Dodaj do ulubionych

W Płocku powstała SdPl

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:06
Fiłoniuk ten palant zapisywał się już wszędzie aby dostać sie do koryta tzn.
Rady Miasta i nić, ludzie mają go w dupie
Obserwuj wątek
    • Gość: marek m. Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:08
      Ludzie jeszcze wam mało! Sama zmiana nazwy nic nie zmieni. Czy to będzie SLD,
      LSD czy SdPl-będzie to zawsze jedno czerwone g....
    • Gość: janrak Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 08:26
      Chciałbym poznać pełną listę członków SdPl w Płocku. Podobno nie jest długa.
      • Gość: Feliks Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 23:52
        Fiłoniuk - menedżer , osobistość - ludziska ,chyba nie macie oczu i rozumu!
        Przymierzył się juz chyba do wszystkich partii , razem z Kossakowskim .
        Za miejsce przy korycie sprzedałby duszę diabłu ,a żonę oddał w jasyr.
        Gdyby Borowski wiedział jakie plewy i odpady zbierają mu do partii,
        to by się wściekł . Oby więcej takich członków ,to skończą jak SLD .
    • Gość: aaa Re: W Płocku powstała SdPl IP: 212.244.82.* 28.07.04, 11:17
      Postkomunista kanclerzem SWPW, teraz postkomunista Roman Siemiątkowski
      kanclerzem PWSZ. Brawo. Płock czerwonym miastem "akademickim". Może tak jeszcze
      Wyższe Seminarium Duchowne?
    • marnylos Re: W Płocku powstała SdPl 28.07.04, 12:32
      Jacek, a może ty powienienneś sie tam zapisać, k?
    • Gość: Alfred Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 21:03
      Fiłoniuk - znany manager.Kiepski dowcip!!Dobry chyba dla niektórych Z Gazety
      Wybiórczej, którym to za przychylność i dobrą prasę pozałatwiał tanie
      mieszkanka w spółdzielni, oczywiście kosztem innych. Podobno juz mu się Urząd
      Skarbowy w Sierpcu dobiera do dupy za przekręty finansowe. Mam nadzieję, że nie
      będzie to kolejna sprawa umorzona lub utopiona w gąszczu papierków. Napiszcie
      coś o tym !! No chyba że koleżki partyjne znowu ukręcą łeb sprawie, na co co
      Fiłoniuk bardzo liczy. Podobno już w tej sprawie próbuje się wykręcić, a chodzi
      o poważne nieprawidłowości podatkowe, za które inni dawno by już siedzieli. Za
      długo nikt rzetelny i kompetentny nie patrzył mu na ręce,to się rozhasał. To
      podobno murowany kandydat na Prezydenta Miasta Płocka.Słyszałem to niedawno
      przypadkiem, jak przepijał do Szubstara na jednej z zakrapianych libacyjek z
      fajnymi dziewczynkami tytułując go "panem posłem", a tamtem jego "panem
      prezydentem"!!! U niektórych jak widać jest wyraźny przerost formy nad treścią,
      ale mam nadzieję, że przyszłych wyborców nie omami już ta złuda i
      perfidia.
      • Gość: student Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:13
        Mam nadzieję że wybory odbędą się według nowej ordynacji wyborczej
        większościowej w JOW jak tu pisali na tym forum i trudno bedzie sie przebić tym
        z list partyjnych.
        Ludzie mają dość partyjniactwa. Bo te cwonioki zmieniają tylko partyjki i nic
        sie nie zmienia dali obłuda i fałsz.
    • Gość: Gogo Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 29.07.04, 00:11
      Zgadzam się z poprzednikami, że Fiłoniuk to wyjątkowy palant, ale nie mogę mu
      zarzucić niezłego gustu co do kobiet, którymi się otacza. Kilka razy widziałam
      go w Stareksie z ponętną brunetką, duzo młodszą od niego. Ciekawe, co na to
      jego żona, wyjątkowa jędza i złośnica. Chyba w ramach pokuty załatwił jej
      ciepłą posadkę za niezłe pieniądze w Kuratorium Oświaty u kolegów -
      towarzyszy, bo nauczycielka z niej była wyjątkowo kiepska i w dodatku bardzo
      nielubiana za to ciągłe wywyższanie się nad innych i zadzieranie nosa. Też ma
      cały czas wybujałe ambicje polityczne. Niektórzy w kuratorium już szepczą, że
      po wygranych wyborach męża ma chrapkę na fotel przynajmniej Kuratora oświaty.
      Ach, kto ma duże pieniądze i władzę ,ten ma także piękne kobiety, a i Zonkę
      można nieżle ustawić.....
    • Gość: obserwator Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.class146.petrotel.pl 05.08.04, 11:00
      I bardzo dobrze że powstała. Trzymam za nich kciuki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka