Dodaj do ulubionych

Mostem w styczniu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:04
Jeżeli radna idzie na spotkanoe z mieszkańcami żeby dowiedzieć się o
przebiegu inwestycji w mieście mając dostęp do pełnej informacji
przysługującej z racji sprawowanego mandatu to znak że elektorat powinien się
wreszcie obudzić ze snu polarnego niedżwiedzia
Obserwuj wątek
    • roman_j Mostem w styczniu 16.08.06, 23:07
      Pan prezydent broniąc etapowej metody budowy dojazdów do mostu i wspominając o
      skromnych mozliwościach budżetu miasta zapomniał dodać, że kolejny etap budowy
      dojazdów mógłby już trwać i to za pieniądze spoza budżetu miasta. NIestety,
      dzięki "sprawności" jego podwładnych mamy to, co mamy, czyli górę, która rodzi
      mysz. :-))
    • Gość: do plocka Re: Mostem w styczniu IP: *.c243.petrotel.pl 16.08.06, 23:37
      ona tam poszla zeby pan prezydent nie wciskal beszczelnie i bezkarnie kitu
      takim cwaniakom jak ty
      trzymaj sie plocek jeszcze zostalo tobie dwa miesiace, a potem na te
      niedzwiedzie wybierz sie
      pozdro
      • Gość: plocek Re: Mostem w styczniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:08
        Ona tam poszła bo przykleiła się do oślej ławki z dietą Ch..j ją obchodzi most
        Zaczęła się kampania wyborcza i walka o przetrwanie Młodych do rady a nie
        starych niereformowalnych pezetpeerowców sxczekających na wiecach i nie
        mających pojęcia o normalnej pracy Niestety most będzie miał dojazdy i nie
        będzie to zasługa tej opozycji Psy szczekają a karawana idzie di przodu
    • roman_j Re: Mostem w styczniu 17.08.06, 00:22
      Gość portalu: plocek napisał(a):

> Jeżeli radna idzie na spotkanoe z mieszkańcami żeby dowiedzieć się o
      > przebiegu inwestycji w mieście mając dostęp do pełnej informacji
      > przysługującej z racji sprawowanego mandatu to znak że elektorat powinien się
      > wreszcie obudzić ze snu polarnego niedżwiedzia

Oczywiście z tym "dostępem do pełnej informacji" to miał być żart, prawda? :-))
      A może trzeba przypomnieć fiasko, jakim zakończyła się działaność komisji
      powołanej przez radnych do zbadania sprawy rozbudowy Jagiellonki? Może niektórzy
      już nie pamiętają już kuriozalnej decyzji pana prezydenta, który zakazał swoim
      urzędnikom udzielania radnym informacji? Jak widać skutecznie, skoro komisja
      zakończyła działalność, zanim ją na dobre podjęła. :-))
      • Gość: byłem tam Re: Mostem w styczniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 06:40
        Całe to spotkanie to propaganda sukcesu, którego nie ma i nie prędko
        będzie.Charakterystyczne, że Milewski w kampani wyborczej robi wszystko to za
        co miał tak wielkie pretensje do Hetkowskiego cztery lata temu.
        • caro333 Re: Mostem w styczniu 17.08.06, 07:23
          Taaaa...Nasz Wielki Budowniczy zapewnia,że w listopadzie...Anglicy nazywają to
          wishful thinking - "myślenie życzeniowe".Pan MM próbuje "zaklinać"
          rzeczywistość, a ta skrzeczy a właściwie rzęzi.Tiry nadal będą walić przez
          miasto i stary most bo jak tu skręcać takim "long vehicle"z Kościelnej w
          Kolejową? Dopóki nie będzie węzła w Górach i połączenia z Popłacinem - dupa,
          mości panowie, dupa! Nie wiem, jak dla reszty płocczan, ale dla mnie pan MM z
          mostu sukcesu wyborczego sobie nie wykuje! Czarno widzę, a raczej jasno widzę -
          nie on zaczynał i nie on skończy.I bardzo dobrze!
          • Gość: Franek Re: Mostem w styczniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:30
            MOST W LISTOPADZIE POMARZYĆ DOBRA RZECZ ZA MARZENIA SIĘ NIE PŁACI
          • Gość: mmm Re: Mostem w styczniu IP: *.chello.pl 17.08.06, 08:43
            >>nadal będą walić przez miasto i stary most >>
            A jak będzię nowa przeprawa to tiry nie będą jeździć przez miasto???
            Już teraz wyjazd na wawę jest nieźle przykorkowany.
            Tak czy inaczej Płock nie miał, nie ma i nie będzie mieć obwodnicy. Będą korki
            tu albo tam...
          • Gość: Lol Re: Mostem w styczniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:33
            "Anglicy nazywają to
            wishful thinking - "myślenie życzeniowe".

Te, Anglik, chyba Pobożne Życzenia, a nie :P
    • Gość: logistyk Re: Mostem w styczniu IP: *.petrochemia.pl 17.08.06, 08:48
      ja się pytam co nam po tym moście bez obwodnicy miasta?!?! Ludzie - przecież tu
      nawet blokad protestacyjnych nie trzeba robić bo i tak dzień w dzień całe
      miasto zarżnięte tirami z Orlenu, Basella i tranzytem wschód-zachód. czy
      płockiem zawsze musi kierować małomiasteczkowość?! czy naprawdę nie istnieje
      żadna płocka grupa nacisku?! czy naciskać w wawce na rzecz płocka potrafi tylko
      pan Struzik?! czy reszcie płocczan którzy dopadli do koryta wypadło z głowy kto
      ich tam wysłał?!
    • Gość: doradca Do rady miasta wybierać młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:45
      a starzy do rad osiedlowych do ganiania dzieciaków za grę w piłkę na trawnikach
      • Gość: pomys Re: Do rady miasta wybierać młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:23
        Pan Milewski obiecal nam obwodnice miasta do konca 2006 Ja mu wierze wszak do
        konca roku jeszcze prawie 5 miesiecy i napewno zdazy To prawy czlowiek i nie
        rzuca slow na wiatr jest znakomity w tym co robi Co to dla niego te kilka
        kilometrow drogi A wrogowie milczec i nie obrazac
        • Gość: roześmiany Re: Do rady miasta wybierać młodych IP: *.c151.petrotel.pl 17.08.06, 14:58
          Panie/Pani pomys, a próbował/a Pan/i już sił w kabarecie?Życzę sukcesów!:))
          • Gość: pomys Re: Do rady miasta wybierać młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:09
            Prosze nie kpic z Pana Prezydenta Ja mu wierze i wiem ze jak sie uprze to to
            zalatwi zeby mu tylko czerwoni nie rzucali klodow pod nogi tak jak to zrobili z
            amfiteatrem i hotelami na sobotce
            • ciffan Re: Do rady miasta wybierać młodych 17.08.06, 17:13
              Gość portalu: pomys napisał(a):
              > Prosze nie kpic z Pana Prezydenta Ja mu wierze i wiem ze jak sie uprze to to
              > zalatwi zeby mu tylko czerwoni nie rzucali klodow pod nogi tak jak to zrobili z
              > amfiteatrem i hotelami na sobotce

Tajes!
              Kłodów i kalumniów!
              Niezłe...
            • Gość: sceptyk Re: Mostem w styczniu, ale daj boże obwodnice ! IP: *.c241.petrotel.pl 17.08.06, 22:18
              Całe nieszczęście z nowym mostem będzie takie,że bez obwodnic tiry będą nadal
              jeździć bez zmian: Kolejową,starym mostem ,Kilińskiego,Otolińską,Boryszewem,itd.
        • Gość: Stefan Re: Do rady miasta wybierać młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:36
          "Pan Milewski obiecal nam obwodnice miasta do konca 2006 Ja mu wierze wszak do
          konca roku jeszcze prawie 5 miesiecy i napewno zdazy To prawy czlowiek i nie
          rzuca slow na wiatr jest znakomity w tym co robi Co to dla niego te kilka
          kilometrow drogi A wrogowie milczec i nie obrazac..."

Padne ze śmiechu... Na pewno zdąży i z obiecanymi 5tys. miejsc pracy. Przecież
          to prawy człowiek hahaha
    • Gość: widz Re: Mostem w styczniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 01:38
      no Mirek wie przeciez lepiej niz firma budowlana bo chcialby zeby wyborcy
      mysleli ze dzieki niemu powstał most !! a naprawde jest tak ze dzieki niemu NIE
      POWSTAŁ jeszcze most !! zaczął go budowac były prezydent i widac ze milewski
      pewnie nawet nie bedzie umial tego skonczyc !! Widac odrazu na kogo nie głosowac
    • Gość: bobby Mostem w styczniu IP: 83.147.134.* 18.08.06, 02:13
      boze jaka ona sie robi brzydkana starosc
      dawno jej nie widzialem.. nie poznalbym jej prawie ;)
      • caro333 Re: Mostem w styczniu 18.08.06, 09:28
        Who? Opatrzyk, czy Grodecka?:))))
      • Gość: znawca Re: Mostem w styczniu IP: *.c151.petrotel.pl 18.08.06, 09:31
        Hmmmm...ponoć w starym piecu diabeł pali..Brunetki, blondynki ja wszystkie was
        dziewczynki...:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka