Dodaj do ulubionych

Po wystawie psów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:12
wolalbym zeby kasa z miasta szła na takie cele niz na cyganskie noce..
Obserwuj wątek
    • Gość: jonquil Re: Po wystawie psów IP: 193.59.95.* 05.06.06, 06:55
      Wystawa organizowana jest za pieniądze Związku Kynologicznego, który je ma ze
      składek członkowskich. Od czasu do czasu znajdzie się jakiś sponsor (np.
      miasto), który coś dorzuci do tej puli.
    • Gość: sąsiad Re: Po wystawie psów IP: *.c240.petrotel.pl 05.06.06, 07:43
      Brawo! Może taka impreza będziecorocznie w Gostyninie Zdroju?
      Niech sie to miasto promuje całą gębą nareszcie. Budzić sie z letargu!
      Wychodzić zza dupia. Budować i organizować wreszcie ten Gostynin Zdrój,
      uzdrowisko w centrum Polski.
    • Gość: widz Re: Po wystawie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:04
      A ja chcę bardzo pochwalić policję gosstynińską za bardzo ładną organizację
      przy rozładowaniu tego korka. Gdyby nie oni to jechałoby się ten odcinek 2
      godziny a nie pół.
    • mmajgosia Re: Po wystawie psów 07.06.06, 12:38
      A ja chcę wiedzieć dlaczego ta wystawa wywędrowała z Płocka. Przecież planowano
      ją zorganozować w Płocku. Co na to władze Płocka i kierownictwo obiektów, na
      których miała odbyć się wystawa? Panie Prezydencie! - kolejna ciekawa impreza
      emigruje z Płocka dzięki indolencji niektórych osób.
      • Gość: Pekińczyk Re: Po wystawie psów IP: *.c158.petrotel.pl 07.06.06, 12:46
        Ależ w Płocku także może byc. Np. Ogólnopolska Wystawa Psów Obronnych, lub
        Pasterskich, lub Jamników, ale, przepraszam, jamniki to przecież nie psy - to
        jamniki. Ale zostały jeszcze "foxtroty" wszelkiej maści, dogi, i różne
        myśliwskie czy pokojowce, a nawet harty i ogary itd... Ile chcesz. nawet
        wielorasowce. Też piekne. Pieski przyprowadzą swoje panie i będzie przy okazji
        Rewia Mody>
        A Gostynin, ma wielką przyszłość. Ta rewia to Rewia Piesków Uzdrowiskowych
        (awansem), hehehe.
        A więc nie zazdrość, a miej więcej luzu. Hau, hau!
        • Gość: menel Re: Po wystawie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:17
          W Płocku powinna się odbywać wystawa pudli - wszak to relatywnie najbardziej
          inteligentne psy.
          Wystawa ta mogłaby mieć nawet dwie edycje: wiosenną i jesienną. Stanowiłaby
          doskonałą okazję do prezentacji na wybiegu lini i kondycji właścicieli po zimie
          oraz urody, opalenizny i linii, nie wspominając o szyku, właścicielek po
          wakacjach.

PS. oznaki i przejawy inteligencji pudli już kiedyś wykładałem tutaj, ale
          powtórzę, bo może umknęło uwadze.
          Pudle są 3-5, w porywach do 10 razy inteligentniejsze od właścieli, zwłaszcza
          właścicielek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka