Dodaj do ulubionych

T-shirt Jaskulskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:31
"Lubiany wśród studentów..." hahahahahaha
ale sie uśmiałem
Obserwuj wątek
    • Gość: Andżela Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.gip.net 31.05.05, 08:30
      Jestem ciekawa jaki układ zawarła Gazeta Wyborcza z tym pajacykiem!
      Czyżby była to kampania do wyborów samorządowych 2006!!!
      Panie naczelny bardzo nieładnie.
      • Gość: krawiec Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:53
        Taki sam układ, jaki wyborcza z Milewskim zawarła w sprawie patrona dla
        płockiego mostu. Wybór bez prawa głosu dla płocczan, bo Papież im się nie podoba.
    • Gość: ziome Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.c158.petrotel.pl 31.05.05, 08:53
      Gratuluję.
      Tylko dlaczego ten t-shirt ma działać na moją podświadomość? Taki "elektryczny".
      I z tą wtyczką... I kabelkiem... He,he,he, Ale gratuluję tak czy siak.Fajnie.
    • polsilver Re: T-shirt Jaskulskiego 31.05.05, 09:00
      Moje hasło to: "Nie noszę T-shirtu Romana" ;-)

Gratuluję
      • Gość: dżilet Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:03
        Jak mogę nosić tiszert Jaskulskiego, jak on ma ze sto sześćdzisiąt centymetrów
        wzrostu? Taką koszulkę to mogłem niosić w piątej klasie podstawówki.
        • caro333 Re: T-shirt Jaskulskiego 31.05.05, 09:40
          Rozrzewniły mnie literackie upodobania p.Romana."W poszukiwaniu straconego
          czasu"Prousta...hehehehehe,ciekawe,przez ile tych okrutnie nudnych "cegieł"
          przebrnął...No i tytuł brzmi jak "nomen omen".Pozdrawiam Pana i życzę sukcesów
          w poszukiwaniu straconego czasu!:)
          • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 31.05.05, 21:52
            caro333 napisał:

> Rozrzewniły mnie literackie upodobania p.Romana."W poszukiwaniu straconego
            > czasu" Prousta...hehehehehe,ciekawe,przez ile tych okrutnie nudnych "cegieł"
            > przebrnął...

Przez wszystkie. Dwa razy. :-))

> No i tytuł brzmi jak "nomen omen".

Właśnie zaintrygowany tytułem sięgnąłem po tę powieść. I nie żałuję. :-))
        • Gość: :) Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:02
          bez kitu nawet zdjeciowka lekko z gory hahaah a swoja droga myslaem ze
          tajemniczy roman j ma przynajmniej ze 40 lat
          • Gość: hojrak Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:54
            Wygląda na 10 lat. Chyba ma kłopoty w sklepie, żeby kupić fajki lub browara
        • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 31.05.05, 21:49
          Gość portalu: dżilet napisał(a):

> Jak mogę nosić tiszert Jaskulskiego, jak on ma ze sto sześćdzisiąt
          > centymetrów wzrostu?

Prawie trafiłeś z tym wzrostem. Ale nie martw się. Będą we wszystkich
          rozmiarach. Nawet w Twoim, gigancie. ;-)))
    • Gość: wielka pyta Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:20
      Za samą mordę 10lat bez wyroku, a za wypisywane bzdury dożywocie.
    • Gość: Dzidek Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.ump.pl / *.ump.pl 31.05.05, 14:49
    • Gość: Dzidek Bzdurny Jaskulski na bis IP: *.ump.pl / *.ump.pl 31.05.05, 14:57
      Polemizowałem czas jakis temu z Panem romanem_j drogą e-mailową i mogę
      stwierdzić, że facecik jest lekuchno żałosny, zagubiony, nieciekawy? Samemu mi
      trudno znaleźć odpowiednie określenia. Czytelników forum zapraszam do lektury
      innych wątków i zobaczenia co o nim jest pisane.
      A teraz do meritum sprawy.
      "Opowiadam się za wolnością krytyki,
      bo każdy z nas ma prawo mieć odmienne poglądy
      i ma prawo je wyrażać." - mówi Pan roman_j.
      Oczywiście, racja. Krytykować i wyrażać opinie może każdy. Z tym, że chciałbym
      zwrócic wszystkim uwagę (i w tym szczególnie Naszemu Ukochanemu romanowi_j), że
      krytykując kogoś/coś lub wyrażając opinie na temat kogoś/czegoś nie możemy
      kłamać. Należy mówic prawdę. Tu na forum zdarza/ło się, że nikt nie kontroluje
      prawdziwości wypowiedzi stawianych w artykułach czy komentarzach. A tego
      zabrania prawo prasowe. Chętnych zachęcam do lektury.
      Pozdrawiam
      Dzidek
    • Gość: misiek Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:49
      Artukuł o Jazgulskim to się raczej w Trybunie Ludu powinien znaleźć.
      • szczerbaty_alfred Re: T-shirt Jaskulskiego 31.05.05, 20:17
        Gromada anonimowych, internetowych napinaczy. Tylko tyle potraficie frajerzy.
        Jeden zalogowany polsilver jest rozpoznawalny, chociaż rzadko.
        • hippolin Re: T-shirt Jaskulskiego 31.05.05, 21:28
          No to pogratulować, swoją drogą to ciekawe czy mi też by dali jak bym coś wymyślił :-)

może ktoś mi szybko odpowie, czego uczy albo może wymaga Roman? Ja gdzieś się doczytałem, że jest jakimś asystentem w instytucie budownictwa, ale nic więcej.
          • Gość: asd Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:24
            On musi byc albo woznym, albo pania sprzataczka bo na uczelniach tylko te osoby
            sa lubiane przez studentow. :D:D
            • ciach_spaw_benz Re: T-shirt Jaskulskiego 01.06.05, 19:28
              Gość portalu: asd napisał(a):

> On musi byc albo woznym, albo pania sprzataczka bo na uczelniach tylko te
              osoby
              > sa lubiane przez studentow. :D:D

ale jesteś dowcipny (od razu znać jakie "studia" kończyłeś) buehehehehehe
            • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 01.06.05, 22:26

> On musi byc albo woznym, albo pania sprzataczka bo na uczelniach tylko te
              > osoby sa lubiane przez studentow. :D:D

Asd, jak już skończysz gimnazjum, a potem zdasz maturę i dostaniesz się na
              studia, wtedy dowiesz się, że na wyższych uczelniach nie ma woźnych. ;-))))
              • Gość: Werdan Re: T-shirt Jaskulskiego IP: 217.97.133.* 01.06.05, 22:58
                > Asd, jak już skończysz gimnazjum, a potem zdasz maturę i dostaniesz się na
                > studia, wtedy dowiesz się, że na wyższych uczelniach nie ma woźnych. ;-))))
                >

Dobre.
                Ale sie zbrechtalem :D
              • Gość: asd Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:04
                Hmm... opcji odnosnie pani sprzataczki nie odrzuciles wiec przyjmuje to za
                potwierdzenie. Zorganizuj jakis dzien sprzataczek, zrobcie jakas parade rowerowa.

Nie ma woznych... jak zwal to zwal wiem jedno, glaby sa. :)
                • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 02.06.05, 06:31

> Hmm... opcji odnosnie pani sprzataczki nie odrzuciles wiec przyjmuje to za
                  > potwierdzenie.

Przepraszam. Zapomniałem, że Tobie, Asd, tłumaczyć trzeba nawet rzeczy
                  oczywiste. Wybacz to niedopatrzenie, już się poprawiam. Panią sprzataczką nie
                  jestem z tego prostego powodu, że jestem osobnikiem płci męskiej. Mam nadzieję,
                  że uczyli Cie już na biologii, czym różni się mężczyzna od kobiety, bo nie
                  wolałbym Cię publicznie na forum nie edukować z tego tematu. ;-))))

> Zorganizuj jakis dzien sprzataczek, zrobcie jakas parade rowerowa.

Biorąc pod uwagę jak ciężką, niewdzięczną i marnie płatną pracę mają panie
                  sprzątaczki, uważam, że dobrze byłoby docenić ich trud. Ale może niekoniecznie
                  organizując dzień sprzątaczki, bo to pomysł jak z PRL-u. :-))
                  A tak na marginesie, to wyczuwam w Twojej wypowiedzi źle ukrywaną pogardę dla
                  sprzątaczek i ich pracy. To bardzo brzydko z Twojej strony. Ale mam nadzieję, że
                  kiedyś dojrzejesz i zrozumiesz, że żadna praca nie hańbi. Gardzenie kimś tylko
                  dlatego, że wykonuje pracę, której Ty byś się nie podjął, jest dowodem Twoich
                  niskich kwalifikacji moralnych i wystawia Ci jak najgorsze świadectwo.

> Nie ma woznych... jak zwal to zwal wiem jedno, glaby sa. :)

A tu się akurat zgadzamy. Głąb się zawsze trafi, także na forum, czego jesteś
                  żywym przykładem. ;-))))
                  • Gość: toXzyn Re: T-shirt Jaskulskiego IP: 212.244.180.* 02.06.05, 10:55
                    Roman jesteś zwykłym internetowym pieniaczem. Siadasz o 6:30 rano do kompa
                    tylko po to żeby wdawać się w pyskówki na forum. Jesteś żenujący. Lepiej
                    zająłbys się czymś pożytecznym np. przygotowaniem do zajęć na uczelni, bo
                    pracujesz tam min. za moją kasę z podatków.Czasem zastanawiam się jak to
                    możliwe że moje ciężko zarobione pieniądze ktoś arbitralnie przeznacza na
                    utrzymanie takich darmozjadów jak Ty. Znajdź sobie pracę w prywatniej firmie,
                    załóż własną działaność, zrób cokolwiek tylko zejdź z garnuszka tego Państwa i
                    moich pleców.
                  • Gość: asd Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:29
                    Jestes pania sprzataczka. A co to jest biologia ?

Glabem nie tylko na na uczelni, na forum i w toalecie na statkum, a nawet a
                    samolocie jestes ty. Jak nie wierzysz spytaj o zdanie swoich studentow, ale po
                    tym jak zalicza przedmiot z toba.
    • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 31.05.05, 21:48
      Gość portalu: student PW napisał(a):

> "Lubiany wśród studentów..." hahahahahaha
      > ale sie uśmiałem

Ja też się uśmiałem, bo trochę inaczej to ująłem. Ale niech tam. :-))
    • Gość: courius Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:10
      czy to nie rodzina wisniewksiego bo taki podobny? zreszta upodobania polityczne
      sie zgadzaja.a koszulka jak setki innych
    • Gość: asd Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:50
      To haslo przypomina konkurs na najwiekszy absurd.
      • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 31.05.05, 23:39

> To haslo przypomina konkurs na najwiekszy absurd.

Wyraźnie tracisz formę, Asd. ;-))) Jeśli już postanowileś mi dołożyć, to trzeba
        się było chociaż trochę bardziej wysilić, bo wypadłeś jakoś tak blado i
        nieprzekonująco. Jestem głęboko zawiedziony Twoim brakiem zaangażowania.
        Ale może Ty chory jesteś, biedaku? A ja Cię tak surowo oceniam... Jeśli tak, to
        przepraszam. Ale następnym razem postaraj się być bardziej złośliwy, bo nawet
        nie wiem, jak odpowiadać na takie łaskotanie. ;-)))
        • Gość: długopisem Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.plock.mm.pl 31.05.05, 23:45
          roman_j napisał:

> Ale następnym razem postaraj się być bardziej złośliwy, bo nawet
          > nie wiem, jak odpowiadać na takie łaskotanie. ;-)))

ojej .. im wyżej, tym większa pycha, niedobrze, potrzebujemy Papieża a nie drugiego Wiśniewskiego

Roman nie jesteś głupim człowiekiem, ale Twoja zarozumiałość i jak już wspomniałem pycha - niszczą wszelkie zalety, nie tędy droga
          • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 01.06.05, 00:30
            Gość portalu: długopisem napisał(a):

> ojej .. im wyżej, tym większa pycha,

Wyżej? A gdzie ta wysokość, bo ja jakoś nie zauważyłem zmiany perspektywy. :-))
            Pycha? No to życzę smacznego. :-))

> niedobrze, potrzebujemy Papieża a nie drugiego Wiśniewskiego

Papieża, o ile wiem, mamy. A co Wiśniewskiego, to nie rozumiem aluzji. :-))

> Roman nie jesteś głupim człowiekiem,

Nie pisz na forum takich rzeczy, bo większość jego uczestników nie zrozumie
            Twoich intencji i pomyśli sobie, że mi się po prostu podlizujesz licząc na to,
            że może Ci się za to w przyszłości odwdzięczę jakimś stołkiem. ;-)))

> ale Twoja zarozumiałość i jak już wspomniałem pycha - niszczą wszelkie
            > zalety, nie tędy droga

Nie baw się w drogowskaz, mój drogi przyjacielu, bo to dopiero jest prawdziwy
            przejaw pychy. :-))
            • Gość: długopisem Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.plock.mm.pl 01.06.05, 11:07
              > Papieża, o ile wiem, mamy. A co Wiśniewskiego, to nie rozumiem aluzji. :-))

Wiśniewskiego z "Ich troje"
              • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 01.06.05, 20:05
                Gość portalu: długopisem napisał(a):

> > Papieża, o ile wiem, mamy. A co Wiśniewskiego, to nie rozumiem aluzji. :-
                > ))
                >
                > Wiśniewskiego z "Ich troje"

A co to jest "Ich troje"? Jakiś kabaret? Śmieszny chociaż? :-))))
        • Gość: asd Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:22
          Ja bym proponowal abys przejechal sie do Czeczeni na wycieczke rowerowa. Zahacz
          o Irak, Iran, wez swoj widok z okna do kieszeni przy sercu. Doszyj do swojego
          wygranego podkoszulka kieszonke na to zdjecie. Jak wrocisz bedziesz wtedy takim
          twardzielem jakiego zgrywasz.
          Moze uda Ci sie w jakiejs Czeczenskiej wiosce zone znalesc to sie ustatkujesz i
          bedziesz zeglarzem.
          • Gość: jabol Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:44
            trzeba wystawić ten tiszert na aukcję. Ciekawe, kto go kupi i za ile? Są takie
            praktykowane akcje - sławni, genialni ludzie wystawiają na licytację swoje
            rzeczy. Ich fani, kupują je potem na aukcjach. Są dla nich jak relikwie np.
            trzyletnie trampki, stojące pod szafą skarpety. Tobie romanie proponuję, abyś
            pochodzł codziennie, przez miesiąc w swoim słynnym tiszercie, a potem wystaw go
            na aukcję
          • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 01.06.05, 20:04
            Teraz to już jestem pewien, że się rozchorowałeś i na dodatek gorączkując w
            malignie wypisujesz jakieś dziwne teksty. :-)))
            Najbardziej rozbawił mnie fragment o zgrywaniu twardziela. W życiu bym się nie
            nazwał twardzielem. Zresztą nie widzę w tym nic pozytywnego. Ale znamienne jest,
            że to właśnie Ty mnie postrzegasz jako twardziela. ;-)))
            • Gość: asd Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:27
              Dla sprostowania... ja ciebie postrzegam jako frajera. :)
              • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 01.06.05, 22:30

> Dla sprostowania... ja ciebie postrzegam jako frajera. :)

No wiesz, Asd, jak możesz się tak nie szanować??? Ja, gdybym był na Twoim
                miejscu, to bym z frajerem w ogóle nie gadał, bo obawiałbym się, że mnie wezmą
                za frajera. ;-)))
                • Gość: hauhau [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:45
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: asd Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:54
                    :))))) Wreszcie ktos to wszystko podsumowal krotko i na temat.
                    • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 02.06.05, 17:05

> :))))) Wreszcie ktos to wszystko podsumowal krotko i na temat.

Może, żeby Twa radość była pełniejsza, powinienem z tej okazji wyprawić imprezę
                      na Twoją część? Ale bez fanfar, bo Ty skromny chłopak jesteś, nie? ;-)))))
    • Gość: XXXL Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:43
      Roman to zwykły dupek, opłacany przez płockich, czerwonych mafiosów, aby
      dokładał Prezydentowi Milewskiemu - nieważne czy są to informacje prawdziwe czy
      nieprawdziwe. W swoich tekstach jest żałosny, ale podoba się to znacznej grupie
      sfrustrowanych, czerwonych forumowiczów, którzy przewidują swój koniec wraz z
      nastaniem "Kaczyzmu". Normalni forumowicze półgłówka romana ignorują.
      • ciach_spaw_benz Re: T-shirt Jaskulskiego 01.06.05, 19:24
        Gość portalu: XXXL napisał(a):

> Roman to zwykły dupek, opłacany przez płockich, czerwonych mafiosów

A kim Ty jesteś skoro masz wiedzę, że Roman_J jest opłacany??? Uczestniczyłeś w
        negocjacjach???
        • Gość: . Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:34
          co ciebie to obchodzi berecie
          • ciach_spaw_benz Re: T-shirt Jaskulskiego 01.06.05, 19:35
            Gość portalu: . napisał(a):

> co ciebie to obchodzi berecie

na dużo Ci odwagi nie starczyło, buehehehhehehe
      • roman_j Re: T-shirt Jaskulskiego 01.06.05, 20:07
        Gość portalu: XXXL napisał(a):

> Normalni forumowicze półgłówka romana ignorują.

Ty najwyraźniej mnie nie ignorujesz, więc witaj w gronie nienormalnych. :-)))))
    • Gość: wawiak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:50
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wawiak Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:52
        zreszta- moze jednak nie...ta fotka ....
    • polsilver Re: T-shirt Jaskulskiego 02.06.05, 13:00
      Roman, nie daj się wciągać w dysusję z kimś, kto nie zasługuje na odpowiedź,
      poza tym piszesz w większości przypadków z jedną i tą samą osobą, która ma
      problem z ustaleniem swojego podpisu.
    • Gość: ms Re: T-shirt Jaskulskiego IP: 193.59.95.* 03.06.05, 07:44
      Witam. Od jakiegoś czasu śledzę opinie na temat ROMANA. Niektóre rzeczy są
      prawdą niektóre fałszem . Znam go ponieważ przez pięć lat razem studiowaliśmy
      na budynkach.
      Romana zawszę będę wspominał jako małego ubranego w niebieski sweter z
      podwiniętymi na 15 cm dżinsami chłopczyka który liże tyłek OSTREMU. Macie racje
      jest zarozumiały zawsze tak było do pomocy też nie był chętny. Prawdą jest
      jednak że Roman zawsze był mądrą i oczytaną osobą .Wszyscy na roku uważaliśmy
      że swoim umysłem i wiedzą przewyższa większość wykładowców na PW.
      To na tyle
      pozdrawiam.
    • Gość: kama No co pozer! IP: *.c151.petrotel.pl 13.06.05, 07:55
      No co pozer. Lubi Prousta hahaha
    • Gość: maniek Re: T-shirt Jaskulskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:20
      roman, przyznaj się jesteś prawiczkiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka