Gość: ren IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:06 Fiłoniuk ten palant zapisywał się już wszędzie aby dostać sie do koryta tzn. Rady Miasta i nić, ludzie mają go w dupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek m. Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:08 Ludzie jeszcze wam mało! Sama zmiana nazwy nic nie zmieni. Czy to będzie SLD, LSD czy SdPl-będzie to zawsze jedno czerwone g.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janrak Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 08:26 Chciałbym poznać pełną listę członków SdPl w Płocku. Podobno nie jest długa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 23:52 Fiłoniuk - menedżer , osobistość - ludziska ,chyba nie macie oczu i rozumu! Przymierzył się juz chyba do wszystkich partii , razem z Kossakowskim . Za miejsce przy korycie sprzedałby duszę diabłu ,a żonę oddał w jasyr. Gdyby Borowski wiedział jakie plewy i odpady zbierają mu do partii, to by się wściekł . Oby więcej takich członków ,to skończą jak SLD . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: W Płocku powstała SdPl IP: 212.244.82.* 28.07.04, 11:17 Postkomunista kanclerzem SWPW, teraz postkomunista Roman Siemiątkowski kanclerzem PWSZ. Brawo. Płock czerwonym miastem "akademickim". Może tak jeszcze Wyższe Seminarium Duchowne? Odpowiedz Link Zgłoś
marnylos Re: W Płocku powstała SdPl 28.07.04, 12:32 Jacek, a może ty powienienneś sie tam zapisać, k? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 21:03 Fiłoniuk - znany manager.Kiepski dowcip!!Dobry chyba dla niektórych Z Gazety Wybiórczej, którym to za przychylność i dobrą prasę pozałatwiał tanie mieszkanka w spółdzielni, oczywiście kosztem innych. Podobno juz mu się Urząd Skarbowy w Sierpcu dobiera do dupy za przekręty finansowe. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejna sprawa umorzona lub utopiona w gąszczu papierków. Napiszcie coś o tym !! No chyba że koleżki partyjne znowu ukręcą łeb sprawie, na co co Fiłoniuk bardzo liczy. Podobno już w tej sprawie próbuje się wykręcić, a chodzi o poważne nieprawidłowości podatkowe, za które inni dawno by już siedzieli. Za długo nikt rzetelny i kompetentny nie patrzył mu na ręce,to się rozhasał. To podobno murowany kandydat na Prezydenta Miasta Płocka.Słyszałem to niedawno przypadkiem, jak przepijał do Szubstara na jednej z zakrapianych libacyjek z fajnymi dziewczynkami tytułując go "panem posłem", a tamtem jego "panem prezydentem"!!! U niektórych jak widać jest wyraźny przerost formy nad treścią, ale mam nadzieję, że przyszłych wyborców nie omami już ta złuda i perfidia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:13 Mam nadzieję że wybory odbędą się według nowej ordynacji wyborczej większościowej w JOW jak tu pisali na tym forum i trudno bedzie sie przebić tym z list partyjnych. Ludzie mają dość partyjniactwa. Bo te cwonioki zmieniają tylko partyjki i nic sie nie zmienia dali obłuda i fałsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 29.07.04, 00:11 Zgadzam się z poprzednikami, że Fiłoniuk to wyjątkowy palant, ale nie mogę mu zarzucić niezłego gustu co do kobiet, którymi się otacza. Kilka razy widziałam go w Stareksie z ponętną brunetką, duzo młodszą od niego. Ciekawe, co na to jego żona, wyjątkowa jędza i złośnica. Chyba w ramach pokuty załatwił jej ciepłą posadkę za niezłe pieniądze w Kuratorium Oświaty u kolegów - towarzyszy, bo nauczycielka z niej była wyjątkowo kiepska i w dodatku bardzo nielubiana za to ciągłe wywyższanie się nad innych i zadzieranie nosa. Też ma cały czas wybujałe ambicje polityczne. Niektórzy w kuratorium już szepczą, że po wygranych wyborach męża ma chrapkę na fotel przynajmniej Kuratora oświaty. Ach, kto ma duże pieniądze i władzę ,ten ma także piękne kobiety, a i Zonkę można nieżle ustawić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: W Płocku powstała SdPl IP: *.class146.petrotel.pl 05.08.04, 11:00 I bardzo dobrze że powstała. Trzymam za nich kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś