Gość: bmw320 HIV czyha przy drodze IP: *.118.c84.petrotel.pl 13.05.08, 17:41 wy tu gadu gadu a jakie stawki mają te pod Płockie tirówki bo mam ochote na małe co nie co ? kto wie za ile ? dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SENSACJA :o[ HIV czyha przy drodze IP: 80.48.4.* 13.05.08, 19:10 sensacja... panienki się pokazały trzeba opisać to "wydarzenie" w gazecie... to miasto jest jednak WIELKĄ dziurą... ps. pewnie się pare osób podnieciło-i dobrze, niech mają coś z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł HIV czyha przy drodze IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.05.08, 01:27 Chyba nikogo, posiadającego elementarną wiedzę medyczną nie powinno dziwić, że AIDS, tak jak i innymi chorobami wenerycznymi można się zarazić uprawiając nierząd - płatny, czy darmowy. Nie jest również nowiną, że te kobiety są często zmuszane przez bandytów do tego rodzaju "pracy". Nowiną jest natomiast, że ktoś zaczął te dwa fakty wiązać i nazywać rzeczy po imieniu publicznie. Może wreszcie ktoś odpowiedzialny za bezpieczeństwo i zdrowie obywateli wyciągnie też z tego właściwe wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana HIV czyha przy drodze IP: *.zabrze.net.pl 14.05.08, 09:49 profesorze Jędrzejko! Najpierw proszę pomysleć zanim sie coś powie! 1."Taki kierowca spędza za kółkiem kilkanaście godzin dziennie" - proszę się najpierw zapoznać z obowiązujacym czasie pracy kierowców 9 godzin! 2."myje się w wiadrze" - na wielu parkingach są prysznice kierowcy korzystają. 3. "I w końcu zatrzymuje się przy tirówce. Żeby odreagować" - nie no! to inne zawody nie potrzebuja odstresowania? na przykład dyrektor na delegacji!!! Proszę nie obrażać jednej grupy zawodowej! Profesorowie tez z usług k... korzystają. Poza tym, proszę popatrzec, gdzie stoja panienki przydrozne - toż tam żaden TIR nie stanie, bo jest po prostu za duży. Z usług korzystaja wszyscy jednakowo, a utarło sie że tylko TIRowcy. Pozdrawiam wszystkich truckerów. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur do zdegustowanej: 14.05.08, 10:19 1. Jeśli można oszukać licznik energii elektrycznej to tachograf także. Polak potrafi! 2. Ktoś mi opowiadał, że na jakimś niemieckim parkingu były płatne prysznice automatyczne po 2 euro. Aby zaoszczędzić "cenne dewizy", kierowcy wchodzili po pięciu do jednej kabiny na raz. Podobno nawet nie można się było schylić po mydło. 3. TIRy nie zatrzymują się przy tirówkach między innymi dlatego, że mają bardzo długą drogę hamowania a i nie wszędzie to można zrobić np. przed zakrętem lub na wzniesieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
eleonora.wadliwa Re: do zdegustowanej: 14.05.08, 11:14 zigzaur napisał: > 3. TIRy nie zatrzymują się przy tirówkach między innymi dlatego,że > mają bardzo długą drogę hamowania a i nie wszędzie to można zrobić > np. przed zakrętem lub na wzniesieniu. ee..tam wczoraj widziałam tira stojacego na "wzniesieniu" przy opisywanych "paniach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Er. Er Re: HIV czyha przy drodze IP: *.180.158.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.14, 02:00 a ja widziałem jak w maluchu z reklamą się Ebali na łące :D Odpowiedz Link Zgłoś