Gość: realista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:12 wolalbym zeby kasa z miasta szła na takie cele niz na cyganskie noce.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jonquil Re: Po wystawie psów IP: 193.59.95.* 05.06.06, 06:55 Wystawa organizowana jest za pieniądze Związku Kynologicznego, który je ma ze składek członkowskich. Od czasu do czasu znajdzie się jakiś sponsor (np. miasto), który coś dorzuci do tej puli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Po wystawie psów IP: *.c240.petrotel.pl 05.06.06, 07:43 Brawo! Może taka impreza będziecorocznie w Gostyninie Zdroju? Niech sie to miasto promuje całą gębą nareszcie. Budzić sie z letargu! Wychodzić zza dupia. Budować i organizować wreszcie ten Gostynin Zdrój, uzdrowisko w centrum Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Po wystawie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:04 A ja chcę bardzo pochwalić policję gosstynińską za bardzo ładną organizację przy rozładowaniu tego korka. Gdyby nie oni to jechałoby się ten odcinek 2 godziny a nie pół. Odpowiedz Link Zgłoś
mmajgosia Re: Po wystawie psów 07.06.06, 12:38 A ja chcę wiedzieć dlaczego ta wystawa wywędrowała z Płocka. Przecież planowano ją zorganozować w Płocku. Co na to władze Płocka i kierownictwo obiektów, na których miała odbyć się wystawa? Panie Prezydencie! - kolejna ciekawa impreza emigruje z Płocka dzięki indolencji niektórych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pekińczyk Re: Po wystawie psów IP: *.c158.petrotel.pl 07.06.06, 12:46 Ależ w Płocku także może byc. Np. Ogólnopolska Wystawa Psów Obronnych, lub Pasterskich, lub Jamników, ale, przepraszam, jamniki to przecież nie psy - to jamniki. Ale zostały jeszcze "foxtroty" wszelkiej maści, dogi, i różne myśliwskie czy pokojowce, a nawet harty i ogary itd... Ile chcesz. nawet wielorasowce. Też piekne. Pieski przyprowadzą swoje panie i będzie przy okazji Rewia Mody> A Gostynin, ma wielką przyszłość. Ta rewia to Rewia Piesków Uzdrowiskowych (awansem), hehehe. A więc nie zazdrość, a miej więcej luzu. Hau, hau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Po wystawie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:17 W Płocku powinna się odbywać wystawa pudli - wszak to relatywnie najbardziej inteligentne psy. Wystawa ta mogłaby mieć nawet dwie edycje: wiosenną i jesienną. Stanowiłaby doskonałą okazję do prezentacji na wybiegu lini i kondycji właścicieli po zimie oraz urody, opalenizny i linii, nie wspominając o szyku, właścicielek po wakacjach. PS. oznaki i przejawy inteligencji pudli już kiedyś wykładałem tutaj, ale powtórzę, bo może umknęło uwadze. Pudle są 3-5, w porywach do 10 razy inteligentniejsze od właścieli, zwłaszcza właścicielek. Odpowiedz Link Zgłoś