Gość: plocman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:47 Dzisiaj zwinęli mi radio z samochodu. Przy okazji szybę sukinsyn wywalił. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Jest sens zgłaszać na policję. Może ktoś wie jaka jest znajdywalność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zse Re: Zwinęli radio !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:58 zerowa,i po ryju mozesz pobrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocman Re: Zwinęli radio !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:09 niezwykle cenna rada....:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zse Re: Zwinęli radio !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:32 byłem świadkiem takiego przypadku policja kazała kolesiowi wycofać zgłoszenie albo wysadzą go zaraz obok grupy którą wskazywał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez mi skubneli:-( Re: Zwinęli radio !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 06:27 > Dzisiaj zwinęli mi radio z samochodu. Przy okazji szybę sukinsyn wywalił. > Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Jest sens zgłaszać na policję. Może > ktoś wie jaka jest znajdywalność zglos na policji.ja zglosilem i czekam. na razie nie mam informacji, czy znalezli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazowiec Re: Zwinęli radio !!!! IP: *.c154.petrotel.pl 21.10.05, 10:03 Natychmiast zgłosić podając (masz w gwarancji) markę, typ i numer tego radia. Nie słuchaj głupot i zgłoś. To trudne szukanie ale policjanci mają i tu sukcesy. Zdarza się, że fanty są w komendzie szybciej niż zgłosi o tym pokrzywdzony. Szybę wstawią Ci na Dworcowej. Jest tam specjalny "szklany" servis. No, leć już bo szkoda dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Zwinęli radio !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:05 Jasne - zgłaszaj na pilicję i niech ścigają... Nie słuchaj żadnych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś