arezol 09.02.07, 05:06 Dobry pomysł?? Opłata za wjazd do Płocka dla posiadaczy samochodów których trzecia literka na tablicy rejestracyjnej to L :) Często słyszę takie propozycje, może nasi radni pomyślą i wprowadzą coś takiego w życie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe A żeby ktoś w W-wie nie zrobił winiet dla WP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 06:18 Ciekawe jak byś się poczuł gdyby ktoś w W-wie chciał winiet dla WP (i np WR,WO,WS,WCI itp itd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arezol Re: A żeby ktoś w W-wie nie zrobił winiet dla WP IP: 213.17.216.* 09.02.07, 16:27 narazie wiem jak się czuję jadąc za pipowatym kierowcą wozu z trzecią literką L (lama?) na rejestracji. Przeważnie aż krew zalewa... Smrodowozy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:15 A sami piszący to pewnie z podpłockich wiosek, tylko zapomniał wół? Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: Winiety dla WPL-i ??? 09.02.07, 17:23 Jestem za. Większość tej grupy powinna nadal jeździć pojazdem z "L" ale na dachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:11 A ja proponuję winiety dla tych, którzy w rejestracji mają tylko WP i wyjeżdżają z granic administracyjnych Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka 78 Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.icpnet.pl 09.02.07, 18:28 nasi radni nic nie potrafia wymyśleć. Bo jak się okazuje skupiają się na wyłudzeniach kasy!!! Czytajcie opowiadanie jak to robią. Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hisia Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.c240.petrotel.pl 10.02.07, 22:24 Popieram ten pomysł. Nie raz zdarzyło się, że kierowca z tablicą WPL wymuszał pierwszeństwo zagrażając innym użytkownikom dróg. Ostatnio w piątek jednemu delikwentowi tak się spieszyło (zapewne do domu na wieś), że wymusił pierwszeństwo na innym kierowcy, zajechał mi drogę i do tego wpadł w poślig. Jedynie ABS uratował mnie od kolizji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.orange.pl 11.02.07, 07:56 Ja mam tylko nadzieję, że ten pomysł to głupi żart. Zostawię to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 08:04 Najgorsi to są młodzi wsioki jak dostaną od ojca auto na kilka godzin to myśl że tylko oni są użytkownikami dróg . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: 217.116.110.* 11.02.07, 08:55 To może pobierajmy jeszcze opłaty od mieszkańców "wielkiej płyty" za wjazd na Podolszyce i odwrotnie. A doroga mieszkalnko uważasz, że młodzi kierowcy np. ze Skarpy są napewno poważniejsi i bardziej rozważni. Aż mi się wierzyć nie chce że można pisac takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:33 bo taki cienki z ciebie kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPL Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.class147.petrotel.pl 15.02.07, 09:20 Ciekawe, że szanowni kierowcy WP z reguły mają kotrzenie ze wsi, a szanowni WPL- e korzenie z miasta. PS ABS jest rzeczywiście dla kierowców typu hisia, co bez niego to by się pozabijali w swoich miejskich furach. I proponuję dodać, że tylko opony zimowe "uratowały mi życie". Kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpl Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 14:56 Lepszy byłby podatek od głupoty.... mistrz jazdy w korku się znalazł. Przyłączam się do propozycji wprowadzenia opłat dla opuszczających granice miasta. Za takie widoki trzeba płacić(z jednego okna mam widok na las, z drugiego spora działeczka... piszę z pokoju większego od wielu miejskich mieszkań w blokach.... zazdrościcie mi?:) .... cisza, spokój, piękny zimowy krajobraz, a do miasta mam 15-20 minut drogi) Drogie mieszczuszki... zamiast cwaniakować to nie śpijcie na światłach bo krew zalewa jak taki ledwo przebudzony miś drzemie sobie na zielonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogal Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:38 Cóż to za pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedan Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:01 Wszyscy WPL mają domki jednorodzinne za miastem, czystsze powietrze lepsze samochody i w dupie winiety. Odpowiedz Link Zgłoś
ze.wsi Re: Winiety dla WPL-i ??? 15.02.07, 02:20 Taaaaaaa-mozeta wprowadzaćse te wjinjety-nawet zara. I to łodraz la WPL-WPN-WGS-WSC-WSE-CWL-cosie bendzieta cajić. A truskafky cy ceresni to Wom kuniamy zawieziem-tylko zebyśta kopytkowego nie nazucili nom. Samochodamy bendziem woziły na Warsiawe i tamuj jak zobacym takego na WP - to bendziem trombiły ilewlezie- niekse pocuje jakoto jezd mniło. A zrestu i tok me niepoznata- bo te wientszo taksówke do wozenia cybuli mom z lejsengu i una jezd na WI - i co powieta????? Jok nimota codoroboty to plećta nadrutak-anie na forumjie. I pamińtojta ze wupeloky mogomse wnerwjić i mozebyć siwy dym w mnieście Płock - lepsejsy niz tyn co z mazowieckych zaiwonia. I wieta co Wom powiym - słysołek juz kocki i gensi-znocysiem wiesna wnet bendzie i topse po juzekbych wysed w pole-a i zywinie tyz cknisiem za zielunkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micksnow Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: 212.160.172.* 15.02.07, 10:41 Cudny komentarz dla skrajnej glupoty autora watku. Kompleksy leczymy czy co? Bo moze chodzi o t oze na WPL jezdza czesto ladne auta, a na WP polonezy? Ciekaw jestem jak autor postu otwierajacego czulby sie gdyby go tak poraktowano npw w Warszawie... Ale coz, kompleksy wychodza, wychodza... Dla wiekoszosci "mieszczochów" z Plocka - pamietajcie, iz Plock byl miastem do lat 50-tych, potem najechala tu ludnosc zdeydowanie nei o miejsckich korzenaich, wiec co drugiemu "mieszczochowi" pozwole sobei przypomniec gdzue rodzina mieszkala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks2k5 Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:48 ladne auta uahaha bo skonam XD spadacie na wies bo nie stac was na dzialki w miescie , kupicie kawalek ugora za bezcen a potem szpanujecie ze niby domek i samochod macie - zal poprostu. Tylko wiesniaki musza sie do wartosciowywac sciagnymi z niemiec klepanymi i szpachlowanymi betami i meskami. Ja pozostane przy mojej oktavce i nowym domku 15 min spacerkiem od starowki:) Winiety jak najbardziej na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:17 > ladne auta uahaha bo skonam Skonaj, nie mam nic przeciwko > spadacie na wies Już spadliśmy i jest nam tu dobrze > nie stac was na dzialki w miescie Stać, ale nie chcemy w syfie mieszkać > Tylko wiesniaki musza sie do wartosciowywac sciagnymi z niemiec klepanymi i szpachlowanymi betami i meskami Prawda. Wiekszość ma rejestracje zaczynając esię na WP 00000 > Ja pozostane przy mojej oktavce i nowym domku 15 min spacerkiem od starowki Spaceruj i korzystaj ze zdrowych nóg, bo mózg już Ci zeżarło. Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Winiety dla WPL-i ??? 17.02.07, 22:45 Kolego, jadąc za/obok wupeela nie sposób podziwiać jego samochodu, bo cały czas należy utrzymywać koncentrację na poczynaniach kierowcy. Oni są nieobliczalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPL44PP Re: Winiety dla WPL-i ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:21 Numer rejestracyjny mojego samochodu widnieje w temacie. Jeżeli mnie kiedyś spotkasz, naruszającego twój miejski mir, to proszę, podejdź i porozmawiaj ze mną. Chętnie dowiem się jakie przesłanki Tobą kierują. Pozdrawiam. WPL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPL44PP Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:04 Rozglądaj się uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:31 wpL 44 PP widziałem dziś to syrenka była ledwo co się toczyła,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:32 A właściciele rejestracji WP powinni opłacać twarzowe przy wjeździe do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ze.wsi Re: Winiety dla WPL-i ??? 20.02.07, 04:38 A wis azerołol - Ty mos trosku racyjum z temy wupelokamy. Wracalym w podzieniałek z Bronisuf kdzie pekinke psedawalym i jadziemse miendzynarodowoscowom drogom w take kolumne, lytfyn tyrem nasamem psedzie - my zaniem - un takse popyloł 110 do 120 na kocinem-ino na wybudowaniach{tamuj kdzie byli białe tablicy} trosku wolni jechoł tak ze 98 i tak se jadziem we kylka taksufkóf - mniejsych i wientsych i mawa ksyzufke z wojewunckom drogom - ciungła podwojona linija-dwa psejścia la piesyk i patsym a hto to nos wypsedzo na ty ksyzufce -aaa-juześta pewnikem łodgadły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Obowiązkowe douczanie IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 18:14 Nie uważam sie za mistrza kierownicy, ale ponieważ codziennie kilka godzin spędzam na płockich ulicach, muszę stwierdzić że umiejętności kierowców WPL są fatalne. Oto jeden z Nich który przyjechał do miasta na zakupy i zablokował wyjazd z parkingu img175.imagevenue.com/img.php?image=68969_photo_wpl_122_586lo.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
gringoss Re: Obowiązkowe douczanie 23.03.07, 20:50 Zdjęcie OK. Tak trzymać !!! Chyba zacznę wozić ze sobą aparat. Dużo jeżdżę i często widzę takie i inne podobne przypadki tępoty kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Obowiązkowe douczanie IP: *.plock.msk.pl 25.03.07, 21:42 WPL do chamów z WP!!! jak nam się pojawita za miastem, to wos widłami potraktujem...a tak na serio, to autor tego wątku jest niebywałym oszołomem i zwykłym du...pkiem z wielkiej wsi o nazwie PŁOCK Odpowiedz Link Zgłoś