonas Re: Ja tez polecam Euphornium krople. 08.11.07, 21:46 Krople są OK. Pierwszy raz mąż źle zmontował Fridę i nie włożył filtra. Z całych sił wciągnął powietrze aż małemu poszło przez buzię. Nic sie nie stało na szczęście. Teraz robi to ostrożniej i wszystko wyłazi z noska. Ja nie mam siły. Po użyciu Fridy należy zwilżyć nos dziecka. U nas nie sprawdził się Sterimal, za mocne ciśnienie. Sama się wystraszyłam. Choć czytałam, że jedna mama była zadowolona, bo woda wszędzie dotarła. Odpowiedz Link Zgłoś