Gość: spiningista IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 14:24 Gdzie jeździcie na rybki ?? Macie swoje jakieś ulubione miejsca ?? Na co wam biorą najczęściej ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RoughBoy Re: Do wędkarzy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:45 Jak chcesz wyczaić dobre miejscówki to chodź do OCEANU, schodzą się tam chyba wszyscy wędkarze z Płocka i gadają tylko jednym :) heiheihe, powinien tam być stolik z kawą i herbatą dla nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: Do wędkarzy !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 23:27 no właśnie, powinieneś cos pomyśleć o bufecie podobno Wisła jest nadal najlepsza ja lubie woblery a na drubim miejscu obrotówki, póżniej gumy i wahadła jeśli chcesz sie czegoś dowiedzieć z sici i zadac jakieś konkretne pytania to zerknij tu www.salmo.com.pl wejdz na forum ale zeby wejsc musisz sie zarejestrowac no i łowie na plecioneczce w Oceanie ostatnio kupiłem obrotóeki "własnej" konstrukcji, okazała sie skuteczna-1 mały Szczupak i kilka Okoni a na wahadlo ALGA2 Szczupaczek ponad wymairowy i Okoń--to wszystko w przeciagu 2h na jednym stanowisku..... w wieczornej porze dnia, dokładnie w sobote 31 lipca2004 jezioro Skoki, za Duninowem a przed Włocławkiem w zeszłym roku sporo nałowiłem Szczupaków w Zaździerzu ale z wody a nie z brzegu właśnie czekam na swój ponton to się zaczną ostre połowy chyba też na żywca będę atakował w tym sezonie. a Ty gdzie zazwyczaj łowisz, no i co łowisz? Odpowiedz Link Zgłoś