roman_jot 29.03.07, 00:25 To przykre, że PWSZ obniża poziom kształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Startuje Liceum Akademickie PWSZ IP: *.eu.org 29.03.07, 04:44 Osoby na poziomie, które będą chciały dostać się na renomowane uczelnie i tak wybiorą Małachowiankę, Jagielonkę, III LO. A do akademickiego liceum pojdą same lumpy. A ciekawy jestem czy kontakt ze studentami bedzie plusem czy tez raczej czynnikiem demoralizującym. (Najlepsze są studentki PWSZ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Startuje Liceum Akademickie PWSZ IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.07, 15:04 Do uniwersytetu III-go Wieku też pewnie chodzą same "lumpy" co? Szkoła rozszerza zakres działalności aby nie być zadupiem tak jak Polibuda czy Włodkoic. Gó.. wiesz a głupoty gadasz. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Startuje Liceum Akademickie PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:10 Kto będzie dyrektorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sypki Re: Startuje Liceum Akademickie PWSZ IP: *.c149.petrotel.pl 10.04.07, 16:33 Dąbrowska (ta od Gimn nr 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Liceum Akademickie PWSZ IP: *.c156.petrotel.pl 16.04.07, 16:34 Podobno w sobotę 14 kwietnia Liceum zorganizowało Dni Otwarte. Czy może ktoś z Państwa poszedł zapoznać się z ofertą Liceum? Bardzo proszę się podzielić informacjami na forum. Niestety w sobotę coś mi wypadło i nie mogłem uczestniczyć w spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanka Re: Liceum Akademickie PWSZ IP: *.class147.petrotel.pl 17.04.07, 13:32 Też nie mogłam być w sobotę, ale znalazłam stronę internetową www.liceum.pwszplock.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Liceum Akademickie PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:08 Bardzo dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Liceum Akademickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 10:31 Strona liceum akademickiego rozczarowała mnie. Przede wszystkim oczekiwałem tam zamieszczenia informacji o kadrze uczącej przyszłych licealistów oraz propozycji zajęć fakultatywnych/dodatkowych (np. kółek) czy też informacji o metodach czy programach nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś