chegalplock 28.01.07, 20:36 Raczej oznaką słabości "artystycznej" jest to przejaw szanowni Państwo. Grono "wybitnych" nie poradziło sobie z zadaniem jakie na nich spoczywało. Pozdrawiam św. Romana_j Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zelnik ruso Re: Wystawa "Oto ja" w TNP IP: *.c246.petrotel.pl 28.01.07, 22:26 osoby wchodzące w skład jury raczej radzą sobie w tej materii doskonale. Zwłaszcza prof. Jackowski zajmujący się polskimi outsiders od 50 lat. Wybór po prostu był trudny. Poziom wysoki. A konkurs to nie wielka pardubicka, gdzie zawsze wygrywa jeden koń. Proszę iść i zobaczyć wystawę. Ocenić samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Wystawa "Oto ja" w TNP IP: 193.59.95.* 29.01.07, 14:38 A ja wogóle nie pojmuję, jak można się zachwycać tymi "dziełami"? Moje dziecko tworzy podobne malunki, ale myślałam, że to tylko nieporadne wprawki - a wygląda, że to mogła być Sztuka przez duże S! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka2 Re: Wystawa "Oto ja" w TNP IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.07, 13:46 współczuję temu dziecku matki i gratuluję talentu Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Wystawa "Oto ja" w TNP 30.01.07, 14:48 Z najwyższą przyjemnością staję blisko matki2! :D Odpowiedz Link Zgłoś