Dodaj do ulubionych

Zapnij pasy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:40
a jeżeli mam zaświadczenie od własciwego lekarza o możliwości jazdy bez pasów
ze względu na stan pooperacyjny, to czy jest to honorowane? mam 1 grupę
inwalidzką
Obserwuj wątek
    • Gość: Leo Re: Zapnij pasy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.09.05, 08:31
      30 kierowców ???????
      Średnio co 4-5 kierowca jezdzi bez zapietych pasow. Policja chyba tylko z 15
      minut kontrolowala to wykroczenie !
      • Gość: Dymek Re: Zapnij pasy IP: *.c155.petrotel.pl 22.09.05, 10:10
        A Tobie przeszkadza że tylko tylu złapali? Z policji jesteś??? Ja też jeżdzę
        bez pasów i mi z tym dobrze a jak Ty wolisz zapinac to zapinaj!
        • Gość: klaus Re: Zapnij pasy IP: *.c151.petrotel.pl 22.09.05, 13:12
          pewnie dla szpanu nie zapinasz nie:)
          W takich np. Niemczech jak jest przepis to ci co go nie przestrzegaja to
          wiesniaki. A w Polsce wiesniak ten co zapina:( ZAŚCIANEK EUROPY, PROWINCJA
          • Gość: kobitka Re: Zapnij pasy IP: *.c157.petrotel.pl 22.09.05, 13:19
            Dla nie bezpieczeństwo moje i mojej rodziny jest na pierwszym miejscu. Zawsze
            zapinam pasy, czy jade jeden kilometr, czy sto! A wsiadając z dzieckiem do
            samochodu, nigdy bym nie pozwoliła, by nie siedziało w foteliku. Jeżdżę
            ostrożnie (co nie znaczy że się "wlokę"), ale zawsze może trafić się idiota
            (czyt. wariat drogowy), który nie przestrzega przepisów i może we mnie uderzyć.
            Ludzie zapinajcie pasy, wasze życie i zdrowie w waszych rękach!
    • Gość: :> Re: Zapnij pasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:10
      to chyba moja osobista sprawa czy mam zapiete pasy czy nie! przez niezapiete
      pasy nie stwarzam przeciez zagrozenia na drodze wiec dlaczego ktos mi nakazuje
      cos czego ochoty nie mam robic! moje zdrowie, moje zycie, moj problem! niedlugo
      zaczna kontrolowac czy rano lykam witaminy! bosh!
      • Gość: Misieek Re: Zapnij pasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:43
        No niby tak, ale jak masz zapiete pasy to jest wieksza szansa że przeżyjesz i
        odniesiesz mniejsze obrażenia. Jak odniesiesz mniejsze obrażenia to mniej
        państwowej kasy pójdzie na Twoje leczenie.
      • Gość: Misieek Re: Zapnij pasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:44
        Z drugiej strony jak nie zapniesz to nie bedzie kosztów leczenia:)
        • Gość: aabc Re: Zapnij pasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:47
          Kontrolę powinni zacząć od własnych radiowozów - w 90% jeżdżą bez pasów i jadą
          normalnie, a nie w akcji.
    • Gość: zapnij Re: Zapnij pasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:39
      Zapnij pasy
      • sawrojek Re: Zapnij pasy 08.05.06, 22:33
        ja bez pasów nie mam odwagi.Kiedys mój kumpel zostawił zęby na kierownicy a
        zabki sztuczne drogie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka