Dodaj do ulubionych

Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie

IP: *.c156.petrotel.pl 13.06.05, 17:38
Fiłoniuk znowu kręci!!Co ciekawe, to tym razem z burmistrzem Wyszogrodu.
Ciekawe czym się mu zasłużył, że dostał za darmo wartościowy teren od
gminy.Czy to przypadkiem nie jest niegospodarność!!! A kto zapłacił za ten
chybiony pomysł? Pewnie znowu my, członkowie spółdzielni. Co na to nasza rada
nadzorcza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzen Re: Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie IP: 80.51.224.* 14.06.05, 21:25
      To chyba jednak burmistrz kręci jakiś numer!!! Namawiał, zmuszał, a na końcu dał
      za darmo kawał gminnej ziemi akurat Fiłoniukowi!!! Myślę, że powinien się tym
      zainteresować prokurator. Toć tu widać jakiś przekręt na kilometr!!!
      • Gość: bridge Re: Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:17
        Myślę że dom powstanie i to będzie najlepsza odpowiedż. Jak dotąd Fiłoniuk w
        budowach się nie pomylił ,myślę że i tu tak będzie.
    • Gość: Wiktor Re: Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:51
      a wsparcia Celińskiego tam nie było?!
      • Gość: dudi Re: Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 06:25
        Fiłoniuk od dawna kręci z Celińskim. Jak w Płocku stawiano Levi'sa to
        głównym "projektantem" był fiłoniuk. Polegało to na tym że jak Krupińscy
        postawili scianę bo im w danym miejscu pasowała to Fiłonuk leciał, robił obmiar
        i nanosił na plany.
    • Gość: Olo Re: Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie IP: *.ppp.eranet.pl 17.06.05, 11:01
      Fiłoniuk, Celiński, Krawczyk - cały czas nas rolują, a my jak krowy idziemy na
      rzeź. Przecież to widać gołym okiem, że całe to towarzystwo -teraz z SDPL
      jedynie ciągnie z nas ciężką kasę, ma zwykłych członków spółdzielni w dupie i
      jeszcze szykuje się do wyborów. Ja sama słyszałam, jak różne osoby tytułują
      Fiłoniuka Prezydentem Płocka, a on sam mówił, że to dopiero za kilka miesięcy,
      a wcześniej żonkę pchniemy na posła!!! Ale jego niedoczekanie!!! Dobre sobie,
      budynek zostanie oddany w przyszłym roku, a więc ta inwestycja będzie trwała
      łacznie chyba ze cztery lata!!! Gdzie tu efektywność??? Oczywiście, za to
      wszystko zapłacą zwykli ludzie. A swoją drogą, to ciekawe, po ile będą te
      mieszkania, bo coś mi się wydaje że buduje je Vectra. Dziwny, ale cały czas ten
      sam zaklęty układ: Fiłoniuk,Celiński,Krawczyk, Vectra. Ale mam nadzieję, że już
      niedługo i na to znajdzie się skuteczne lekarstwo. Pozdrawiam
      wszystkich.
      • Gość: dudi Re: Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:14
        Fiłoniuk to palant, który co wybory startuje do Rady Miasta i go nie wybierają,
        pamiętam jak latał po osiedlu i sadził krzewy bo myślał że go ludzie wybiorą z
        Partii Zielonych. Wszyscy się z niego nabijali.
        • Gość: dudi Re: Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:15
          a przepraqszam zapomniałem zadać pytanie z czego tym razem Fiłoniuk startuje ??
        • Gość: Arsen Re: Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie IP: *.ppp.eranet.pl 17.06.05, 15:05
          Coś mi się wydaje, że Fiłoniuk kiedyś startował nawet do parlamentu z grupy
          biznesowej forsowanej przez Krawczyka pod nazwą "Unia Mazowiecka" . Liczyli
          widać frajerzy, że pomylą ich z ówczesną Unią Wolności i coś ugrają, ale
          skończyło się tylko na wspólnym zdjęciu na tle parlamentu. Teraz podobno
          przymierza się do startu z SDPL plus UP. Fiłoniuk na Prezydenta Płocka,
          Szubstarski i Danuśka Fiłoniuk na posłów, a R.Ostrowski do rządu na ministra
          zdrowia!!! Generalnie faktycznie ma niefart polityczny. Zawsze startuje z tych
          ugrupowań, które następnie przegrywają. Ale jak mówi, trzeba grać na loterii,
          żeby wygrać. Tak naprawdę jest mu wszystko jedno, byle się dorwać do źłoba i
          dalej chapać.
    • Gość: Holms Re: Chybiona inwestycja w Wyszogrodzie IP: *.c156.petrotel.pl 20.06.05, 16:53
      Chyba coś w tym jednak jest nie tak. Dzisiaj pisze o tej inwestycji NTP.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka