Dodaj do ulubionych

Iza Kowalczyk: Murale były ważne dla Płocka

19.07.11, 21:38
WIDAĆ XXXXXom STRASZNIE ZALEŻY. Polecam linki Kreuza.

Malarze na Mur muralowy.

Sadzę , że znajdziecie mnóstwo swojaków do propagandy.
Obserwuj wątek
    • Gość: płocczanin 0 Re: Iza Kowalczyk: Murale były ważne dla Płocka IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.11, 11:34
      Ale Akcja , jak z filmu Kreuza. Wycięli wszystko co było Tabula rasa.. Po co .Przecież to wszystko i tak poszło do Prezydenta RP.
      • Gość: heh Re: napisałeś do analfabety? IP: *.opera-mini.net 20.07.11, 13:10
        Do tego analfabety?
        • Gość: henio Re: komu zależy IP: *.084.c82.petrotel.pl 20.07.11, 13:28
          na muralach najbardziej zależy twórcom murali . czyzbym sie mylił ?
          no bo komu jeszcze ? i wlasciwe dlaczego kumuś jeszcze miałoby zależeć?
        • Gość: płocczanin 0 Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.11, 13:32
          WSTYD CZYTAĆ , CO OJCIEC NAPISAŁ.... DLA MNIE JEST GŁOWĄ PAŃSTWA Polskiego.

Wstyd czytać , co ojciec .. napisał. Pisząc tak , stajesz się jak ci aktywiści Pomstownicy.

Dla mnie jest Prezydentem Polski, Naszej Ojczyzny.

• Gość: tia Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.opera-mini.net 20.07.11, 18:03
            Na pewno nie ten JEŁOP I ANALFABETA!
          • Gość: Andrzej Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 19:20
            Gość portalu: płocczanin 0 napisał(a):

> WSTYD CZYTAĆ , CO OJCIEC NAPISAŁ.... DLA MNIE JEST GŁOWĄ PAŃSTWA Pols
            > kiego.
            >
            > Wstyd czytać , co ojciec .. napisał. Pisząc tak , stajesz się jak ci
            > aktywiści Pomstownicy.
            >
            > Dla mnie jest Prezydentem Polski, Naszej Ojczyzny.
            >

Co za dziwna przemiana się w tobie zrobiła. Nie tak dawno jechałeś ostro po obecnym Prezydencie Polski. To wszystko jest jeszcze na forum, a część mam w swoim archiwum.
            • Gość: płocczanin 0 Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.11, 20:57
              Dobry człowieku a co to mnie obchodzi , co trzymasz? Kłamca, wróg , zwalczasz ludzi umarłych. Odpad forumowy.

Nie muszę lubić prezydenta xx. Ale jest Głową Państwa i należy uczynić wiele, żeby odnosić się do Prezydenta poprawnie.

wiem , kto napisał obelgi ,i potępiam takie wpisy.
              Ponieważ masz złą osobowość i niski poziom rozwoju, nie piszę dalej. Męczy mnie to i napawa odrazą.
              • Gość: Andrzej Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 21:02
                Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezydent naszego klubu - to powiedziałem ja, Zenek, genetyczny kłamca i pucuś.

Pamiętaj, aby żyć!!!!
                • Gość: płocczanin 0 Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.11, 21:06
                  Czekałeś bidulo? do której masz Dyżur?
                  • Gość: Andrzej Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 21:19
                    A tobie ile płacą za 24 godziny na dobę? Za niedzielę i święta płacą ci podwójnie i dlatego nie chodzisz do kościoła? Z tej bezsenności już ci się w główce poprzestawiało, nie wiesz co piszesz. A może sobie ubzdurałeś, że jesteś Mesjaszem, zbawcą wszystkich Polaków? Idź szybciutko sprawdź może pod balkonem siedzi "fosad" i dostaniesz "uranem w oko". Ależ gdzież tam, jaki "fosad" by się zainteresował takim zerowym płocczaninem, który opowiada bajki i legendy przez siebie stworzone i chcącym zostać sławnym. A może tobie ławeczkę zafundować, która pozostanie dla potomnych, a na ławeczce ty i Wanda, może jednak murale z tobą w roli głównej na tej chałupie na Padlewskiego?
                    • Gość: płocczanin 0 Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.11, 21:51
                      Odpad pustki intelektu. Katujesz jak te golemy płockie.
                      • Gość: Andrzej Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 22:03
                        Nie katuję dobry człowieczku, tylko prawdę walę ci w oczy, a ty biedaku prawdy się boisz, jak diabeł święconej wody. Prawdy o sobie bałeś się panicznie od dziecka, do chwili obecnej i myślisz, że ją zagłuszysz poprzez wyzwiska, "opluwanie" i niszczenie ludzi, donosicielstwo. Niestety nie dokonasz tego, jak nie zagłuszysz własnego sumienia. A teraz wyzywaj mnie ile chcesz i pucuj gdzie chcesz.

Pamiętaj aby żyć w prawdzie. Prawda zawsze zwycięża, nawet wśród takich miernot jak ty.
                        • Gość: płocczanin 0 Re: Jest COŚ, co nie wolno. IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.11, 23:08
                          Z Bezbożnej wypowiedzi , wynika, że ty i ten od fankowicza, to ta sama osoba.

Łączy to żydowski nakaz religijny, żeby niszczyć obcych.

Moderacja bierze w tym udział, dlatego , też złożę zapytanie o to.
                          • Gość: fajkiewicz z fanko Re: fenonie szkoda, że z nami nie byłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 00:43

> Z Bezbożnej wypowiedzi , wynika, że ty i ten od fankowicza, to ta sama o
                            > soba.
                            >
                            >
                            > Łączy to żydowski nakaz religijny, żeby niszczyć obcych.
                            >
                            > Moderacja bierze w tym udział, dlatego , też złożę zapytanie o to.

ZONK! Zenonie właśnie wróciłem po naprawdę extra spotkaniu gojów i gojek. Napiliśmy się trochę koszernej finlandii. Zjedliśmy koszerną karkówkę i kaszankę. Pogadaliśmy jak Polak z Polakiem o zagrożeniach dla naszej Ojczyzny i Pamięci. Resztę szczegółów przemilczę chociaż stanowiły clou naszego spotkania. Dupeczki miały nakaz sprawdzania kto obrzezany i wzywania ochrony po wykryciu "starszych". Nie było interwencji chociaż na necie pokazaliśmy jak taki "nie nasz" wygląda.
                            Widzę, że nikt nie chce podbijać wynurzeń kretyna i chociaż wyraźnie się nudzisz ja tego też nie będę robił.
                            Ten wpis to trochę taki spam, ale musiałem się z tobą moją radością podzielić. Było zajefajnie.Chcesz się na sobotę załapać?
                            Bye, old fellow!
    • Gość: Kapitan Matzky MURALE IP: *.plock.mm.pl 20.07.11, 16:11

Murale to wyjątkowa inicjatywa i swoista perła centralnego streetartu!
      Niszczenie murali to jak rozkradanie muzeów!

Wszystko jest kwestią wyobraźni i mo/uralności!!!

• Gość: mularz Re: MURALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 16:46
        Niestety musza zniknąć. Nie ma na nie zgody Ojca PRO czyli płocczanina. Sa przeciw naszym tradycjom narodowym i KK. Musimy ogon pod siebie i czekać aż PRO z siedziba na Fobrofolskiego zmieni w tym temacie poglądy. A co gdyby murale zawierały wyłącznie treści patriotyczne i narodowe?
      • Gość: płocczanin 0 Re: MuraleXport IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.11, 16:53
        Jest wyjście. Jak piszą w artykule, Płock jest ewenementem w skali kraju. W innych miastach posucha , nie obrodziło w artystów podwórkowych.

Niech Płock pogada z innymi okaleczonymi w sieroctwie miastami i zaproponuje eksport usług , malunki na domach.
        Z pewnością skorzystają wszyscy.
        • Gość: xanti Re: MuraleXport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 16:59
          A jakby na kazdym muralu był Władysław Skorpggo Padlewski to dałoby rade chovciaz na Radziwiu?
          • Gość: henio Re: MuraleXport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 18:00
            sama autorka twierdzi że "były ważne" . Teraz więc nie są już ważne . I o co ta cała zadyma
        • Gość: Andrzej Re: MuraleXport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 21:23
          > Niech Płock pogada z innymi okaleczonymi w sieroctwie miastami i zapropo
          > nuje eksport usług , malunki na domach.

Niech Płock pogada nie tylko z innymi miastami ale również państwami np.: "z góry piasku", jusejczykami itp., i zaproponuje eksport płocczanina. To dopiero byłby hit eksportowy.
    • citymen Re: Iza Kowalczyk: Murale były ważne dla Płocka 20.07.11, 18:25

• citymen Re: Iza Kowalczyk: Murale były ważne dla Płocka 20.07.11, 18:29
        Przestańcie z tym osiołkowatym polskim NIEEE BO NIE. Jak barany i koziołki matołki, tylko meee i beee. Powiedzcie chociaż raz TAAAK!
        • Gość: pok murale to zawracanie doopy, gdzie obwodnica IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 21:29
          i reszta obiecanek wyborczych oszuści
          • Gość: doplocczanina0 Re: murale to zawracanie doopy, gdzie obwodnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 11:21
            Teraz wierzę, że walczą z pana pogladami. Ledwo pokazał sie wątek w sprawie murali pana autorstwa a natychmiast to skasowali
        • Gość: henio Re: do głupola citymena IP: *.209.c93.petrotel.pl 21.07.11, 11:47
          www.culture.pl/web/guest/baza-sztuki-pelna-tresc/-/eo_event_asset_publisher/eAN5/content/twozywo
          przeczytaj ze zrozumieniem ( uwaga będzie trudno !) a potem sie wypowiadaj.
          jak bedziesz w stanie podyskutowac o programie estetycznym i przekazie tej grupy to pogadamy .
          na razie - do piaskownicy !
          • Gość: Płocczanin1 Re: do głupola citymena IP: *.171.c94.petrotel.pl 21.07.11, 15:23
            henio i reszta malkontentów zrozumcie wreszcie, że sztuka nie dzieli się na tą lepszą,gorszą, mniej artystyczną i wielce artystyczną i estetyczną. Teraz każdy ma prawo samemu uznawać co dla niego jest najlepsze, również w sztuce. Dla jednych murale-street art jest sztuką przez wielkie Sz a dla innych jest bazgraniem po murach. I każdy ma prawo do swoich poglądów więc nie można nikomu narzucać co jest dobre a co złe, każdy ma swój rozum a Wy zachowujecie się jak najmądrzejsi i najważniejsi w Płocku, w Polsce i na świecie - to Wy wiecie najlepiej, że murale to syf i koniec a jeśli ktoś pisze, że właśnie dla niego murale to nie syf, że to sztuka itp to zaraz go atakujecie i wyśmiewacie......
            • Gość: henio Re: do głupola citymena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 19:03
              podyskutujmy o estetyce i przekazie proponowanym przez grupę twożywo

to jest trudniejsze niz pieprzeni przu uzyciu pieciu prostych slowek.

ps

1. skoro wartosci estetyczne sa wzgledne to dlaczego moralne mialby nie byc wzgledne
              2. moja moralnosc ( a kazdy ma prawo miec swoja , hę!?) zezwala mi na zabijanie takich jak ty przy pomocy obcęgów
              3. z zasady tolerancji wynika ze zadne prawo nie powinno mi tego zabronic
              4. wniosek : zyjesz tylko dzieki glupocie

jakies bledy w rozumowaniu ?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka