Dodaj do ulubionych

Osoby posiadające login

04.05.06, 16:42

Czy na forum powinny wpisywać się jedynie osoby posiadające login
(konto e-mailowe na GW) ??

----------

Pozdrawiam
Grzegorz

Zapraszam na:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12222&w=37810057
Obserwuj wątek
    • Gość: jestem za Re: Osoby posiadające login IP: *.c242.petrotel.pl 04.05.06, 16:43
      tak jest, godna pochwały propozycja
    • Gość: Werdan Re: Osoby posiadające login IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:48
      Nie wiem czy jest sens.
      Konto na Gazecie mozna stworzyc w minute.

Wydaje mi sie, ze to nic nie da.
    • Gość: Gregor Re: Osoby posiadające login IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:56
      Absolutnie sie nie zgadzam. Po pierwsze każdy może założyć sobie konto na GW i to nie jest problem, także jak już ktoś napisał byłoby to bez sensu, a po drugie byłaby to jakaś dziwna selekcja. Mi nie jest potrzebne konto na GW i niemógłbym sie wypowiadać na forum, chyba że GW chce sobie natłuc nieużywanych kont.
      • Gość: Werdan Re: Osoby posiadające login IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:06
        Popieram przedmowce calkowicie. Pisanie na forum tylko przez zalogowanych uzytkownikow byloby zmorą dla Gazety.
        • Gość: Funiasty Re: Osoby posiadające login IP: *.c241.petrotel.pl 05.05.06, 08:52
          Gość portalu: Werdan napisał(a):

> Pisanie na forum tylko przez zalogowanych uzytkownikow byloby zmorą dla
          Gazety.

co Ty taki troskliwy o gazete? pracownik????
    • Gość: ipo Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:52
      na taki pomysł mógł wpaść tylko człowiek o totalitarnych pogladach
      chęć ograniczenie wolności słowa jest cechą wyróżniająca takich ludzi
      • Gość: menel Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:01
        Nie mam konta i adresu e-mail na portalu GW i czuję się nieskrępowany w swoich
        wypowiedziach, krytycznych również w stosunku do GW, zwłaszcza do autorów
        płockiej redakcji. Staram się wypowiadać swoje sądy i opinie tak, aby nikogo
        nie obrażać i nie być ciągany z tego tytułu po sądach.
      • Gość: duduś Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:02
        a co to zmieni, przecież Gazeta Wyborcza i tak wie kto pisze i z jakiego
        komputera, zmieni sie tylko to że nie będzie mozna pisaćz pod wielu nicków, bo
        przecież nie każdemu będzie się chciało ciągle zakładać nowe konta.
        • g.dziwota Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? 04.05.06, 18:13
          Gość portalu: duduś napisał(a):

> a co to zmieni, przecież Gazeta Wyborcza i tak wie kto pisze i z jakiego
          > komputera, zmieni sie tylko to że nie będzie mozna pisaćz pod wielu nicków, bo
          > przecież nie każdemu będzie się chciało ciągle zakładać nowe konta.

Chodzi też o zapychanie forum
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=40964096
          • Gość: Werdan Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:38
            > Chodzi też o zapychanie forum
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=40964096

Czy moglbys mi wyjasnic, jaka jest roznica miedzy utworzeniem 50 glupich watkow pod roznymi nickami lub pod utworzonym wczesniej kontem na Gazecie?
            Bo nie kumam ...

www.plock24.pl - Fotogaleria miasta Płocka
            • Gość: gość portalu Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:45
              W momencie kiedy jesteś zalogowany masz opcje ignorowania niechcianych osob. Nie
              pokazują ci sie wtedy po prostu ich wpisy (niestety odpowiedzi do ich wpisow juz
              tak). Podejrzewam ze watek zalozony przez ignorowana osobe bylby wogole
              niewidoczny. Pewnosci niestety nie mam.
        • Gość: rem zalogowac,zabetonować,ścigać sądownie za wpisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:13
          tu i tak nic ciekawego sie nie dzieje,
    • Gość: sdf dziwota, załóż sobie kaganiec a nie wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:50
      przyzwyczajony do niewoli niewolnik sam żąda ograniczenia wolności słowa,
      • Gość: Babaa Re: popieram grzegorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:11
        Na niektorych forach GW tylko osoby zalogowane mogą zakładać wątek. Takie
        rozwiązanie może chociaż częściowo ograniczyć śmietnik, nie ma też
        ciągłego ,,zapychania" forum.
        Popieram Grzegorza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka