Dodaj do ulubionych

Tumska bez rekompensaty

25.07.06, 22:13
Władze z PiS-u nie mogą przecież wspierać krwiożerczych kapitalistów. Niech
się cieszą, że dołożą im domiaru (bo nie mogą). Ale może i na to przyjdzie
czas. Na razie na tapecie Parlamentu jest przymusowa nacjonalizacja, a 22
lipca o włos nie został znów świętem. PRL wraca jako swoja karykatura
wprowadzana w życie rękami tych, którzy chlubią się, że z nim walczyli. :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: :) wakacje są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:35
      i duża ilość mieszkańców wyjechała poza miasto tego juz pan radny Wiesław Kossakowski nie dostrzega. No tak ale wybory tuż tuż więc trzeba zacząć propagande wyborczą
      • Gość: PL Re: wakacje są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 01:32
        ...a rzecznik SLD im przyklaskuje.
      • Gość: ikS Re: wakacje są IP: *.mormegil.eu.org / *.eu.org 26.07.06, 07:37
        Tak, moze i wakacje są, ale z drugiej strony w wakacje wiecej ludzi wychodzi
        tez z domów. Wiec argument o tym ze wszyscy nagle wyjechali jest trochę głupi..
        • Gość: Gna Re: wakacje są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:55
          Jak to więcej ludzi wychodzi z domów? U mnie jest 5 osób i tak samo wychodzimy na zakupy zimą i latem.
    • Gość: klient Re: Tumska bez rekompensaty IP: *.c158.petrotel.pl 26.07.06, 08:18
      Remont Tumskiej to wspaniała okazja na urlop. Handlowcy wykorzystujcie okazję.
    • Gość: Andrzej Re: Tumska bez rekompensaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:58
      Kossakowski to czerwony żul, który i tak nie zostanie radnym.
    • enaka Re: Tumska bez rekompensaty 26.07.06, 10:48
      Pan z Blikle naprawde moglby sie troche postarac, by przyciagnac klientow. Tuz
      obok ma swoja siedzibe Cukiernia Wiedenska, ktora raczej nie narzeka na brak
      klientow.
      Moze to dlatego, ze sprzedaja oni lepsza ciastka, ktore kosztuja tyle samo, a
      czasem nawet mniej? A moze prosciej jest zwrocic sie do panstwa i
      powiedziec "daj"?
      • Gość: maj_owy Re: Tumska bez rekompensaty IP: *.cl.ad / *.computerland.pl 26.07.06, 11:17
        no prosze.. obroty im spadły.. tragedyja!
        a co będzie jak już remont zostanie zakończony?
        obroty:
        a) pozostaną na niższym poziomie (o 30-50%)
        b) powróca do poziomu 100% (czyli poprzedzającego remont)
        c) wzrosną o minimum 30% (odnowiona ulica przyciągnie rzesze turystów) ??

A pan Kossakowski niech zamilknie
        Martwi sie o własicicieli kamienic na najdroższej ulicy w mieście...
        To jest dopiero tragedia... ://
        • Gość: z Płocka jak to sld dba o handlarzy IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 26.07.06, 13:28
          nie będę przypominał jak sld za swojej kadencji przy pomocy policji i straży
          miejskiej walczyła z handlem. Takiej obłudy jak robi kossakowski-były
          aparatczyk partyjny dawno nie widziałem
          • Gość: JAN Re: jak to sld dba o handlarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:37
            ciekawe czy sklepikarze bedą oddawać nadmiar zysków dzięki nowej oprawie ulicy :/
            • Gość: boba Re: jak to sld dba o handlarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:46
              Byłam wczoraj na spacerze na Tumskiej wrażenie brudno ,wykonanie fe .Kostka
              krzywo położona czułam się niekomfortowo a handlarze niech pouszczelniają te
              butle gazowe bo jak przyjdzie pora dogrzewania sklepow to znow zacznie się ten
              okropny fetor gazu w sklepach cos okropnego
              • Gość: gość Re: jak to sld dba o handlarzy IP: 212.160.158.* 27.07.06, 16:01
                Boba nie wiedziałem że jesteś inżynierem budownictwa z uprawnieniami. A ten
                smród z butli to poprostu gazy ale z twojego odbytu.

Po co ja to czytam? Tu są sami onaniści którzy zamiast być z rodziną walą konia
                przy klawiaturze. Forumowicze startujcie na radnych lepszych ekspertów niż wy
                nie ma!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka