Dodaj do ulubionych

Straż miejska wczoraj pod Auchan.

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 08:20
Ze zdumieniem i radością zauważyłem, że strażnicy miejscy wlepiali mandat
każdemu kierowcy, który zatrzymał auto na miejscu dla inwalidów a nie był ku
temu uprawniony. Czyżby coś drgnęło?
Obserwuj wątek
    • Gość: ^EvilOne^ Re: Straż miejska wczoraj pod Auchan. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 08:32
      A taksowkarze tez dostawali czy nie za bardzo? :)
    • Gość: jaro Re: Straż miejska wczoraj pod Auchan. IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 17.10.03, 23:22
      Ciekawe czy kierowcom idącym z zakupów do swoich samochodów, które pozostawili
      na parkingu wlepiali mandaty za to, ze nie przechodza na pasach. Nasza straz
      miejska głównie takimi sprawami sie zajmuje, albo jak starsza pani wyprowadzi
      małego pieska na spacer, który krzywdy nikomu by nie zorbił - wlepią mandat -
      do tego są pierwsi. Ale za to na przykład gdzieś jest zadyma to sami
      spieprzają, gdzie pieprz rośnie i czekaja w ukryciu aż Policja przyjedzie.
      BRAWO PANOWIE STRAZNICY!!!
      • Gość: ja Re: Straż miejska wczoraj pod Auchan. IP: *.pt-2.petrotel.pl 17.10.03, 23:48
        czy w mieście nie ma ważniejszych problemów dla straży miejskiej, a tylko
        miejsca parkingowe - było kiedyś takie powiedzenie - brak chleba robi się
        igrzyska.

A zadałbym pytanie - jakim prawem Straż Miejska wlepiała mandaty pod AUCHAN -
        jest to teren prywatny ( a nie miasta) i gówno straży miejskiej do tego, jeżeli
        nie przeszkadza to właścicielowi terenu - czy Auchan prosił straż miejską o
        taką interwencję. Czyżby znowu pan Komendant znowu coś zapomniał.
    • Gość: ja Re: Straż miejska wczoraj pod Auchan. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 00:12
      a ciebie co obchodzi czy ich wzywali czy nie, a może już ci się naprzykszyło w
      Orlenie i chcesz znowu wrócić do Auchan?
      • Gość: macek karać, karać, karać IP: *.pt-2.petrotel.pl 19.10.03, 19:27
        Karać, mandaty wlepiać koła blokować - bez litości dla lalusi parkujących na
        miejscach dla inwalidów !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka