Gość: Widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:40 Nie udało się w wyborach, czy co. Wszędzie cię pełno Kasiu.Poluzuj. nie jestem liberałem gospodarczym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_lityk89 Re: Do polityka 27.09.05, 13:02 Pomyłka, nie jestem Kasią Ludwiczak, a tylko jej znajomym (i to dawnym). A swoją drogą, to tak naprawdę nie ma tragedii - PIS wygrał i będzie współpracował z PO. Szkoda tylko, że nie będzie wprowadzony podatek liniowy, ale jeżeli Społeczeństwo tak zadcydowało, to należy to uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Do polityka 27.09.05, 13:12 po_lityk89 napisał: > Pomyłka, nie jestem Kasią Ludwiczak, a tylko jej znajomym (i to dawnym). rocznik 89? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Do polityka 27.09.05, 13:38 po_lityk89 napisał: > nie, nie mam o wiele lat więcej. nie masz? czyli urodzona po okrągłym stole Odpowiedz Link Zgłoś
po_lityk89 Re: Do polityka 27.09.05, 13:47 :) zdaje się więc, że logiczne myślenie nie jest Twoją domeną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też PO_lityk Re: Do polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:33 PRAWICA RAZEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do polityka Re: Do polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:53 glosowalem na pis ale bardzo zaluje ze kasia ludwiczak nie weszla doo sejmu plocczanie woleli glosowac na tego z wawy i tego drugiego z ciechanowa ty to rozumiesz bo ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Do polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:41 Ten z W-wy jest patriotą, wywalczył nam dzisiejszą Polskę - powinniśmy się cieszyć, że został nadal posłem. GRATULACJE DLA POSŁA - w końcu zdecydowana większość głosowała na niego - USZANUJMY WYBORCÓW "On natchniony i młody był, ich nie policzyłby nikt On im dodawał pieśnią sil, śpiewał, że blisko już świt Świec tysiące palili mu, znad głów unosił się dym Śpiewał, że czas, by runął mur, oni śpiewali wraz z nim Wyrwij murom zęby krat Zerwij kajdany, połam bat A mury runą, runą, runą I pogrzebią stary świat!" Jacek Kaczmarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Do polityka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:05 Dowiedz się czegoś o "tych" z W-wy i z Ciechanowa i dopiero się wypowiadaj. Czy to, że jest się z Płocka wystarczy aby decydować o losach ludzi - jestem przerażona- dobrze, że głosowałeś na PIS, ale mam nadzieję, że stosowałeś inne kryteria wyboru niż miejsce zamieszkania. Mobilność przestrzenna to jeden z priorytetów UE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf ao polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:10 a ty dowiedz sie cos o tych z Płocka Ludwiczak i Pagórek których schizofrenicy nie wybrali bo z Płocka a;le nie omieszkali wybrać Wisniewskiego czyżby elektorat samoobrony był mniej małostkowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globalistka Re: ao polityka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:42 Osiągnęli niezłe wyniki, ale zabrakło mandatów - a to już nie zależy czy sa z Płocka czy nie. Okrąg płocko-ciachanowski jest duży a wszędzie tam są wyborcy, nie tylko w Płocku - powtarzam: CHODZI O INTERESY KRAJU/MAZOWSZA a nie tylko Płocka, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globalistka Re: ao polityka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:45 Osiągnęli niezłe wyniki, ale zabrakło mandatów - a to już nie zależy czy sa z Płocka czy nie. Okrąg płocko-ciachanowski jest duży a wszędzie tam są wyborcy, nie tylko w Płocku - powtarzam: CHODZI O INTERESY KRAJU/MAZOWSZA a nie tylko Płocka, pozdrawiam:) MYŚL GLOBALNIE - DZIAŁAJ LOKALNIE Odpowiedz Link Zgłoś