Gość: kibic IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.11.05, 19:16 A czemu pan nie napisał o fatalnej organizacji,i o interwencj policji!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodzic Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: 193.59.95.* 25.11.05, 07:40 To nie był turniej tylko farsa. Organizatorzy przynieśli wstyd idei judo i miastu. Artykuł powinien zawierać informację nie tylko o zdobywcach złotych medali alerównież o ilości dzieci, które mimo jedenasto godzinnego oczekiwania nie mogły stoczyć swoich walk dzięki bałaganiarstwu organizatorów. Jestem ojcem jednej z uczestniczek tego "turnieju" i już nigdy więcej nie pozwolę swojemu dziecku na wzięcie udziału w imprezie organizowanej przez Jutrzenkę. WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.c157.petrotel.pl 25.11.05, 09:38 Raczej była to międzynarodowa porażka organizatora togo festiwalu.To co się tam działo zakrawa na horror. Byłem na wielu turniejach ale ten był najgorszy. Zezsmaciliście dobre imie Judo Powinniści pszeprosić wzaszystkich. Cikawe co owas myślą czesi. Rozwiązać ten klub SKANDAL !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:04 napewno bylo nudno bezemnie powinno byc wiecej informacji na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ. Re: Po Międzynarodowym SKANDALU W JUDO!!!!!!!!! IP: *.c148.petrotel.pl 25.11.05, 10:28 Nie wiem kto z dziennikarzy piszących artykuł zachował tak wielką ostrożność w prawdziwości faktów.Jestem wiernym kibicem, a zarazem rodzicem zawodnika startującego w wielu zawodach, między innymi w tych nieszczęsnych które odbyły się 20 listopada.Organizacja była fatalna bez dwuch zdań.Mnie jednak najbardziej przerażają 2 sprawy, a minowicie opieka medyczna ( prawdopodobne uszkodzenie kręgosłupa u zawodnika, a Pani doktor Rybicka ciągnie poszkodowanego za ręce i kręci głową na domiar złego brak kołnierza usztywniającego, powinien zająć się tym prokurator: dla informacji redakcji są zdjęcia robione przez rodziców tego zdarzenia) i pijaństwo niektórych trenerów ( trener Wojciech P.- jechało od niego alkocholem do tego stopnia, że normalnie nie dało się z nim rozmawiać. Interwencja policji była niestety bezcelowa, ponieważ sprawdziła tylko organizatora czyli pana Wróblewskiego pod względem stanu trzeźwości. Kto jest odpowiedzialny za Międzynarodową Farsę - może tym dziennikarze powinni się zająć,a nie pisać zdawkowe wzmianki jak to było pięknie.Po 11 godzinach oczekiwań na zakończenie kabaretu, kabaret na nowo zaczoł bawić. Zabrakło nagród dla uczestników.Nazwiska na dyplomach były poprzekręcane. Kto skasował pieniądze na ten przekręt. Pozdrawiam całe płockie Judo i życzę sukcesów na arenie międzynarodowej. JURZENKO nadziei, gdzie świt twój przeminoł niepostrzeżenie,Gdzie blask światło swoje wygasił. Czy to już zmrok zapada?? Czy to może wódeczka szare komórki Wam zjada!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jutrzenka Re: Po Międzynarodowym SKANDALU W JUDO!!!!!!!!! IP: *.c156.petrotel.pl 25.11.05, 13:12 Tak prawda jest taka że bardzo źle zorganizowane były zawody nic się nie dział zagraniczne ekipy odjechały bo nie mogły patrzeć na te dno ktore zorganizowała Jutrzenka do tych felernych zawodów moj syn trenował w tym kluybie ale po tych zawodach napewno więcej tam nie pojdzie nigdy przepisze go do innego klubu najgorsze jest to że był brak odpowiedzialności trener Wojciech P napewno był pod wpływem alkocholu bo ledwo kleił wypowiedzi brak opieki interwencja Policji wiadome że nic nie wskurali dlaczego bo jeden z trenerów jest wysoko postawioną osobą w Płockej prewqencji Ja osobiście jestem zaszokowany tym co zobaczyłem na tych zawodach poprostu skandal !!! redaktor ktory napisał ten artyk. musi mieć Nie poukładane w głowie bardziej od oraganizatorów tego dna !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.c154.petrotel.pl 25.11.05, 16:05 Trenerzy z Jutrzenki powinniście zrobić Rachunek Sumienia i przyznać się do porażki.Nie sztuka odfajkować zawody i mieć wszystko w tylnej części ciała. Było jak w cyrku ,tylko z tą różnicą ,że w cyrku dzieci mogą się pośmiać i obejrzeć ciekawe wysępy a u WAS ,obraz nędzy i rozpaczy.Szkoda że gość z Teleekspresu był na samym początku ,bo cała POLSKA rozczarowałaby się ogłądając Mędzynarodowy Festiwal Judo przez was organizowany.A tak na marginesie to wam trenerom przydałoby się osobiście zdrowego sportu bo na Zdrowych nie wygłądacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł He,he,he. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:34 Nie przesadzajcie nie było tak zle.Ja byłem uczestnikiem tych zawodów, poza tym co jest napisane we wcześniejszych postach to reszta była ok.Chyba tylko od siebie dodam, że znowu byłem zajebiście głodny bo nawet automat z batonami się skończył, a tym razem grześków nie było.He,he,he. Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.c154.petrotel.pl 25.11.05, 16:32 Zgadzam się z poprzednią opinią.Czarna chmura wisi nad Jutrzenką,na tych zawodach dali plamę organizacyjną.Powinni w ramach przeprosin zoorganizować dzieciakom zabawę Andrzejkową lub choinkową.POwinni nad tym pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik i kibic Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.c154.petrotel.pl 25.11.05, 16:43 Bardzo żałuje że taka poważna gazeta której jestem zagożałym czytelnikiem pisze o takim dnie jakim był ten festiwal. Pozdrowienia dla całej redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.c151.petrotel.pl 25.11.05, 20:11 to nie był festiwal tylko największe dno jake widziałem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic_uczestnika Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:58 kicha totalna fatalna organizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były zawodnik Re: trochę historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:13 Dawno, dawno temu, a może całkiem niedawno, gdzieś bardzo daleko, a może całkiem blisko, w pewnym mieście była sobie pewna sekcja judo. Prowadził ją pewien trener.Charakteryzował się nie tylko znakomitym podejściem do dzieci i młodzieży, ale również potrafił organizować różnego rodzaju imprezy promujące judo w owym mieście .Pomimo trudności z wieloma nieżyczliwymi włodarzami, z wieloma przeprowadzkamu, tułając się po wielu salach gimnastycznych udawało się sekcję utrzymywać przy życiu. To dzięki niemu właśnie sekcja nawiązała kontakty z różnymi klubami z zagranicy , przez co dzieciaki mogły jechać np. do Dani na obozy, a duńczycy mogli przyjechać do tego miasta.Wtedy tez były organizowane zawody międzynarodowe. I nigdy, przenigdy nie było takiego skandalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były zawodnik Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:41 Dawno, dawno temu, a może całkiem niedawno, gdzieś bardzo daleko, a może całkiem blisko, w pewnym mieście była sobie pewna sekcja judo. Prowadził ją pewien trener.Charakteryzował się nie tylko znakomitym podejściem do dzieci i młodzieży, ale również potrafił organizować różnego rodzaju imprezy promujące judo w owym mieście .Pomimo trudności z wieloma nieżyczliwymi włodarzami, z wieloma przeprowadzkamu, tułając się po wielu salach gimnastycznych udawało się sekcję utrzymywać przy życiu. To dzięki niemu właśnie sekcja nawiązała kontakty z różnymi klubami z zagranicy , przez co dzieciaki mogły jechać np. do Danii na obozy, a duńczycy mogli przyjechać do tego miasta.Wtedy tez były organizowane zawody międzynarodowe. I nigdy, przenigdy nie było takiego skandalu.Problemy zaczęły się w momencie, gdy sekcja trafiła pod skrzydła Jutrzenki.Na poczatku to były nieduze zgrzyty, później było tylko coraz gorzej.Wtedy tez szefem był pan W.I sekcja judo była jego solą w oku.Diałania między innymi pana W. spowodowały wycofanie się z pracy trenerskiej tego trenera. Jutrzenka z W. na czele mogła odetchnąc, bo człowiek, który poświecał każdy swój wolny czas tej dyscyplinie i wiercił w brzuchu dziury o pieniądze na sekcję wreszcie usunął się w cień. Za rok płockie judo obchodzi 30 lecie istnienia.I myślę, że Jutrzenka będzie chciała hucznie obchodzić to 30-lecie. A ja jestem pewien, ze ów trener , który zaszczepił w tym mieście judo zostanie zapomniany.Że nawet nie zostanie zaproszony na te obchody, mimo że trenerzy, którzy prowadza obecne sekcje są jego wychowankami i w mniejszym lub większym stopniu przeszli przez jego ręce. Przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były zawodnik Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:06 Ciekaw jestem, kto jeszcze pamięta osobę trenera Stanisława Kacprzyckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
idol3 Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo 28.11.05, 19:46 uwazam ze turniej byl przeprowadzony na wysokim poziomie choc byly niedociagniecia.Ale rozsiewane plotek przez rozgoryczonego tatusia którego dziecko przegralo walke to nieporozumnienie.Dostalem zaproszenie jako przedstawiciel urzedu miasta i chyle czola przed organizatorami.UCZCIE SIE OD NICH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
idol3 Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo 28.11.05, 20:02 Intelekt ludzi piszacych te opinie mówi sam za siebie sa na poziomie przedszokala.Kazdy by chcial przyjechac wziasc medal i jechac do domu-- smieszne!!!rodzice wescie sie w garsc i dorosnijcie bo jestescie glupsi niz dzieci.Moje dziecko trenuje nie w jutrzence i nie uwazam zeby te zawody byly zle!!Zapytajcie naszego trenera Leszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judofan Re: Po Międzynarodowym Festiwalu Judo IP: *.c157.petrotel.pl 28.11.05, 20:26 moje zdanie ejst takie ze byly niedociagniecia ale badz co badz moje dziecko jest zadowolone po turnieju a dodam ze nie reprezentowalo barw jutrzenki tak wiec bardzo sie ciesze ze ten turniej sie odbyl i oby sie odbywal zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: również fan były zawodnik i ojciec trenującego dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan judo Re: były zawodnik i ojciec trenującego dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:32 1. Do człowieka który reprezentuje miasto. Jeżeli te zawody były udane to zastanawiam się jak znalazłeś się w urzedzie.Jeżeli tak właśnie reprezentujesz miasto jak te zawody były udane, to mam wrażenie, że jesteś wielką pomyłką, a nie chcę pisać wyrazów uważanych za nie cenzuralne.Wiem jak organizuje się zawody i wiem, że teraz to nie były drobne nie dociągnięcia.Smieszny jesteś i powinni cię wylać za brak nie tylko rozumu ale i ewidentną ślepote. 2. Do rodzica którego dzicię było zadowolone. Mój syn zdobył medal i wcale nie był zadowolony, bo czekał do godziny 16.00 na swoją pierwszą walkę, był głodny bo nie było co zjeść i załamywał się tym, że ci starsi to już poszli do domu a on jeszcze nawet nie miał 1 walki. Wszyscy jesteście wielkimi rozumami jak trzeba bronić tonącej dupy pijanego klubu.Ty urzedasie pewnie maczałeś swoje brudne paluchy w rozdzielaniu kasy, a teraz nie weźmiesz swojej doli.Bo utoneli. Popieram gościa który pisał o Stasiu. Kacper jaki jest to wszyscy wiemy, ale gdyby nie on to może Judo znalibyśmy z telewizji. Pamietajmy o pionierach i nie powtarzajmy SKANDALI jak to ktoś napisał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś