Dodaj do ulubionych

Wisła Płock - Widzew Łódź, środa, godz. 19

IP: *.ds2.uw.edu.pl 28.10.03, 22:08
Ojej! Do mnie furbolista Mosór też nic nie ma, bo mnie nie zna. Mam jednak nadzieję, że nie bedzie chciał ze mną pogadać. Boję się. On tak mocno kopie i w ogóle mówi brzydkie słowa...
Ale tak poważnie, to wyrażam szczery żal i ubolewanie. Powiem więcej - jest mi bardzo przykro, że Mosór nie wyjechał kilka lat temu do USA, mlekiem i miodem płynących. Miał futbolista ofertę z jakiegoś dziwactwa z NFL. Tam i sobie pokopał i sobie popił. A jak by spotkał kolegę Janikowskiego, to już w ogóle pełnia szczęścia. Pozdrawiam kibiców Wisełki i wszystkich piłkarzy kopiących piłkę, a nie nogi przeciwnika.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tete Re: Wisła Płock - Widzew Łódź, środa, godz. 19 IP: *.petrotel.com.pl 29.10.03, 07:33
      I jeszcze powinien zabrac ze soba swojego najlepszego kolege z
      Plocka, "Gumisia". Polskie kluby mialy by o wiele mniej klopotow.
    • Gość: Lothar Re: Wisła Płock - Widzew Łódź, środa, godz. 19 IP: hpcache:* 29.10.03, 10:46
      Komuś wydaje się, że jest gwiazdorem :-) Zapomniał chyba o
      głównej zasadzie rynku pracy - podejmujesz się czegoś to masz
      to robić, a jak jesteś słaby to wylatujesz. I to by było na
      tyle !!!
    • Gość: Kibic Komentarz iście z małego miasteczka. IP: 62.29.134.* 29.10.03, 10:50
      Fajnie to sie czyta. To kiedy Wisła idzie na mistrza?
    • Gość: DAREK Re: Wisła Płock - Widzew Łódź, środa, godz. 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 18:11
      WIDZEW TO JEST POTĘGA.........JESTEŚMY NAJLEPSI.....
      • Gość: darec Re: Wisła Płock - Widzew Łódź, środa, godz. 19 IP: 158.75.34.* 03.11.03, 10:35
        w bierki
    • Gość: kibol Re: Wisła Płock - Widzew Łódź, środa, godz. 19 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 19:09
      widzew to stara KURWA widzew JEBANY jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka