wojek1959 13.02.11, 21:23 a lejce wiesniakom a nie kierownice, gumofilce zawsze bedą bezmuzgami na drogach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaz [...] IP: *.cdma.centertel.pl 13.02.11, 22:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringoss [...] IP: *.128.c86.petrotel.pl 13.02.11, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjadowity Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.096.c80.petrotel.pl 13.02.11, 22:41 wojtuś Ty byłeś, jesteś i będziesz gałganem i nic jak widać Ci nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózg Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 23:02 > a lejce wiesniakom a tobie słownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrd Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.plock.mm.pl 14.02.11, 00:03 Jeszcze pochodzenie i miejsce zamieszkania nie przeświadcza o umiejętnościach i odpowiedzialnością za kierownicą pojazdu. Po pijaku jeździ dużo osób jednym się udaje nie zabić i nie zranić nikogo a inni wpadają. Nawet jak słychać w samym ump płockim urzędnikom z ratusza zdarza się przywitać po kilku głębszych z policjantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghd Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.class98.petrotel.pl 14.02.11, 08:27 " Nawet jak słychać w samym ump płockim urzędnikom z ratusza zdarza się przywitać po kilku głębszych z policjantem" Bo w UM zatrudnieni sa wlasnie podploccy wiesniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:43 Widziałam ten wypadek koło Sikorza na własne oczy, i miałam to szczęście że nie jechałam minimalnie szybciej, bo to mój samochód mógł się znaleźć pod autem tego pijanego gościa. W jednym samochodzie były dzieci, na szczęście im nic się nie stało. W głowie się nie mieści, mógł pozabijać tylu ludzi. Mam nadzieję że poniesie odpowiednią karę. Choć znając nasze chore prawo, dostanie tylko punkty, mandat i prawko na rok mu zabiorą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 14:50 To jest paskudne miejsce. Pozornie mały łuk na drodze ale obniżenie terenu, most i drugi łuk powodują ze nie ma odpowiedniej widoczności do wyprzedzania. do tego jeszcze dziurawa droga... Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek651 Tragiczny weekend na podpłockich drogach 14.02.11, 09:59 wystarczy nieoznakowany radiowóz bo codziennie prawie ci sami w większości młodzi jada z tą samą dużą prędkością - większość po godz.16 pracownicy firm budowlanych rejestracje ciechanowskie i powiat płocki a szybka jazda zaczyn się już od Maszewa dlatego rowerem jeżdżę już przez Starą Białą - dwa razy uniknąłem potrącenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPL............... Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: 193.243.143.* 14.02.11, 10:56 [[/b] WIDAĆ ŻE TO MŁODY CZŁOWIEK PISAŁ. POPATRZ ILE WP JEŹDZI A RACZEJ SZALEJE. SPRAWA DOTYCZY MŁODYCH LUDZI NIE ROZUMIEJĄCYCH CO TO PRĘDKOŚĆ I JAKIE SKUTKI ZA SOBA NIESIE. BRAK WYOBRAŹNI NA DRODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba klozetowa Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.class101.petrotel.pl 14.02.11, 11:33 debili kierowcow do gazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpktos Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.252.c85.petrotel.pl 14.02.11, 16:13 WPELE niepowinni byc wpyszczani do miasta ,stwarzaja zagrozenie ,wymuszaja i jezdza 20km/h . Na swiatlach zanim zjarza ze wlaczylo sie zielone to tylko oni przejada a reszta czeka na nastepne zielone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 16:27 obstawiam, że jesteś wielkim mieszczuchem zamieszkującym pudełko od zapałek numer jakiś tam :D:D na szczęście na wsi nie mieszkają tacy ludzie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo2302 Re: Tragiczny weekend na podpłockich drogach IP: *.146.145.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.11, 15:15 miastowicz się znalazł, sam jesteś bezmugiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś