g.dziwota 04.05.06, 16:42 Czy na forum powinny wpisywać się jedynie osoby posiadające login (konto e-mailowe na GW) ?? ---------- Pozdrawiam Grzegorz Zapraszam na: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12222&w=37810057 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jestem za Re: Osoby posiadające login IP: *.c242.petrotel.pl 04.05.06, 16:43 tak jest, godna pochwały propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werdan Re: Osoby posiadające login IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:48 Nie wiem czy jest sens. Konto na Gazecie mozna stworzyc w minute. Wydaje mi sie, ze to nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Osoby posiadające login IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:56 Absolutnie sie nie zgadzam. Po pierwsze każdy może założyć sobie konto na GW i to nie jest problem, także jak już ktoś napisał byłoby to bez sensu, a po drugie byłaby to jakaś dziwna selekcja. Mi nie jest potrzebne konto na GW i niemógłbym sie wypowiadać na forum, chyba że GW chce sobie natłuc nieużywanych kont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werdan Re: Osoby posiadające login IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:06 Popieram przedmowce calkowicie. Pisanie na forum tylko przez zalogowanych uzytkownikow byloby zmorą dla Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funiasty Re: Osoby posiadające login IP: *.c241.petrotel.pl 05.05.06, 08:52 Gość portalu: Werdan napisał(a): > Pisanie na forum tylko przez zalogowanych uzytkownikow byloby zmorą dla Gazety. co Ty taki troskliwy o gazete? pracownik???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipo Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:52 na taki pomysł mógł wpaść tylko człowiek o totalitarnych pogladach chęć ograniczenie wolności słowa jest cechą wyróżniająca takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:01 Nie mam konta i adresu e-mail na portalu GW i czuję się nieskrępowany w swoich wypowiedziach, krytycznych również w stosunku do GW, zwłaszcza do autorów płockiej redakcji. Staram się wypowiadać swoje sądy i opinie tak, aby nikogo nie obrażać i nie być ciągany z tego tytułu po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:02 a co to zmieni, przecież Gazeta Wyborcza i tak wie kto pisze i z jakiego komputera, zmieni sie tylko to że nie będzie mozna pisaćz pod wielu nicków, bo przecież nie każdemu będzie się chciało ciągle zakładać nowe konta. Odpowiedz Link Zgłoś
g.dziwota Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? 04.05.06, 18:13 Gość portalu: duduś napisał(a): > a co to zmieni, przecież Gazeta Wyborcza i tak wie kto pisze i z jakiego > komputera, zmieni sie tylko to że nie będzie mozna pisaćz pod wielu nicków, bo > przecież nie każdemu będzie się chciało ciągle zakładać nowe konta. Chodzi też o zapychanie forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=40964096 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werdan Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:38 > Chodzi też o zapychanie forum > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=40964096 Czy moglbys mi wyjasnic, jaka jest roznica miedzy utworzeniem 50 glupich watkow pod roznymi nickami lub pod utworzonym wczesniej kontem na Gazecie? Bo nie kumam ... www.plock24.pl - Fotogaleria miasta Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Osoby posiadające login, o co chodzi? IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:45 W momencie kiedy jesteś zalogowany masz opcje ignorowania niechcianych osob. Nie pokazują ci sie wtedy po prostu ich wpisy (niestety odpowiedzi do ich wpisow juz tak). Podejrzewam ze watek zalozony przez ignorowana osobe bylby wogole niewidoczny. Pewnosci niestety nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem zalogowac,zabetonować,ścigać sądownie za wpisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:13 tu i tak nic ciekawego sie nie dzieje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf dziwota, załóż sobie kaganiec a nie wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:50 przyzwyczajony do niewoli niewolnik sam żąda ograniczenia wolności słowa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babaa Re: popieram grzegorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:11 Na niektorych forach GW tylko osoby zalogowane mogą zakładać wątek. Takie rozwiązanie może chociaż częściowo ograniczyć śmietnik, nie ma też ciągłego ,,zapychania" forum. Popieram Grzegorza. Odpowiedz Link Zgłoś